Saolasın kaptancım yarın söz yaparımTamam canim olur leslie zor gelirse yuruyus de yapabilirsin cook gecmis olsun
Dikkat etmedim deyince korkmustum bendeÇarşamba menü
Sabah 11
1 yumurta peynir domates ile tost yaptım
1 dl TB ekmeği
4 yeşil.zeytin
Akşam 19
Fırında tavuk
5-6 elma dl furında patates
Salata
3 kare çikolata
Yarım avuç kadar kavrulmuş kuruyemiş
Su 2 lt
Arada kahve içtim
Zipzip-
Tmm canım. Gerek olmaz inşallah. Erkenden bildiririm.Aksam en gec 7 canim sonrasi yetistiremem listeyi
Tamam canımTmm canım. Gerek olmaz inşallah. Erkenden bildiririm.
Tamam canım suyu da artıracağım :)Dikkat etmedim deyince korkmustum bende
abarti bisey yokmus :))
Bugün suyunu artirmaya calis cnm
eşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)Günaydınlareşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu
inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.L
Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorum
inşallah ablacım ya akşam bizimkiler dalga geçtiler benle eşim diyoki nuranin diyetisyen ülkeyi terketmiş bı sahil kasabasına yerleşmiş mesleği bırakmış . Dedim göm göm az daha göm şaka yapiyomusta hala tavır yapıyorum bu seferde ben şakadan anlamiyo oluyorum. Görümcem diyo senin nasıl demir vitamin eksik olur bu kiloyla nasıl sinir oldum dedim sen kendini görmüyorsun galiba. Sonra diyoki napicaz bu göbekleri valla dedim ben kendimi sağlama aldım çözümünu buldum sen kendi derdine yanSanki benim kilo 200 sınırlarında o kadar abarttilar nasıl sinir oldum. Resmen aksm hepsi benim üstüme oynadı
yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil haniBenim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaabirde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkkSagol cnm
Senin menunde baya hafifti
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor
Sağol bitanem
Ne düşünceli eşmis :)
Burda çoğu eşler kk ya düşman olur
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm
yapıyor yarın ye canımAkşam mercimek çorbası yapmak istiyorum sizce yarına şişkinlik yapar mı
geçmiş olsunHaklısın kaptan
Yalnız bi sorun var
Ben rahim ameliyatı oldum yumurtalıklarım duruyor regl oluyorum ama kanama olmuyor şişkinlik iştah vb her türlü yaşıyorum şu anda sanki regl döneminde gibiyim kanama olmadığı için anlamıyorum bi şişkinlik var ödem var gibi onada canım sıkıldı biraz
Cezayı yarın tartıdan sonra yapayım olurmu
Hiç spor yapmadığım için kaslar şişer bide üstüne neme lazım
Bizim burda da hava bulutlu ve kasvetli...Hava yağmurlu bugün, böyle havalarda çok kasvetli oluyor ruhum. daralıyorum... oysaki kasım ayında doğmuşum kışı sevmem lazım dimi
Yapacak bişey yok çekecez çilesinieşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)
inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.
bence bu dalgalar sana gaz versin. vereceğin kilolarda önemli ama verdiğin kilolarıda görmeleri lazım yani. görmeyene gösterirsin utandırırsın inşallah yaza kalmadan :) demir başka yağ başka iyice saçmalamış görümcende :) sen değerlisin, insansın. muhteşem sistemi sana verip bu dünyaya yaratmış allah ordan bak sen olaya. dahada hırslan kızdıkça spor yap
yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil hanigöz ve kulak kapatacaz artık napalım yine iş bizde bitiyo
abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkk
kuşhan bana çok iyi geldi muhakkak dene diyorum herkeste denesin kızlar
yapıyor yarın ye canım
geçmiş olsun
Iki tarti var evde canim bununla da cok paylaştım aslindaZipzip- kaptanım tartını mı değiştirdin???
Ohhh maşallah fırsat senin değerlendirseydinOğlumu doyurayım bari...
Bugün 3 saat öğle uykusu uyudu
Hiç böyle yapmazdı
Bende evde kullanmayanlardanim75 b kullaniyorum hatta evde hic kullanmiyorum boyle cok rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?