hala bu durum devam ediyor mu elifçim kaç yıllık evlisin bu arada
Selamlar güzeller .......
bu arada 4. takım müthiş motive olmuş yarışma için umarım yarına kadar bunalım ruh halimiz gitmiş yerine enerjik azimli iradeli kızlar oluruzz
NAZLIM EŞİNİN KIYMETİNİ BİL.. KARDEŞİM OLSUN ÇOK EFENDİ EŞİN ..ben eşimle herşeyi konuşurum . canım bişey istediğinde yada bişey yapmak istediğimde hep söylerim . o an için yapacak yada götürecek durumu yoksa bunu bana söyler ama sonrasında hayatım sen benden bunu istemiştin bu akşam yapalım yada haftaya dediğin yere gidelim der . isteklerimi hiç bir zaman unutmaz ve fırsatını bulunca hemen yapar . bende önceden konuşmazdım hep onun adına düşünürdüm ya parası yoksa ya benim gideceğim yerden sıkılırsa falan diye düşünür söylemezdim . oda bana hep kızardı benim adıma düşünme istediğin bişey varsa söyle bugün yapamasamda ilerleyen günlerde kesin yaparım sen yeterki benimle konuş derdi
2,5 yıllık evliyiz canım ,1 aydır normale döndük artık canım nihayet akşam evde kocamla oturabilmenin tadını çıkarıyorum
unuttun bizi ablaaaaaaaaaaaaaaa :95:
burda da yağmur arkasından 2 tane gökkuşağı çıktı
amin narincim çok zordu
yarışmı var kıslar....
Nazlım eşinin kıymetini bil.. Kardeşim olsun çok efendi eşin ..
Amanın ankarayı dolu bastı kıslar .......
Ardındanda kooocaaman bir gök kuşagı .....
YOK ELİFİM NE UNUTMASI . ANCAK GİREBİLİYORUM TABİ ÖNCELİK ÖGRETİ OLDUGUNDAN MONTİYE KAYIYOR OYÜZDENDE BURAYA ZAMAN KISILI YOKSA UNUTURMUYUM SİZİ HİÇ .....
DEMEK EŞİNLE ARTIK AKŞAMLARI OTURACAKSIN HADE HAYIRLISI ...:92: NE FENAYIZ ...
AMA BELLİMİ OLUR KIS BU BAŞKA ŞEYLEREDE YOL AÇAR BELKİ...
geçti çok şükür canım kıyamam sana.ee bu bir ay nasıl geçiyor
hoşgeldin ablam özledik seni eskisi kadar gelmiyorsun artık yoksa artık bizi sevmiyormusun :84::84::86::86:
ooooooooooooooooooooo
takımda yarıs havası bile esmiyor...
meeyveem sana yer elması fırlatırım hemde amerikan deeel halis muhlis törk işi
fırlat kusum fırlat ama türk olmaz ben amerikan isterim.. yağlarımı yaksın bir güzel inceleyimmeeyveem sana yer elması fırlatırım hemde amerikan deeel halis muhlis törk işi
yarınki kilolarımızı görelim ondan sonra bakacağız şekerim biz içimizde hazırlık yaptık bile kendimizi hazırladık yarışa
deniiiiiiiiiiiiiiiiiiz hoşgeldin dedim niye kaçtınnnn
meeyveem sana yer elması fırlatırım hemde amerikan deeel halis muhlis törk işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?