Diyete başlamadan önce bende pek güzel yerdim hey gidi günler heyKiz sen gene 55kilosun gecen ben yedimde yedim
Artık bitti dimeDiyete başlamadan önce bende pek güzel yerdim hey gidi günler hey
Yok değil ağzım datlansin diye yedim
Evet cnmMefkurem sen misn???
Nasıl genç kızken arkadaşlarla dışarda saatlerce Fink attigimiz günler geri kaldıysa bogulurcasina yemek yemekte geçmişte kaldı canımArtık bitti dime
EtiketlememişsinBeni neden yazmıyorsun alındım sana
Benim menulerde etiketim olmuyor niye acabaEtiketlememişsinbu hafta sıkı takipteyim ne dersin
Afiyet olsun canım 4gözleme derken anlamadımİyi geceler sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra 3 gibi ıspanaklı gözleme yedim yanında peynir zeytin domates maydanoz 4 tane küçük gözleme yedim. Akşamda 1 kaşık dondurma yedim. 2 litre su içtim temizlik yaptım sabahtan yürümeye çıkamadım o yüzden adım 5000 e anca tamamladım biraz koridorda yürüdüm. Yarın sabah tartılcam bakalım 4 gözleme bana ne kadar artı getirmiş.Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Riskli bir seçim. Şeker dengeni bozabilir. Patates kızartması da var. Dikkatli ol canım.Yok değil ağzım datlansin diye yedim
Afiyet olsun canım13 mart cumartesi
11.30
2 dilim cavdar ekmekli sucuklu kasarli yagsiz tost
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Maydonoz, domates
16.00
1 bar. Süt, 2 kş chia, 1 avuc kuruyemis, 3 hurma, tarcinla puding
19.00
6 izgara köfte
1 servis kasigi mantar sote
3 izgara kıl biber
Bol salata
Su 3 lt
Yagmurlu olmasi neysede firtina cok kötü oluyorBurda hava guzeldi ama yarindan itibaren yagisli hava geliyor abla
Afiyet olsun tatli ihtiyacin icin iyi gelmistir puding
Sagolasin bitanemAfiyet olsun canım
Afiyet olsun. Izgaralarin kokusu buraya geldi.13 mart cumartesi
11.30
2 dilim cavdar ekmekli sucuklu kasarli yagsiz tost
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Maydonoz, domates
16.00
1 bar. Süt, 2 kş chia, 1 avuc kuruyemis, 3 hurma, tarcinla puding
19.00
6 izgara köfte
1 servis kasigi mantar sote
3 izgara kıl biber
Bol salata
Su 3 lt
Ha haAfiyet olsun. Sen yine sahtekar bir çorba yapmışsın. Hadi onun da tarifini ver.
Ye kız nolacak sen yemeyeceksin de biz mi yiyeceğiz
Bugün ucundan 56 yi gördüm dün de yediğim için yarın da dolu dolu görürüm 56 'yı...Kiz sen gene 55kilosun gecen ben yedimde yedim
Midem bayıldı zaten çok tatlı yemektenYemisken benim içinde şöyle bol tereyağli sucuklu kaşarlı bir tost yesene pek canım çektiHem midenide bastırır çok tatlı yemişsin
Ayınız bir kere arlaaslarlarla hamburger yemeye gitmiştik de hızımızı alamayıp 2 menü yemiştikNasıl genç kızken arkadaşlarla dışarda saatlerce Fink attigimiz günler geri kaldıysa bogulurcasina yemek yemekte geçmişte kaldı canım
Un kavrulmadi normal cirptin di mi?Ha habende
Yazayım canım 1yunurta 1 su bardağı yoğurt 4-5 diş sarımsak 1 yk tam. Buğday ununu güzelce çırptım üzerine göz kararı kemik suyu koydum o kaynamaya başlayınca önceden kaynatılmış didilmiş etleri (tavuk ve ya dana eti) ekliyorsun tuzunu ekle muhteşem bir tat tam bir şifa kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?