Bence bu çok iyi olur cnmBuda olabilir canım ama kalori sinirlamasi getirmeyi düşünüyorum bende
Ara öğün gibi olur
Cok güzel cnmSelam tekrardan.
Cuma kilom 76,7 kg.
P.tesi bugün 76,5 kg.
Evet yudum yudum su içiyorum. Yarım bardak falan. Bu hafta hep aç yapacağım. Aç yaptığım sporlarda spor bitimi eksi görmediğim de oluyor. 200-500 gram arasi eksi gördüğümde oluyor.Cok güzel cnm
Tarti oncesi Sporu bisey yiyip icmedenmi yapiyosun
Cuma vaktim olursa bende deniyimbende fark olacakmi bilemiyorum
Yoksa tersmi teper
Ters tepme ihtimali yok gibi. Daha hiç olmadı. Perşembe tekrar bilgi veririm. Ben spor öncesi sonrası tartılayim bakalım ne olacak.Cok güzel cnm
Tarti oncesi Sporu bisey yiyip icmedenmi yapiyosun
Cuma vaktim olursa bende deniyimbende fark olacakmi bilemiyorum
Yoksa tersmi teper
Bugünden itibaren tek kaçamak yok zaten lahmacunda olda ceza gelecek ablaBence bu çok iyi olur cnm
1 adet deniyor mesela
Bazi şeyler 300, bazi seyler 600 kalori olur
Hele bide tatli, hamurisi türüyse
Getirisi daha kötü
Bu hafta çoğu kişi 1 adetlede kalmadi gerci :))
Bide yapilan kacamagin akşam ogunune birakilmamasida önemli
En geç 3-4 gibi yenmesi lazim
En fazla 300 kalorilik bisey :)
Sadece belim çok incelmiş o kadarSana öyle geliyor olabilir
Olculerini aldin mi daha önce.
Yok ama bugün çekip atcm size sanırım senin dedigin gibi yağdan vermiyorumBence kilo veriyosun ama yagdan vermiyosun canim bu benim düşüncem yediklerinden kaynakli buda eksi göruyosun ama sıkılasmiyosun cekilmis foton yokmu
Aldım ama basenlerim çok kalın meselaÖlçülerini almış mıydın canım diyet başlamadan
Tamam canımZipzip- canim pek katilim saglayamiyorum 3 cocukla hic zamanım olmuyor. Cocuklarin canlı dersidir bebekle uğraşmaktan ev vs derken pek vakit olmuyor ama elimden geldiğince aktif olucam.
Emziriyosun daha guzel sonuc alirsin aslinda sıkılasmak icin spor yap canim görceksin farki M MissHayaLet örnek almani tavsiye ederim cocuklarini görsen 3de cok fena ama spor yaparak inceldi ben onun kadar azimli degilimYok ama bugün çekip atcm size sanırım senin dedigin gibi yağdan vermiyorum
Bende cuma her ihtimale karşı spor onceside tarti resmi cekerim :))Ters tepme ihtimali yok gibi. Daha hiç olmadı. Perşembe tekrar bilgi veririm. Ben spor öncesi sonrası tartılayim bakalım ne olacak.
Tam lahmacunla ilgili açıklama isteyecektim bunu gördüm.Bugünden itibaren tek kaçamak yok zaten lahmacunda olda ceza gelecek abla
Cuma gunu kahvaltidan sonra tarti sonrasi olabilir kacamaklar bende yapilan kacamagin sabah yapilmasi taraftariyim
canım iştahın bu kadar açıldıysa yetersiz beslendiğini ya da dengesiz yediğini gösterir. Ben acıktığımda bir büyük bardak suya bolca limon sıkıp içiyorum beni kesiyor. denyebilirsin. ayrıca öğünlerinde atladığın bişey olmalı, bir düşünmelisin. yoksa sürekli bi lokmadan bişey olmaz modunda yemeye başlarsın bu da seni tartıda üzer.kotrolsüz bir şekilde iştahım açık.
Sabah 11:00 de kahvaltı yaptım ve şu an açım.
Bu hafta 3 ana öğün yapacağım sanırım.
şimdi bir tabak pırasayla yoğurt yiyeceğim
Lahmacun diyette yenilebiliyor ama haftada 3-4 gun yenmemeliTam lahmacunla ilgili açıklama isteyecektim bunu gördüm.
Ben diğer iki zayıflamam da ara ara yiyordum ,
tabi 3-4 tane değil en fazla 2 tane .
Kaçamak mı sayılıyor kaptanım ?
Bence sayilir cnmTam lahmacunla ilgili açıklama isteyecektim bunu gördüm.
Ben diğer iki zayıflamam da ara ara yiyordum ,
tabi 3-4 tane değil en fazla 2 tane .
Kaçamak mı sayılıyor kaptanım ?
Bilmiyorum canım ama reglin gecikmesinde 13.gündeyim o yüzden diye düşünüyorumcanım iştahın bu kadar açıldıysa yetersiz beslendiğini ya da dengesiz yediğini gösterir. Ben acıktığımda bir büyük bardak suya bolca limon sıkıp içiyorum beni kesiyor. denyebilirsin. ayrıca öğünlerinde atladığın bişey olmalı, bir düşünmelisin. yoksa sürekli bi lokmadan bişey olmaz modunda yemeye başlarsın bu da seni tartıda üzer.
Yok hafta içi yemem kaptanımLahmacun diyette yenilebiliyor ama haftada 3-4 gun yenmemeli
Isin uzmani degilim ama hafta icinde yenen lahmacunlarin arti getirdigini görüyoruz
Yemek isteyen yesin...
Anladım abla 1 fazlam oldu benim de yani.geçecek inşallahnBence sayilir cnm
Karatay bile ayda 1 yenebilir diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?