rehavet çökmedide benim miğde bulanmaya başladı çok su ve çay içmekten oldu sanırsam ........
Kızlar bu hafta işi çok sıkı tutalım 4. Takımla yarışada giriyoruz . Yenmemiz lazım 4. Takımı
canım acıkmadığını hissettiğin için meyve yedin ya bence meyve mideni bulandırdı banada olmuştu bir defasında açlığım bastırmak için arada bir defa meyve yemiştim pişman olmuştum yediğime bulantıdan. Yoğurt falan ye bastırır bulantıyı....
Amin safinazcım..Sağol..:97:
sende sağol balımmmmm
kızlar sabah konuşmalarımıza ragmen ben ögle yemeğinde okadar çok kaçırdım ki hala ben toparlanamadım ben biraz ara vermek istiyorum yine gelirim sizi görmeye ama listeden çıkarın beni çünkü takımı eksilerle aşagıya çekeceğim kesin.sürekli kısır döngü haline geldi bu son zamanlarda ye pişman ol ye pişman ol birde normal hayattada kendimle ilgili sıkıntılarım var bakalım hayırlısı artık
kendimi tanıyamıyorum bir saat önceki benle bir saat sonrası ben çok değişik oluyorum ne oldu bana bilmiyorum sürekli duygu halim ruh halim değişiyor gelgitler sıkıldım artık lütfen kusura bakmayın yaaa biraz ara versem iyi olacak
aaaa narinim oldumu ama şimdi nerde kaldı verdiğin sözler takımdan da listeden de uzaklaşma lütfen saçmalama bu verdiğin çok yanlış bir karar olur. sorunun tam içinde olmalısın tamamı ile çözebilmek için. Sen böyle uzajlaşmayı seçersen sorun dahada büyür kafanda.
Kadınların iç dünyaları malesef gizemli anlaşılmaz karışıktır. Bazen kendimiz bile bize neler olduğunu anlamayabiliriz, garip yaratıklarızdır vesselam. Lakin herşeyde bizim elimizdedir. Lütfen hiç bir şeyin hiç kimsenin iyi yada kötü hiç bir olayın etkisi altında kalma. Bilinç altı yapma zihnini güzel şeylerle doldur bebepğim ve bizen uzaklaşma daha kötü olacaını sende biliyorsun bebekim yaaa.....
yay burcuyum canım...aslında en eğlenceli burçtur...arkadaş çevremde hep neşeli bilinirim,o yüzden biri beni surat asık gördümü dayanamaz
galiba benim sorunum kalabalık bi ailede büyüdüm,hep mutluydum,uzun kahvaltılar,yemekler,evimiz mesela hiç boş kalmazdı...en yakın arkadaşım yan komşumuzdu,sürekli beraberdik kapılarımız bile açıktır ...ailedede çok şımartıldım,sürekli ilgi...arkadaşlarım tarafından hep en özeldim...sonra karışanım yoktu,ekonomik özgürlüğüm vardı,mutluydumya evlilik aklımın ucundan bile geçmiyodu... ve bizim evliliğimiz 8 ay içinde oldu...çok şey sığdırdık bu kısa zamana..
ve şimdi tamam eşimi çok seviyorum,çokta seviliyorum ama o günleride özlemiyo değilim...yanlızlık koyuyo biraz...hep şimdi ne yapıyolar acaba diyorum...babamla karşılıklı pkey oynamayı bile özledim...ha uzaklarmı değiller,ennemlerin evi yolumuzun üstü,ama ben sadece haftasonu gidebiliyorum...
dün mesala eşimin halı saha maçı vardı ben akşam evde 2 saat yanlız kaldım ve bunu o kadar problem yaptımki..gece hayır dedim..bugünde erkek kardeşimle gidecekler maça ben yine evde yanlız olucam..demesini beklerdimki sen annenlere git yanlız kalma ben seni ordan alırım...benmi çok abartıyorum safiş yaa...ve bunları onunla konuşmak yerine kafamda kuruyorum bazen onun yerine cevaplar veriyorum iyice sinir oluyorum
Canım daha çok tazesin bunları yaşaman hissetmen yalnız kaldığını düşünmen çok normal sıkılman bunalman bunlarda olması gereken şeyler fakat hepsinin bir dozu vardır bir ayarı. Sen eşinin bir şeyleri kendisinin farkedipte dile getirmesini bekleme emin ol hiç bir erkek biz kadınlar kadar ince eleyip sık dokumazlar bu yüzden de anlamazlar. Sen şimdi bize anlattığın gibi bunları eşinede anlat sonuçta hödük değil yani seni anlayacaktır. Evlilik oturana kadar böyle bocalamalar her evlilikte mutlaka olur mühim olanı sizin bunu fazla uzatmadan herşeyi hal yoluna sokmanız. Elbette zor anne babadan ayrlmak ama bir yerden de başlamak gerekli. Senin artık farklı sorumlulukların var. Evet şuan çocuğun yok bir meşgalen yok sıkılıyorsun eşinde olmayınca kızlarında dediği gibi o çıkarken sende çık onunla ama kavga dövüş bağıra çağıra değil tatlı dille anlat sıkıldığını anlayacaktır.
Kendinide b kadar kasma gerçekten yersiz şeyler bir kaç gün sonra bu ruh halinden kurtulacak ve bu yazılara güleceksin inan bana....
Kızlar şu faturamı keseyim geliyorum hemen .
ben bir yandan kesiyorum bir yandan yazıyorum kıııııııı