İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldımAslinda normalde kesinlikle haklisinda :))
Ben bu son gelmelerinde annemlerin 3 gün resmen saldirmama (abur cubur vs.dahil) rağmen gunluk tartildim o ara 1 kg.ı 4 günde filan aldim ve dedimki gerçekten anladımki alirken zevkle yediğimiz için anlamiyoruz zaman nasil geciyor farketmiyoruz. ama verirken diyetle yani sabirla mucadeleyle veriyoruz e dolayisiyla gayette anlamış oluyoruz:)) bize zor gibi geliyor. Zaman gecmek bilmediğinden.
Aldığımız her 2 kiloda hemen dikkate baslasaydik ömrümüzce, şimdiki bu cileleri kendimize cektirmezdik. Ne dertliymisjm haaa
Cok geçmiş olsun canım. Benim oğlum 18.5 yaşındaki oğlum bile yere her oturdugunda dizini her büktüğünde çıt çıt ses geliyor. Dr.a gittik bir seyi yok dio. Bende bilmiomki ne yapmali
Hayırlı sonuclarla gel abla
Beyninin ve amerikanın (artık çinin) bir oyunu o göbek değil değilVücudumuz kilo almiyomu önümde giden göbiş ne oluyoki
Demekki oyuna gelmisimBeyninin ve amerikanın (artık çinin) bir oyunu o göbek değil değil
Yaa cok güzel yazmışsın hem col güldüm,q
İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldım
Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artıkölsem meftayi nasıl bilirdiniz sorusuna eş dost "Hep diyet yapar kilo alıp verir di diyecekler " okadar yani..
Ama bu sefer son olucakhedefe ulasinca tartıdan kopmiycam .spora yazilacam .yani biseyler yapicam birdaha bu kilolara gelmemek için...
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim
Ne kadar aldın kiYaa cok güzel yazmışsın hem col güldümhemde cok hak verdim
Sigaranada ayrı tebrikler....
Bu gruba baslarken niyetim istegim hedegim buydu benim. Zayiflamak degildi artik kilo almayacak beyine sahip olmaktı. Başaramadığımı gördüm allahtan hizli dönüş yaptim.
Bir gun yediysen ertesi gun dikkat et arkadas yok yok yok...
aynen öyle duygusal aclik bu işte. Yoksa mide tokki.
Insallah ogrenecegiz hep birlikte
6 ları gördüm canim.Ne kadar aldın ki
,q
İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldım
Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artıkölsem meftayi nasıl bilirdiniz sorusuna eş dost "Hep diyet yapar kilo alıp verir di diyecekler " okadar yani..
Ama bu sefer son olucakhedefe ulasinca tartıdan kopmiycam .spora yazilacam .yani biseyler yapicam birdaha bu kilolara gelmemek için...
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim
MenümMenuler hala gelmedi
Ayyy benim kadar sigara icen olmasindi eylule hamile kaldim ilk 2ay psikolojik sekilde ictim nasil olur hamile kaldim diye sonra biraktim bidaha agzima sokmadim ama arada içsem diyorum daha sonra gerisi gelir
Sanki ben yazdım. Ben de 3 yıldır sigara içmiyorum. İki kez 20 şer kilo verdim. En son 2006-2007 yıllarında 60 kiloydum. Bu defa son diyorum. Spor hayatımda hep olacak.saglikli besjenecegim. Gerekirse psikolok nörolog ürolog artık ne varsa gideceğim.
Ebeee daha durMenuler hala gelmedi
İçme bebeğim. Kokusu kötü, gereksiz masraf, yaşlandırıyor. Madem bıraktın hiç bulaşma.Ayyy benim kadar sigara icen olmasindi eylule hamile kaldim ilk 2ay psikolojik sekilde ictim nasil olur hamile kaldim diye sonra biraktim bidaha agzima sokmadim ama arada içsem diyorum daha sonra gerisi gelir
Afiyet olsun canimAy ben yazayım bari beklemekten sıkıldım
Sabah 8, küçük meyveli yoğurt
Saat 10,30 yarım dilim ekmek 7 kaşık menemen 1 bardak çay.
Öğlen bir büyük tabak peynirli salata.
Bitki çayı yarım muz 2 Ceviz 1 hurma
Akşam 1 kase yulaflı meyveli yoğurt.
1 fincan Türk kahvesi
1,5 lt detoks suyu 1 lt su.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim
Almam zaten param yokİçme bebeğim. Kokusu kötü, gereksiz masraf, yaşlandırıyor. Madem bıraktın hiç bulaşma.
kesinlikle haklisin imkan varsa gidilmeli daha verimli 30martta acilacak ..kesin gitmeliyim son 5 6 kg veremiyorum bir turlu toparlandim ama kalici kaldi yillarin yaglariInşaallah açıktır spor salonu kesinlikle daha verimli oluyor
Kız nasıl gördün ne zamn mezun oldun6 ları gördüm canim.
57.4 olduğumda yazacam buraya insallah. Simdi yazmaya yüzüm yok veriom ama şükür hizli gidiyo ne kerametse
6lı rakamlari görmüs yemis iste simdi mezun kilosuna düşmeye calisiyomusKız nasıl gördün ne zamn mezun oldun
Afiyet olsun canimBugün menüm
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 ince dilim ananas
Öğlen 12,30
5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas
Ara. 16.00
10 adet badem 3 adet ceviz 5 adet fındık
Aksam . 18.30
5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas
Yiyorum hala. Uzun sürer yemem.
2 kayısı yiyeceğim. Ara olarak.
İnşallah dayanırım
1,5 litre ödem çayı
1 litre su
Spor yok bugün. Yapmayacağım.
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?