Maskeyle yap canım. Cam aç. Çok tehlikeli. Allah korusun.Daha iyiyim canım ilaç içtim de benim herzamanki halim ya. Çamaşır suyuna abanınca haliyle sonrası sıkıntı oluyor ama geçiyor
Hic canin çekmesin cnm zaten çakma izgaraydiAfiyet olsun. Izgaralarin kokusu buraya geldi.
Olsa da yesem.
Rabbim kucağını bir bebekle doldursun canımYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Günaydın canim❤Günaydın herkese
Günaydın canım Allah kalbine göre versin inşallah kucagin dolsunYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
İnşallah inşallah inşallah inşallah hamilesindir.Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Kaçıncı gün bugün?Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
İnşallah o mutlu haberi bir an önce alırsın canım. Buraya da hamileyim diye yazarsınYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Ayyyy kıyamam yaaa rabbim şifa versin canım benim
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.insallah düşer.
Önerilerini dikkate alacağım canım yaparım bugün hemen ballı soğan i ev de de keçi boynuzu pekmezi var soğuk sıkım onu da vereyim insaAllah tezden şifa buluruz@Tostombalakanne canım bebeğin ne kadarlık bilmiypırm ama bak böyle durumlarda soğanı kes halka halka üzerine bir yemek kaşığı bal koy suyu çıkar minimum 8 saat beklemiş suyunu bir küçük şişeye al 1 çay kaşığından biraz fazla 1.5 çay kaşığı gibi sabah akşam ver her türlü enfeksiyona birebir şimdiden geçmiş olsun
doğal antibiyotik gibi 7 gün verirsen süper olur
Birde soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi en unuttuğumuz şey d vitamini çocuklara
Ay birde propolis
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canim) afiyet olsun
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Allah kabul etsin afiyet olsun
afiyet olsun canim
iyi geceler kaptanim❤
afiyet olsun canım
afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
iyi geceler abla
gecmis olsun canim inşallah hemn toparlanır
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüler genel olarak iyi ufak ufak cosslar dışında
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden gece de vardı ateşi ama sabaha karşı düştü çok şükür@Tostombalakanne çocuk nasıl oldu? Ateşi düştü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?