Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

,q İki kere çok güzel kilo verip tekrar aldım
Ağzımız da hayat şekli yapicaz desekte ne yazik ki beynimizi buna insndiramiyiruz
Diyet yapıp hedefe ulaşınca eski yemek düzenine geri dönüyoruz ,duygusal aclik yakamizi birakmiyor ..yani en azından ben oyleyim öyleydim diyim :)
Bu sefer canıma tak etti ..çok yoruldum.yillardir kilo alıp verme pisikolejisinden .."yeter da artık ölsem meftayi nasıl bilirdiniz sorusuna eş dost "Hep diyet yapar kilo alıp verir di diyecekler "okadar yani..
Ama bu sefer son olucak hedefe ulasinca tartıdan kopmiycam .spora yazilacam .yani biseyler yapicam birdaha bu kilolara gelmemek için...
15 yıl içtiğim sigarayı 3 yıldır icmiyirsam bunu da başarabilirim
Bende çok dertliymisim

Yaa cok güzel yazmışsın hem col güldüm hemde cok hak verdim
Sigaranada ayrı tebrikler....
Bu gruba baslarken niyetim istegim hedegim buydu benim. Zayiflamak degildi artik kilo almayacak beyine sahip olmaktı. Başaramadığımı gördüm allahtan hizli dönüş yaptim.
Bir gun yediysen ertesi gun dikkat et arkadas yok yok yok...
aynen öyle duygusal aclik bu işte. Yoksa mide tokki.
Insallah ogrenecegiz hep birlikte

Ne kadar aldın ki

Sanki ben yazdım. Ben de 3 yıldır sigara içmiyorum. İki kez 20 şer kilo verdim. En son 2006-2007 yıllarında 60 kiloydum. Bu defa son diyorum. Spor hayatımda hep olacak.saglikli beslenecegim. Gerekirse psikolog,nörolog, ürolog artık ne varsa gideceğim.

Ayyy benim kadar sigara icen olmasindi eylule hamile kaldim ilk 2ay psikolojik sekilde ictim nasil olur hamile kaldim diye sonra biraktim bidaha agzima sokmadim ama arada içsem diyorum daha sonra gerisi gelir

Ay ben yazayım bari beklemekten sıkıldım
Sabah 8, küçük meyveli yoğurt

Saat 10,30 yarım dilim ekmek 7 kaşık menemen 1 bardak çay.

Öğlen bir büyük tabak peynirli salata.

Bitki çayı yarım muz 2 Ceviz 1 hurma

Akşam 1 kase yulaflı meyveli yoğurt.

1 fincan Türk kahvesi
1,5 lt detoks suyu 1 lt su.
Zipzip- E Elif_Eylul S sulisim

Ayyy benim kadar sigara icen olmasindi eylule hamile kaldim ilk 2ay psikolojik sekilde ictim nasil olur hamile kaldim diye sonra biraktim bidaha agzima sokmadim ama arada içsem diyorum daha sonra gerisi gelir
İçme bebeğim. Kokusu kötü, gereksiz masraf, yaşlandırıyor. Madem bıraktın hiç bulaşma.

Afiyet olsun canim

Bugün menüm

Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 ince dilim ananas

Öğlen 12,30

5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas

Ara. 16.00

10 adet badem 3 adet ceviz 5 adet fındık

Aksam . 18.30

5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas

Yiyorum hala. Uzun sürer yemem.

2 kayısı yiyeceğim. Ara olarak.

İnşallah dayanırım

1,5 litre ödem çayı
1 litre su

Spor yok bugün. Yapmayacağım.

N Nidsalii Zipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2

Afiyet olsun canim
Sen kahve icmiyomusun hic görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…