hele bende freenin free si oldum çıktımHerkes çok freeyse demek
3 kisi bizimle devam ediyor canimsağol canım benim
5 kişi mi ben şokkk ne yaptın millete derdim seni tanımasam
aaaa ne güzel bir haberkackaloribu nun deneme suresi doldu listeye alabiliriz
@Penguen in deneme suresi doldu girmek isterse aliriz
Onun disinda su an icin listeye girecek uygun kimse yok
Birde izin dönüşleri var ama listeye girmek istiyorlar mi bilmiyorum çünkü aktif degiller aktif olmayinca almak da istemiyorum
Free den biraz eleme yapabiliriz takimda bu kadar free olunmaz
Birlikte verseydikhele bende freenin free si oldum çıktım
ama kafam rahat ihtiyacım varmış resmen hele az daha veremde yanacınıza gelem
Kaptanımın arkasındayım. (azcık yağ çekeyim de listeye gireyim3 kisi bizimle devam ediyor canim
Times ve aylin68olcak ayrildilar
Onlara birsey yapmadim ama
Asil listeye simdi ekliyeyim ben seniKaptanımın arkasındayım. (azcık yağ çekeyim de listeye gireyim) o kimseye bişey yapmaz, hep destek tam destek sağolsun. en büyük kaptan bizim kaptannnn
Kh tamamen kestim sayılmaz canım. Yumurta diyeti yapıyorum ama eklemeler yapıyorum yine kendimce. Kafa olarakta yorgunum sanırsam oda etkiliyor beni.canım spor yaparsan iyi gelir ama.
kahvede iç sade.
birde kh kestin mi o halsizlik yapıyor. ne yiyosun menülerini hatırlamıyorum ama
Ay ekler misin gerçekten kaptanım. bak eklersen yarın çok iyi eksiyle gelirim. bu sabah 63.5 geldim. yarın sabaha daha az gelmek için çabalarım bakAsil listeye simdi ekliyeyim ben seni
aaaa ayrılmalarına şaşırdım. ayrılana üzülüyo insan ne bilim ya3 kisi bizimle devam ediyor canim
Times ve aylin68olcak ayrildilar
Onlara birsey yapmadim ama
birliktede verelim canım 2 hafta sonra inşallah. şimdi dönüş yapamam ama kilomu yazmak istemiyorum 1 ay gittim neler olmuş bana nelerBirlikte verseydik
ne güzel kilon varmış. 57.,4 yazıyor kilo indeksinde. acaba 1 ayda kaç olmuş olabilir. dur korkutma biziiibirliktede verelim canım 2 hafta sonra inşallah. şimdi dönüş yapamam ama kilomu yazmak istemiyorum 1 ay gittim neler olmuş bana neleryüzüm yok kilo yazmaya tartıdan kaçtım ama sonunda yakalandım gördüm acı gerçeği
***6.Takım 717. Etap ***
sena zeynep(56.7/
Cordeliaa(77.55/
gulenyuzumsunsen(91.0/
Cedarice(85.6/
sulisim(56.5/
Kmsl Hnd (65.75/
SATURN71(99.5/
Zeynolin44(72.3/
Habinar(78.8/
kackaloribu (64.7/) yeni uye,B.t:25.02,B.k:66,H.k:51
6.Takım Ortalamasi:
6.Takim Free liste 717.Etap
selensu82 (57.3/)kendi isteğiyle ayrilan üye
Migi_magid11 (83.1/
asysss (55.2/),mezun üye
ysfeeymnn(70.0/)yeni üye, B.t:06.02,B.k:72.3,H.k:60
penguen (67.7/) yeni üye,B.t,19.02,B.k:70.1,H.k:58
Forever be young NUR (79.75/)yeni üye B.t:25.02,B.k:81.7,H.k:65
cilekreceli1514(109,3) yeni üye ,B.t:25.02,B.k:109.3,H.k:80
I-cell_84 (72.4/)712.etapta 72.1 ile izne ayrilan üye
Poni Bon (82.1/)671.etapta 78.3 ile izne ayrilan uye
T u t a s t e (82.2/ )701.etapta 82.8 ile izne ayrilan üye, Eski nick Nanekekik
TekrarDene ( )695.etapta diskalifiye ,B.t:28.02,B.k:87,H.k:65
Tostombalakanne (65.7) yeni uye,B.t:02.03,B.k:67 H.k:49
