Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaa ne güzel bir haber alın beni listeye nüüütttfeeeeeyynnn

canım spor yaparsan iyi gelir ama.
kahvede iç sade.
birde kh kestin mi o halsizlik yapıyor. ne yiyosun menülerini hatırlamıyorum ama
Kh tamamen kestim sayılmaz canım. Yumurta diyeti yapıyorum ama eklemeler yapıyorum yine kendimce. Kafa olarakta yorgunum sanırsam oda etkiliyor beni. Yeniden sınava çalışmaya başlamak canımı sıkıyor sanırım hiçbişey yapasım gelmiyor

3 kisi bizimle devam ediyor canim
Times ve aylin68olcak ayrildilar
Onlara birsey yapmadim ama
aaaa ayrılmalarına şaşırdım. ayrılana üzülüyo insan ne bilim ya vardır bildikleri haklarında en hayırlısı olsun.
kimseye bir şey yapmadığına ne şüphe
Birlikte verseydik
birliktede verelim canım 2 hafta sonra inşallah. şimdi dönüş yapamam ama kilomu yazmak istemiyorum 1 ay gittim neler olmuş bana neler yüzüm yok kilo yazmaya tartıdan kaçtım ama sonunda yakalandım gördüm acı gerçeği

ne güzel kilon varmış. 57.,4 yazıyor kilo indeksinde. acaba 1 ayda kaç olmuş olabilir. dur korkutma biziii

kackaloribu listeye bak

o zaman dersler yordu demekki seni canım. sen elekt. müh. değil miydin. ne okuon kız daha bölümünü bititrmen başlı başına bir olay zaten zoru yapmışsın sen. ayy kpss mi yoksa
allah zihnini açsın vallahi 2 yıllık elekt. okuyorum seni çok iyi anlıyorum. inş. bölümünü doğru hatırladım :)

ne güzel kilon varmış. 57.,4 yazıyor kilo indeksinde. acaba 1 ayda kaç olmuş olabilir. dur korkutma biziii
kilom güzeldide ben saldırmış gibi yedim. ama allahtan yeni alınan kilolar hızlı gidiyoda verince dönüş yapacam inşallah. o zaman yazacam size kaça kadar çıktığımı canım.
bu arada listeye girişini tebrik ederim perşembe streslerine hoşgeldin yaşasın adrenalin

Aynen canım ya kpss malesef. Formasyon da aldım ya öğretmen olarak atanmaya çabalıyorum. Puan da aldım aslında geçen yıl 83 aldım normalde yetiyor gibiydi. Ama atama sonucunu sınavdan 1 ay sonraya bıraktıkları için mecburen bu sınava da girmek zorundayım. Çalışmadan da olmuyor. Sürekli otur eğil eğil yoruyor insanı kafa olarakta beden olarakta. 4.5 ay kaldı sınava da yeni başladım ondan acele ediyorum biraz bitsin Konular diye. Ama diyete devam yarın güzel bir eksi göreceğime eminim komşum gördü dün kilo vermiş gibisin dedi inşallah öyledir

Ay ben çok severim böyle stresleri. inşallah güzel olacak teşekkür ederim canım. en kısa zamanda birlikte oluruz listede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…