- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
;Umarım bi an önce atanır bu stresten sıkıntıdan kurtulursun canımmAynen canım ya kpss malesef. Formasyon da aldım ya öğretmen olarak atanmaya çabalıyorum. Puan da aldım aslında geçen yıl 83 aldım normalde yetiyor gibiydi. Ama atama sonucunu sınavdan 1 ay sonraya bıraktıkları için mecburen bu sınava da girmek zorundayım. Çalışmadan da olmuyor. Sürekli otur eğil eğil yoruyor insanı kafa olarakta beden olarakta. 4.5 ay kaldı sınava da yeni başladım ondan acele ediyorum biraz bitsin Konular diye. Ama diyete devam yarın güzel bir eksi göreceğime eminimkomşum gördü dün kilo vermiş gibisin dedi inşallah öyledir
InsaAllah rakibem senden de bekliyorum aynı eksileriMaşallah ın var rakibem çok iyi yaptın bu hafta çok güzel eksi gelirsin
Afiyet olsun canım ❤Çarşamba menü
Sabah 11
1 yumurta peynir domates ile tost yaptım
1 dl TB ekmeği
4 yeşil.zeytin
Akşam 19
Fırında tavuk
5-6 elma dl furında patates
Salata
3 kare çikolata
Yarım avuç kadar kavrulmuş kuruyemiş
Su 2 lt
Arada kahve içtim
Zipzip-
Bugün april han yaparken dizlerimden ve ayak bileklerimden çıt çıt sesler geliyordu bu normal mi rakibemBende 30 dk pilates yaptım
Destekliyor beni hatta akşama bırakmıyorum bazen sporumu bana diyor ki sen bugün spor yapmayacak mısın hayatım diye soruyor hem istiyor hem de desteklediğini eve internet alarak göstermiş oldu sagolsuneşinde zayıflamana çok destek ya da sen çok istiyorsun die jest yapmış ne güzel gülerek kullanasın :)
inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin canım. eğer devletse o ayda bir de çağırabiliyor. haftada bir çağıran çok daha az. genelde 15 te bir çağırıyorlar.
bence bu dalgalar sana gaz versin. vereceğin kilolarda önemli ama verdiğin kilolarıda görmeleri lazım yani. görmeyene gösterirsin utandırırsın inşallah yaza kalmadan :) demir başka yağ başka iyice saçmalamış görümcende :) sen değerlisin, insansın. muhteşem sistemi sana verip bu dünyaya yaratmış allah ordan bak sen olaya. dahada hırslan kızdıkça spor yap
yaaa eşimin yanında 2 tane yetişkin çocuğum var benim bide onlarda alıyo benim işimde az zor değil hanigöz ve kulak kapatacaz artık napalım yine iş bizde bitiyo
abla ben tartıldım ve gayette aldığımı gördüm.. kilomu sormaaa ssöyleyememmm 57.4 olunca söyleyeceğim yazamam buralara yüzüm yokkkkk
kuşhan bana çok iyi geldi muhakkak dene diyorum herkeste denesin kızlar
yapıyor yarın ye canım
geçmiş olsun
Tamam canim yarin duzenleme yaparimValla bende bi düşündüm. 55 yapalım mı? hep 55 lerdeydim ben son yıllara kadar çünkü.
Ayyy inşallah canımInsaAllah rakibem senden de bekliyorum aynı eksileri
Bilmiyorum ki canım çok da zorlama kendiniBugün april han yaparken dizlerimden ve ayak bileklerimden çıt çıt sesler geliyordu bu normal mi rakibem
İnşallah canım benim;Umarım bi an önce atanır bu stresten sıkıntıdan kurtulursun canımm
ahh kpss ahhh... ömrünü yiyo insanın ama kazanıncada sonucuna değiyo...Aynen canım ya kpss malesef. Formasyon da aldım ya öğretmen olarak atanmaya çabalıyorum. Puan da aldım aslında geçen yıl 83 aldım normalde yetiyor gibiydi. Ama atama sonucunu sınavdan 1 ay sonraya bıraktıkları için mecburen bu sınava da girmek zorundayım. Çalışmadan da olmuyor. Sürekli otur eğil eğil yoruyor insanı kafa olarakta beden olarakta. 4.5 ay kaldı sınava da yeni başladım ondan acele ediyorum biraz bitsin Konular diye. Ama diyete devam yarın güzel bir eksi göreceğime eminimkomşum gördü dün kilo vermiş gibisin dedi inşallah öyledir
İnşallah canım benim öyle haklısın ki evet emek istiyor ama sonucu güzel olacak inşallah. Kolay pes eden biri değilim ya atanana kadar devamahh kpss ahhh... ömrünü yiyo insanın ama kazanıncada sonucuna değiyo...
o güzel puanınla atansan daha iyiymiş ama nasip işte geriye değil ileriye bakma vakti canım o halde. belkide bir bebişin olsa hiç çalışamazdın. bak belkide rabbim onuda kpss arkası sıralamasına koymuştur. vaktin varken müsaitken çalışabildiğince çalış. kpss deyince akan sular durmalı bana göre. 4 ay filan gelir geçer. yıllar geçiyo anlamıyoruz bile. sende zaten temel var üzerine koyacaksın. sakın pes etme yorgunluğuna yenik düşme. o dersler sana geleceğini verecek hem senin hemde inşallah doğacak bebişlerinin geleceğinibu iltifatlarıduymak ne hoş demi inşallah eksilerinide göreceksin eminim
Bana drlar yapacak bir şey yok diyotlar hepBugün april han yaparken dizlerimden ve ayak bileklerimden çıt çıt sesler geliyordu bu normal mi rakibem
63 - 65 arasi diyorumaaaa ayrılmalarına şaşırdım. ayrılana üzülüyo insan ne bilim yavardır bildikleri haklarında en hayırlısı olsun.
kimseye bir şey yapmadığına ne şüphe
birliktede verelim canım 2 hafta sonra inşallah. şimdi dönüş yapamam ama kilomu yazmak istemiyorum 1 ay gittim neler olmuş bana neleryüzüm yok kilo yazmaya tartıdan kaçtım ama sonunda yakalandım gördüm acı gerçeği
teşekkür edeirm işimdiden eline sağlık canımTamam canim yarin duzenleme yaparim
Ay bende siyah hastasıyım. soğuk renkler seviyorum daha doğrusu. gri siyah gibi.. o günler de gelecek merak etmeİnşallah canım benimşöyle fit fit giderim okula topuklu ayakkabı siyah şık bir elbise ile
neden oluyormuş ki acaba, bende de olur o seslerBana drlar yapacak bir şey yok diyotlar hep
afiyet olsun canım, bende poşet çay sanki etkisizmiş gibi hissediyorum nedenseBugün detoks cayi yaomak istemedim
Degisiklik olsun dedim :))
Dukan birasi yapayim dedim ama açık yeşil cayim kalmamis
Posetler işe yaramaz gibi geliyor bana
Bende ayni tarifi mate cayiyla yaptim
Onuda bayadir icmiyordum
Bnm her adımım da oluyor ve merdiven inip çıkarken, oturunca kalkarken, vs.vs ilerde kemik-kıkırdak erimesi falan sorun olur mu diye 3-4 doktora sordum yok dediler. Nedeni bilmiyorumneden oluyormuş ki acaba, bende de olur o sesler
hahaha 65 çok abla yaa63 - 65 arasi diyorum
Ne kadar kolay kilo aliyoruz degil mihahaha 65 çok abla yaa
ama bingoo diyebilirim sana.. neyseki oraların altındayım artık verdim verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?