Aynen cnmafiyet olsun canım, bende poşet çay sanki etkisizmiş gibi hissediyorum nedense
63 e daha yakindim bendehahaha 65 çok abla yaa
ama bingoo diyebilirim sana.. neyseki oraların altındayım artık verdim verdim
geçmiş olsun canım benimde dizlerimde ağrı oluyor, kıtlamalar vs. hiç gitmedim de doktora ben.Bnm her adımım da oluyor ve merdiven inip çıkarken, oturunca kalkarken, vs.vs ilerde kemik-kıkırdak erimesi falan sorun olur mu diye 3-4 doktora sordum yok dediler. Nedeni bilmiyorum
Ahhh ahhh bilmemmiiiNe kadar kolay kilo aliyoruz degil mi
Vermesi zorken almasi cok kolay...
Dizlerde kıkırdak erimesi var sağdiz bitmeye yakın hatta, ama bunla mı alakalı bilmiyorum. Ayak bileklerim de her yerim çatırdargeçmiş olsun canım benimde dizlerimde ağrı oluyor, kıtlamalar vs. hiç gitmedim de doktora ben.
Çok zordur eminim. Çok geçmiş olsun canım dikkat et spor yaparken vs.Dizlerde kıkırdak erimesi var sağdiz bitmeye yakın hatta, ama bunla mı alakalı bilmiyorum. Ayak bileklerim de her yerim çatırdar
Geçmiş olsun canımZipzip- elifcim benim sabah ortepedi randevum var
O yüzden bildirim biraz gecikebilir
Bilgin olsun cnm
Gecmis olsun abla sorun olmaz buralardayim zaten aksama kadarZipzip- elifcim benim sabah ortepedi randevum var
Bilgin olsun cnm
Cok spor yapmissin ziplamayabilirsin
Ama ben sporumu yaptimkiCok spor yapmissin ziplamayabilirsin
Bugun herkese tamam diyorum bakalim sonum ne olacak
Sütlü yeşilcayi yapalım abla ben listeye girinceBugün detoks cayi yaomak istemedim
Degisiklik olsun dedim :))
Dukan birasi yapayim dedim ama açık yeşil cayim kalmamis
Posetler işe yaramaz gibi geliyor bana
Bende ayni tarifi mate cayiyla yaptim
Onuda bayadir icmiyordum
Bende çok güzel daha ne olsunAma ben sporumu yaptimki
Yarim saat leslie arti 45 dk
Aslinda normalde kesinlikle haklisinda :))Ne kadar kolay kilo aliyoruz degil mi
Vermesi zorken almasi cok kolay...
Cok geçmiş olsun canım. Benim oğlum 18.5 yaşındaki oğlum bile yere her oturdugunda dizini her büktüğünde çıt çıt ses geliyor. Dr.a gittik bir seyi yok dio. Bende bilmiomki ne yapmaliDizlerde kıkırdak erimesi var sağdiz bitmeye yakın hatta, ama bunla mı alakalı bilmiyorum. Ayak bileklerim de her yerim çatırdar
Hayırlı sonuclarla gel ablaZipzip- elifcim benim sabah ortepedi randevum var
Bilgin olsun cnm
Yaa ne guzel sporlar yapılmış sabahtan beri masa basında oturddum al şimdide serviste oturuyorum siz yazdıkça özeniyorum gündüz sloruna eve gidince de üşeniyorum sanırım her sey uzaktan hoş geliyor
Sen yaparsin biliyorum seni benYaa ne guzel sporlar yapılmış sabahtan beri masa basında oturddum al şimdide serviste oturuyorum siz yazdıkça özeniyorum gündüz sloruna eve gidince de üşeniyorum sanırım her sey uzaktan hoş geliyor
Yaa bende öyle yaptim malesef ama olsun düşmüştüm kalktim cok şükür. Darısı sana insallah. O istek kafaya bi gelecek iste yoksa yok olmuyo.Sen yaparsin biliyorum seni ben
Ama ben cok yedimyaaaa mezun oldum rahatladim yemek ekmek yemedim abur cubur yedim ettimi sana yağbombasi
Aynen canim bazen tamamyaa diyorum yemicem liste yapiyorum falan 1 2 3 4 gun gidiyo daha sonra dur az ondan ye az bundan ye yebabam ye oldumu sana yağ,spor yapiyorum hicbirsey yemiyorum spor yapinca haydaaa sonra gene ucundan yiyorumYaa bende öyle yaptim malesef ama olsun düşmüştüm kalktim cok şükür. Darısı sana insallah. O istek kafaya bi gelecek iste yoksa yok olmuyo.
Sende kilonu yazma liste dışı menü yaz istersen en azondan dahada almamis olursun yoksa 80 bile kapida cunku yeni Sende bende yeni mezun olduk çabuk alip cabuk verebiliyoruz.
Yağlar hafizalarindan dolayı hemen geri geliyo ancak tam oturmadigindan yerlesmiyoda.
Bu kilomla bir kac beklesek hayatta hızlı veremeyiz
Sen günlük yaz buraya bunu bir düşün...Aynen canim bazen tamamyaa diyorum yemicem liste yapiyorum falan 1 2 3 4 gun gidiyo daha sonra dur az ondan ye az bundan ye yebabam ye oldumu sana yağ,spor yapiyorum hicbirsey yemiyorum spor yapinca haydaaa sonra gene ucundan yiyorum
Vücudumuz kilo almiyomu önümde giden göbiş ne oluyokiSen günlük yaz buraya bunu bir düşün...
Zaten vücudumuz kilo almiyoki beynimiz kilo alipveriyor bize o yedirip yedirmediğine göre
Ama spor yapmanda güzel onunda yemeni saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?