Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dikkat etmedim deyince korkmustum bende
abarti bisey yokmus :))

Bugün suyunu artirmaya calis cnm

eşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)
inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.
bence bu dalgalar sana gaz versin. vereceğin kilolarda önemli ama verdiğin kilolarıda görmeleri lazım yani. görmeyene gösterirsin utandırırsın inşallah yaza kalmadan :) demir başka yağ başka iyice saçmalamış görümcende :) sen değerlisin, insansın. muhteşem sistemi sana verip bu dünyaya yaratmış allah ordan bak sen olaya. dahada hırslan kızdıkça spor yap
yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil hani göz ve kulak kapatacaz artık napalım yine iş bizde bitiyo
abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkk
kuşhan bana çok iyi geldi muhakkak dene diyorum herkeste denesin kızlar
Akşam mercimek çorbası yapmak istiyorum sizce yarına şişkinlik yapar mı
yapıyor yarın ye canım
geçmiş olsun

Hava yağmurlu bugün, böyle havalarda çok kasvetli oluyor ruhum. daralıyorum... oysaki kasım ayında doğmuşum kışı sevmem lazım dimi
Bizim burda da hava bulutlu ve kasvetli...
Bi aa güneş açıyor oh iyi diyorum sonra yeniden kararıyor
Ben yazı severim Mayıs ayında doğmuşum Bahar ve yaz insanıyım kızıyım diyecektim insanıyım dedim

Yapacak bişey yok çekecez çilesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…