Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım acıkmadığını hissettiğin için meyve yedin ya bence meyve mideni bulandırdı banada olmuştu bir defasında açlığım bastırmak için arada bir defa meyve yemiştim pişman olmuştum yediğime bulantıdan. Yoğurt falan ye bastırır bulantıyı....

Amin safinazcım..Sağol..:97:

sende sağol balımmmmm

aaaa narinim oldumu ama şimdi nerde kaldı verdiğin sözler takımdan da listeden de uzaklaşma lütfen saçmalama bu verdiğin çok yanlış bir karar olur. sorunun tam içinde olmalısın tamamı ile çözebilmek için. Sen böyle uzajlaşmayı seçersen sorun dahada büyür kafanda.
Kadınların iç dünyaları malesef gizemli anlaşılmaz karışıktır. Bazen kendimiz bile bize neler olduğunu anlamayabiliriz, garip yaratıklarızdır vesselam. Lakin herşeyde bizim elimizdedir. Lütfen hiç bir şeyin hiç kimsenin iyi yada kötü hiç bir olayın etkisi altında kalma. Bilinç altı yapma zihnini güzel şeylerle doldur bebepğim ve bizen uzaklaşma daha kötü olacaını sende biliyorsun bebekim yaaa.....

Canım daha çok tazesin bunları yaşaman hissetmen yalnız kaldığını düşünmen çok normal sıkılman bunalman bunlarda olması gereken şeyler fakat hepsinin bir dozu vardır bir ayarı. Sen eşinin bir şeyleri kendisinin farkedipte dile getirmesini bekleme emin ol hiç bir erkek biz kadınlar kadar ince eleyip sık dokumazlar bu yüzden de anlamazlar. Sen şimdi bize anlattığın gibi bunları eşinede anlat sonuçta hödük değil yani seni anlayacaktır. Evlilik oturana kadar böyle bocalamalar her evlilikte mutlaka olur mühim olanı sizin bunu fazla uzatmadan herşeyi hal yoluna sokmanız. Elbette zor anne babadan ayrlmak ama bir yerden de başlamak gerekli. Senin artık farklı sorumlulukların var. Evet şuan çocuğun yok bir meşgalen yok sıkılıyorsun eşinde olmayınca kızlarında dediği gibi o çıkarken sende çık onunla ama kavga dövüş bağıra çağıra değil tatlı dille anlat sıkıldığını anlayacaktır.
Kendinide b kadar kasma gerçekten yersiz şeyler bir kaç gün sonra bu ruh halinden kurtulacak ve bu yazılara güleceksin inan bana....

Kızlar şu faturamı keseyim geliyorum hemen .

ben bir yandan kesiyorum bir yandan yazıyorum kıııııııı

biliyorum nazcım neler olabileceğini ne bileyim kilodan ziyade kendi kendime sıkıntılarım var buda yeme krizi olarak karşıma çıkıyor

safişçim haklısın hemde her kelimenle dediğin gibi hepten bunalıma gireceğim bu ara kendimle başbaşa kalmasam iyi olacak sürekli kendimi dinliyorum

safişçim haklısın hemde her kelimenle dediğin gibi hepten bunalıma gireceğim bu ara kendimle başbaşa kalmasam iyi olacak sürekli kendimi dinliyorum

kendini dinle ama fazla değil lütfen....
Bunlar birazda yılların birikimi yaşanan yıpranmışlıklar
Hayatımızda yoluna sokamadığım her hangi durumlar
diye diye diye uzar uzar gider bu liste
ama biz insanız bebeğim yaaa herşey bizler için
kafaya takıpta içimize kapanacak kadar sıkıntımız derdimiz yok çok şükür allahta vermesin o yüzden dış dünyaya kapatma kendini balım yaaaaa
mutlu ol gül eğlen neşelen ne oluyor size yaaaa bayram tatili sonrasında herkesin neşeli keyifli olması gerekirken bir karamsarlık bir hoşnutsuzluk

kendinize gelinnnnnnnnnnnnnnnn aloooooooooooooooo

bizim fatura fotokopili olmadığı için tek tek yazıcıya koyuyorum faturayı 4 adet nüsha yapmışlar sağolsunlar

ben şimdi acıktım yediğim meyveyi ara sayıp leblebi ve süt yesem olar mı ?

kızlarrr montide paylaştım sizinlede paylaşııımm ailemle beraber benim şarkım olduğuna kanaat getirdik

artik karar verdim
sismanliktan kurtulacagim
diyet yapip zayiflayacagim
bak rezil olduk aleme
herkez tig gibi sahane
bizde göbek bahane
günes deniz hava sicak
ruhum bedenime sigmayacak
bu mayo bana nasil olacak?
denedim denedim sigmadi
bogazimi tutamadim
dayanamadim valla
valla valla dayanamadim valla

herkez bana hava atiyor
sülün gibi dolaniyor
aslinda ben daha güzelim
bokbogaz gibi yiyorlar
ama hic sismanlamiyorlar
bak bende diyet yapiyorum
cok az yemek yiyorum
acili adana söylüyorum yaninda coban salata
iskembe corba zeytin yagsiz dolma bide diyet cola
bana künefe diyorlar
valla valla dayanamadim valla

ye cukalatali pasta
ye elmali turta
koca göbegi salla
ehhhhhhh dayanamadim valla
jimnastige gidiyorum
step fitness yapiyorum
cin cayi iciyorum
tazi gibi kosuyorum
bazende ip atliyorum
e bende spor yapiyorum
bana jumbo diyorlar
benimle dalga geciyorlar
ben bunlara alisigim
kendimlen barisigim
yine migdem kazindi
geldi izgara karisigim
fil diyetine alisigim
ye diyeti bozdum valla
ye niyeti bozdum valla
ye koca göbegi salla
ehhhh dayanamadim valla

benim bedenim xl
simdi oldum xxl
yok mu buna bir cagre
oklava ceviriyorum
kalcami duvarlara vuruyorum
sinav mekik cekiyorum
olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor
bu cile ne zaman biter?
yeter allahim yeter
yarim ekmek arasi döner ayranla nasil gider
bu diyet burda biter!

