Eslestirilince bnde beraberiz sanmistimBU hafta rakip sistemi yok biliyorum. Nasıl beraberiz ki?
O benim seni yendiğimi gösteren eşleştirmeydi. Sonuç listesi yani.Eslestirilince bnde beraberiz sanmistim
Ckk gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatir
Bu tür seyi evdede yapabilirsin cnm
Leblebiden yapilan tarifler vardi
Sagolun kızlarGeçmiş olsun canım. Nasıl oldu ateşi düştü mü kızının... Allah şifa versin.
Ha oyle miydi bravo o zaman helal sanaO benim seni yendiğimi gösteren eşleştirmeydi. Sonuç listesi yani.
Sağol canım.Ha oyle miydi bravo o zaman helal sana
Ben çok kaçamak yaparım mesela ona ragmen eksilerle geldim ama abartarak yersem + larla gelirim kesinn herşey tadında güzelyedim valla abla tatlı tatlı...
kızlarım süt burger yaptı hiç yemeyecektim onu yiyince gerisi geldi de geldi...
Yarın detoks yapayım bari
Bugün ucundan 56 yi gördüm dün de yediğim için yarın da dolu dolu görürüm 56 'yı...
Neyse devamke ....
Midem bayıldı zaten çok tatlı yemekten
Ama üşeneceğim şimdi onu yapmaya
Başka bir sabah yapar yerim
Ayınız bir kere arlaaslarlarla hamburger yemeye gitmiştik de hızımızı alamayıp 2 menü yemiştik
Yok canım o kadar geçmişte kalmadı zayıflayınca da yiyorsun
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar
Dün
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa kiraz sapı cayı
Akşam
5 sıkım çiğköfte
Yesillik
Ayran
2.5 lt su
Bugün
Sabah
2 kş omlet
2 kş kaymak
1 kırmızı biber
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 kuru hurma
Akşam
2 lahmacun
Salata
Ayran
2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ayyyy kıyamam yaaa rabbim şifa versin canım benimSagolun kızlar4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner
Sağol canımAfiyet olsun canım
Tatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.Afiyet olsun canım 4gözleme derken anlamadım
Canım bir daha yeme çok agır bişey benim bildigim kızartıyorsun birde sanırım çok + getirir sani 1 tane yeseydin sadeceTatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.insallah düşer.Sagolun kızlar4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner
Bugun kahvaltiya gittim canim ceyrek simit disinda yemedim biseySağol canım
Yumurta diyetin devam ediyor mu
Kacamak hakkin vardi canim ama 4tane pasta tabagi kadar diyosun ve hamur bu neyse afiyet olsunTatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.
Tavada pişirdim yağsız evet hamur işi kötü oldu ama canım çok istemişti bu hafta çok dikkat ederim. Umarım telafi ederim.Canım bir daha yeme çok agır bişey benim bildigim kızartıyorsun birde sanırım çok + getirir sani 1 tane yeseydin sadece
İnşallah canımTavada pişirdim yağsız evet hamur işi kötü oldu ama canım çok istemişti bu hafta çok dikkat ederim. Umarım telafi ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?