Beklenen2 (71.2 )703.etapta 68.7 ile bildirimsiz izne ayrilan üye
first ladyy (105.4)yeni üye, B.t:04.03,B.k:105.4,H.k:85
Tesnim1989(63.7.)714.etapta 63.1 ile saglik problemleri nedeniyle izne ayrıldı
Mucizemsn (62.3/)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
birazhuzurdu2008(75.6)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
Nilay5454(66.55)716.etapta kendi istegi ile ayrildi
o zaman dersler yordu demekki seni canım. sen elekt. müh. değil miydin. ne okuon kız daha bölümünü bititrmen başlı başına bir olay zaten zoru yapmışsın sen. ayy kpss mi yoksaKh tamamen kestim sayılmaz canım. Yumurta diyeti yapıyorum ama eklemeler yapıyorum yine kendimce. Kafa olarakta yorgunum sanırsam oda etkiliyor beni.Yeniden sınava çalışmaya başlamak canımı sıkıyor sanırım hiçbişey yapasım gelmiyor
Oo yarin guzel yuzdeyle listeye giris yapacaksinAy ekler misin gerçekten kaptanım. bak eklersen yarın çok iyi eksiyle gelirim. bu sabah 63.5 geldim. yarın sabaha daha az gelmek için çabalarım bak
Ayyyy çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim canım kaptanım. kaptanların birincisi
Evet çok hazırım ayy ofiste dolanayım da 10bin adımımı tamamlayayım ben hemenOo yarin guzel yuzdeyle listeye giris yapacaksin
Hedefin icin 51 demissin ama onu yükseltelim miAyyyy çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim canım kaptanım. kaptanların birincisisöz çok iyi diyet yapıcam.
kilom güzeldide ben saldırmış gibi yedim. ama allahtan yeni alınan kilolar hızlı gidiyoda verince dönüş yapacam inşallah. o zaman yazacam size kaça kadar çıktığımı canım.ne güzel kilon varmış. 57.,4 yazıyor kilo indeksinde. acaba 1 ayda kaç olmuş olabilir. dur korkutma biziii
Aynen canım ya kpss malesef. Formasyon da aldım ya öğretmen olarak atanmaya çabalıyorum. Puan da aldım aslında geçen yıl 83 aldım normalde yetiyor gibiydi. Ama atama sonucunu sınavdan 1 ay sonraya bıraktıkları için mecburen bu sınava da girmek zorundayım. Çalışmadan da olmuyor. Sürekli otur eğil eğil yoruyor insanı kafa olarakta beden olarakta. 4.5 ay kaldı sınava da yeni başladım ondan acele ediyorum biraz bitsin Konular diye. Ama diyete devam yarın güzel bir eksi göreceğime eminimo zaman dersler yordu demekki seni canım. sen elekt. müh. değil miydin. ne okuon kız daha bölümünü bititrmen başlı başına bir olay zaten zoru yapmışsın sen. ayy kpss mi yoksa
allah zihnini açsın vallahi 2 yıllık elekt. okuyorum seni çok iyi anlıyorum. inş. bölümünü doğru hatırladım :)
Valla bende bi düşündüm. 55 yapalım mı? hep 55 lerdeydim ben son yıllara kadar çünkü.Hedefin icin 51 demissin ama onu yükseltelim mi
Ay ben çok severim böyle stresleri. inşallah güzel olacak teşekkür ederim canım. en kısa zamanda birlikte oluruz listede inşallahkilom güzeldide ben saldırmış gibi yedim. ama allahtan yeni alınan kilolar hızlı gidiyoda verince dönüş yapacam inşallah. o zaman yazacam size kaça kadar çıktığımı canım.
bu arada listeye girişini tebrik ederim perşembe streslerine hoşgeldin yaşasın adrenalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?