Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ckk gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatir

Bu tür seyi evdede yapabilirsin cnm
Leblebiden yapilan tarifler vardi

Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu ateşi düştü mü kızının... Allah şifa versin.
Sagolun kızlar 4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner

İyi geceler kızlar
Dün
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa kiraz sapı cayı

Akşam
5 sıkım çiğköfte
Yesillik
Ayran

2.5 lt su

Bugün
Sabah
2 kş omlet
2 kş kaymak
1 kırmızı biber
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara
1 kuru hurma

Akşam
2 lahmacun
Salata
Ayran

2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul

Ben çok kaçamak yaparım mesela ona ragmen eksilerle geldim ama abartarak yersem + larla gelirim kesinn herşey tadında güzel

Afiyet olsun canım

Ayyyy kıyamam yaaa rabbim şifa versin canım benim

Afiyet olsun canım 4gözleme derken anlamadım
Tatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.

Tatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.
Canım bir daha yeme çok agır bişey benim bildigim kızartıyorsun birde sanırım çok + getirir sani 1 tane yeseydin sadece

Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.insallah düşer.

Kacamak hakkin vardi canim ama 4tane pasta tabagi kadar diyosun ve hamur bu neyse afiyet olsun

Canım bir daha yeme çok agır bişey benim bildigim kızartıyorsun birde sanırım çok + getirir sani 1 tane yeseydin sadece
Tavada pişirdim yağsız evet hamur işi kötü oldu ama canım çok istemişti bu hafta çok dikkat ederim. Umarım telafi ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…