haklısınız kızlar...size anlatınca biraz olsun rahatladım...galiba bunları kendime bile itiraf edememişim...dediğiniz gibi yapıcam...konuşucam eşimle

ayy safişim takımın psikoloğu gibi oldun kıı...seviyom ben seni hemide çokkkk

bu arada narincim aynı şeyleri yaşıyoruz bitanem...öğlen bendede durum farklı değildi,sıkıntılarımızı yemekten alıyoruz ama yine kendimize yapıyoruz...ayrılmayı unut canım...aynı şeyi bende düşündüm ama bu bana pahalıya patlayacak biliyorum...yarın şu kilocuklarımızı bi görelim ve tekrardan start verelim canım...ne dersin...hem yarışta var unutma

tamam canım yarından itibaren start verelim birlikten güç dogarmış değil mi.

bide diger durumun için sana bi küçük tafsiyede bulunacagım tecrübelerime dayanarak eşinin seni söylemeden anlamasını bekleme canım erkekler düşünemiyor ne hissediyorsan ne istiyorsan söyle bugün sen yokken anneme gideyim dönüşte beni al canım de bekleme onun sana bunu teklif etmesini.dün akşam ben sıkıldım kızımda istiyordu baktım eşim uyukluyor dedim anneme gideceğim sen uyuyacakmısın oda evet yorgunum dedi tamam sen yat canım ben gider gelirim dedim aldım kızı aldım arabanın anahtarını saat 20:30 da anneme gittim 22:30 da döndüm eskiden olsa bende beklerdim baktımki yıllar geçiyor ben sadece beklemekle kalıyorum içindeki tüm beklentilerini dogru uslübla zamanında söylemezsen yarın öbür gün bunlar karşına daha kötü bişekilde çıkar canım

canım benim bende de aynı sorun var kendimi bir an önce toplamam lazım moralim bozuluyor aynadaki halimden nefret etmeye başladım gribim de spor falan yapamıyorum..kirazcım adet dönemi ile ilgili bir durumdur muhtemelen canım kendimizi toplayacağız merak etme..iyi ki buradayız tatlım sıkma canını

:13: erkeklerin bişeyleri anlamasını beklemekle ömür geçmiyo malesef ,çünkü onlar bizi anlayabilcek incelikte değil

neslişim farzetki 2 saat yanlız kalmak istedin ,eşin de seni kırmayıp gitti ve seni yanlız bıraktı ve sen güzelce kafanı dinledin

2,5 sene her geceyi yanlız geçirmiş bir insan olarak söyleyebilirim ki alışıyosun tek başınalığa da

ben de aynı fikirdeyim Nazlıcım seninle..Narincim aramızda kal ben de takımı eksilere çekiyorum son zamanlarda seninle aynı durumdayım yiyorum pişman oluyorum ama burada sizlere karşı mahçup olmamak için biraz daha dikkatliyim takımıma şu birkaç hafta zararım olacak ama ayrılırsam çok daha fazla kilo alacağım burada birbirimize karşı sorumluluklarımız var..bence kal bizimle tatlım

bu arada 4. takım müthiş motive olmuş yarışma için umarım yarına kadar bunalım ruh halimiz gitmiş yerine enerjik azimli iradeli kızlar oluruzz

ben eşimle herşeyi konuşurum . canım bişey istediğinde yada bişey yapmak istediğimde hep söylerim . o an için yapacak yada götürecek durumu yoksa bunu bana söyler ama sonrasında hayatım sen benden bunu istemiştin bu akşam yapalım yada haftaya dediğin yere gidelim der . isteklerimi hiç bir zaman unutmaz ve fırsatını bulunca hemen yapar . bende önceden konuşmazdım hep onun adına düşünürdüm ya parası yoksa ya benim gideceğim yerden sıkılırsa falan diye düşünür söylemezdim . oda bana hep kızardı benim adıma düşünme istediğin bişey varsa söyle bugün yapamasamda ilerleyen günlerde kesin yaparım sen yeterki benimle konuş derdi

hala bu durum devam ediyor mu elifçim kaç yıllık evlisin bu arada

bu arada 4. takım müthiş motive olmuş yarışma için umarım yarına kadar bunalım ruh halimiz gitmiş yerine enerjik azimli iradeli kızlar oluruzz

bunalım ruh halimi hani nerde ben diyete ve monti amcama dört elle sarıldım . eşim kilo aldığımı öğrenirse kavamı uçurur. akşam beni uyarıp durdu zaten hayatım diyetine dikkat et son zamanlarda abarttın kilo alırsan bozuşuruz seninle , sabah seni tartacağım deyip durdu dün akşam . kocacığımı hayal kırıklığına uğratmayayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…