Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı olsun canım güle guel kullanin

Çok düşünceliymiş canım güle güle kullan netini motivasyonunu toparlarsın buraya uğrayıp
Sagolun kızlar insaAllah internet ben de diyette çok önemli tek başına zaten zorlaniyordum buraya da akşam girebiliyordum çok çok iyi oldu bu internet
Almasın bence yazık günah çocuğa yapay şekerli paketli şeyler almasın bence eşin 3 aydır ben de tamamen paketli çikolata bisküvi kek gofret vs hiç birini sokmuyorum kendim yapıyorum ev keki ev çikolatası kurabiyesi. Eşim de tatlı istiyor bazen ona da ya sütlü ya da kremalı kek vs yapıyorum eve arada bir baklava alıyor onu da engelleyemedim canım çekiyor dediği icin keske her konu da bize destek olsalar bizim de islerimiz cok kolay olurdu

Çok güzel tebrik ediyorum bol bol eksi getirsin inşallah canım
Sagol cnm

Senin menunde baya hafifti
Abla hiç birşey yememişsin zaten
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor
Afiyet olsun canim
Sağol bitanem
Ne düşünceli eşmis :)

Burda çoğu eşler kk ya düşman olur
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm

Bu arada günaydın listeyi uygulamaya başladım öğlen ara öğünü sandviç ve akşam meyveyi yemeyi düşünmüyorum
Günaydın canım ❤
Nilay’ın 20 bin adımının altına yakışmadı ama
1 her zaman 0 dan buyuktur
Gunaydin canım ❤
Tunaydinnnn

Yagmurlu, firtinali bi hava durumu da benden gelsin :))))
Tünaydın abla ❤

Gerçekten mi yok ben biraz oflayıp pufladim neyin var dedi dedim tek başınayken de zor oluyordu gittim diyet gurubuna girdim yine tekim Internetim olmadığı için dedim başta bisey olmaz dedi sabah saat 10 gibi aradı beni internet bağlanacak 5 dk ya gelirler dedi şok oldum sürpriz yapmış bana

Abla menüleri değiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…