Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

;Umarım bi an önce atanır bu stresten sıkıntıdan kurtulursun canımm

Afiyet olsun canım ❤

Destekliyor beni hatta akşama bırakmıyorum bazen sporumu bana diyor ki sen bugün spor yapmayacak mısın hayatım diye soruyor hem istiyor hem de desteklediğini eve internet alarak göstermiş oldu sagolsun

ahh kpss ahhh... ömrünü yiyo insanın ama kazanıncada sonucuna değiyo...
o güzel puanınla atansan daha iyiymiş ama nasip işte geriye değil ileriye bakma vakti canım o halde. belkide bir bebişin olsa hiç çalışamazdın. bak belkide rabbim onuda kpss arkası sıralamasına koymuştur. vaktin varken müsaitken çalışabildiğince çalış. kpss deyince akan sular durmalı bana göre. 4 ay filan gelir geçer. yıllar geçiyo anlamıyoruz bile. sende zaten temel var üzerine koyacaksın. sakın pes etme yorgunluğuna yenik düşme. o dersler sana geleceğini verecek hem senin hemde inşallah doğacak bebişlerinin geleceğini bu iltifatlarıduymak ne hoş demi inşallah eksilerinide göreceksin eminim

İnşallah canım benim öyle haklısın ki evet emek istiyor ama sonucu güzel olacak inşallah. Kolay pes eden biri değilim ya atanana kadar devam hiç deme böyle zayıflamışsın denince kanatlar çıkıyor uçuyorum böyle

63 - 65 arasi diyorum

Bugün detoks cayi yaomak istemedim
Degisiklik olsun dedim :))

Dukan birasi yapayim dedim ama açık yeşil cayim kalmamis
Posetler işe yaramaz gibi geliyor bana
Bende ayni tarifi mate cayiyla yaptim
Onuda bayadir icmiyordum
afiyet olsun canım, bende poşet çay sanki etkisizmiş gibi hissediyorum nedense

neden oluyormuş ki acaba, bende de olur o sesler
Bnm her adımım da oluyor ve merdiven inip çıkarken, oturunca kalkarken, vs.vs ilerde kemik-kıkırdak erimesi falan sorun olur mu diye 3-4 doktora sordum yok dediler. Nedeni bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…