Hayırlı olsun canım güle guel kullanin
Sagolun kızlar insaAllah internet ben de diyette çok önemli tek başına zaten zorlaniyordum buraya da akşam girebiliyordum çok çok iyi oldu bu internetÇok düşünceliymiş canım güle güle kullan netini motivasyonunu toparlarsın buraya uğrayıp
Almasın bence yazık günah çocuğa yapay şekerli paketli şeyler almasın bence eşinBenim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaabirde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
Tunaydin burada da baya yagmur soguk varTunaydinnnn
Yagmurlu, firtinali bi hava durumu da benden gelsin :))))
Ne oldu canim spor mu yaptin
EvetNe oldu canim spor mu yaptin
Hadi ya baya hızlısın bende küçük kızım uyuyunca yapabiliyorum 1 2 gibi
Sagol cnmÇok güzel tebrik ediyorum bol bol eksi getirsin inşallah canım
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorumAbla hiç birşey yememişsin zaten
Sağol bitanemAfiyet olsun canim
Ne düşünceli eşmis :)Günaydınlareşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnmL
Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorum
inşallah ablacım ya akşam bizimkiler dalga geçtiler benle eşim diyoki nuranin diyetisyen ülkeyi terketmiş bı sahil kasabasına yerleşmiş mesleği bırakmış . Dedim göm göm az daha göm şaka yapiyomusta hala tavır yapıyorum bu seferde ben şakadan anlamiyo oluyorum. Görümcem diyo senin nasıl demir vitamin eksik olur bu kiloyla nasıl sinir oldum dedim sen kendini görmüyorsun galiba. Sonra diyoki napicaz bu göbekleri valla dedim ben kendimi sağlama aldım çözümünu buldum sen kendi derdine yanSanki benim kilo 200 sınırlarında o kadar abarttilar nasıl sinir oldum. Resmen aksm hepsi benim üstüme oynadı
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnmBenim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaabirde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
Günaydın canım ❤Bu arada günaydın listeyi uygulamaya başladımöğlen ara öğünü sandviç ve akşam meyveyi yemeyi düşünmüyorum
1 her zaman 0 dan buyukturNilay’ın 20 bin adımının altına yakışmadı ama
Gunaydin canım ❤Günaydınlareşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu
Tünaydın abla ❤Tunaydinnnn
Tamam canim dünkü cezami cektim gerisini tamamliyomPazara gidip gelecegim 1 saate gelirim
Gerçekten miSagol cnm
Senin menunde baya hafifti
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor
Sağol bitanem
Ne düşünceli eşmis :)
Burda çoğu eşler kk ya düşman olur
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm
Abla menüleri değişSagol cnm
Senin menunde baya hafifti
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor
Sağol bitanem
Ne düşünceli eşmis :)
Burda çoğu eşler kk ya düşman olur
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm
Burda da yağmur, soğuk var.Tunaydinnnn
Afiyetler olsun. 2 büyük bardak içtim. Yoğurtlu ananas yedim.1,5 lt ödem çayımın son bardağını da içicem sonra öglen yemeği
Sana da afiyet olsun kuzumAfiyetler olsun. 2 büyük bardak içtim. Yoğurtlu ananas yedim.
Yiyelim tabi ya at konum geliyorumBirlikte yiyelim madam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?