Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menümü yazmamışımmm;

08:30 2 dilim tam buğday ekmeği, az marmelat şekersiz, peynir, süt, yeşilçay
12:45 1.5 parça tavuk but , salata, yoğurt
16:30 2 mandalina
18:00 1 avuç beyaz leblebi, süt
19:30 küçük bir kase tarçınlı yoğurt.

elifçim inşallah bundan sonra o 2,5 yılın acısını çıkartırsınız ve birdaha asla öyle günlerde geçirmezsiniz

bu arada 4. takım müthiş motive olmuş yarışma için umarım yarına kadar bunalım ruh halimiz gitmiş yerine enerjik azimli iradeli kızlar oluruzz
YARIŞMI VAR KISLAR....
NAZLIM EŞİNİN KIYMETİNİ BİL.. KARDEŞİM OLSUN ÇOK EFENDİ EŞİN ..

AMANIN ANKARAYI DOLU BASTI KISLAR .......
ARDINDANDA KOOOCAAMAN BİR GÖK KUŞAGI .....

Son düzenleme:
2,5 yıllık evliyiz canım ,1 aydır normale döndük artık canım nihayet akşam evde kocamla oturabilmenin tadını çıkarıyorum

unuttun bizi ablaaaaaaaaaaaaaaa :95:

YOK ELİFİM NE UNUTMASI . ANCAK GİREBİLİYORUM TABİ ÖNCELİK ÖGRETİ OLDUGUNDAN MONTİYE KAYIYOR OYÜZDENDE BURAYA ZAMAN KISILI YOKSA UNUTURMUYUM SİZİ HİÇ .....

DEMEK EŞİNLE ARTIK AKŞAMLARI OTURACAKSIN HADE HAYIRLISI ...:92:NE FENAYIZ ...
AMA BELLİMİ OLUR KIS BU BAŞKA ŞEYLEREDE YOL AÇAR BELKİ...

Son düzenleme:
yarışmı var kıslar....

Nazlım eşinin kıymetini bil.. Kardeşim olsun çok efendi eşin ..

Amanın ankarayı dolu bastı kıslar .......
Ardındanda kooocaaman bir gök kuşagı .....

ablam maşallah eşime inşallah hep böyle devam eder . Arkadaşlerim ve kardeşlerim çok şanslı olduğumu söylüyorlar hep senin kocan gibi koca bulunmaz kırma çocuğu kıymetini bil derler hep . Eşim sabahları namaza kalkar dün kahvaltı hazırlamış . Hayatım bundan sonra kahvaltıyı ben hazırlarım nede olsa kalkıyorum . Artık sabah kahvaltılarını ben hazırlıycam sende akşam yemeklerini halledersin diyor deli ....

acısını çıkartırız

geçti çok şükür canım kıyamam sana.ee bu bir ay nasıl geçiyor

benimki alışkın değil ki evde oturmaya canı sıkılıyo

sabah beraber işe gidiyoruz ,ben erken geliyorum ondan yemek hazırlayıp onu bekliyorum

yemek saatlerimiz geç olmaya başladı böyle ama

hoşgeldin ablam özledik seni eskisi kadar gelmiyorsun artık yoksa artık bizi sevmiyormusun :84::84::86::86:

Sizler ilk göz agrımsınız...2.5 SENEM VAR SİZLERLE 6.TAKIM SAYESİNDE MEZUN OLDUM unuturmuyum cadılar sizi...

Son düzenleme:
meeyveem sana yer elması fırlatırım hemde amerikan deeel halis muhlis törk işi

meeyveem sana yer elması fırlatırım hemde amerikan deeel halis muhlis törk işi
fırlat kusum fırlat ama türk olmaz ben amerikan isterim.. yağlarımı yaksın bir güzel inceleyim
yarınki kilolarımızı görelim ondan sonra bakacağız şekerim biz içimizde hazırlık yaptık bile kendimizi hazırladık yarışa

:76: :76: :76:

GöZdem öpdüm senide ayrıca özlEdim umarım iyisindir ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…