Pizza çok güzel görünüyorduBen eriteyim onları en iyisi
Afiyet olsun canimIyi aksamlar
15 mart pazartesi
11.30
2 h. Yumurta
15.30
Ton balikli yeşil salata
17.00
2 kş sekersiz badem ezmesi
17.30
1 tabak firinda kiymali patlican
1 kase yogurt
2.dil.cavdar ekm.
Su3 lt bitti
Spor 20 dk. Yürüyüş
Dışarı yürüyüşe cikmistim, dizligimi giymeyi unutmuşum o yuzden zorlandim fazla yuruyemedim
Sen napiyosun yaaa elma sütlaç aç gezmissin resmensabah: kahvaktı etmedim 1 elma yedim
öğlen:yarım kase sütlaç yedim
akşam:domatesli bulgur salata yeşillik
detox suyu yaptım dukan birası bilenler var mı bilmiyorum
6500 adım atıldı2litre su
Aynen öyle yapıyorumAfiyet olsun canim
Sen napiyosun yaaa elma sütlaç aç gezmissin resmen
Çok güzel menu abla afiyet olsun..birden çok yormada kendini yavaş yavaş artır zaten yutuyusuIyi aksamlar
15 mart pazartesi
11.30
2 h. Yumurta
15.30
Ton balikli yeşil salata
17.00
2 kş sekersiz badem ezmesi
17.30
1 tabak firinda kiymali patlican
1 kase yogurt
2.dil.cavdar ekm.
Su3 lt bitti
Spor 20 dk. Yürüyüş
Dışarı yürüyüşe cikmistim, dizligimi giymeyi unutmuşum o yuzden zorlandim fazla yuruyemedim
Peki nedenAynen öyle yapıyorum
Canım istemiyor sanıırm kararlıyım bu sefer gidecek kilolarPeki neden
Bugünkü menüm sabah
3 mantar biraz sucuk
1 dilim ekmek
Aksam
2 küçük dolma
Salata
1 2 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 2500 adim
Zipzip-
Ozaman sen bugun eksi geldin dimeCanım istemiyor sanıırm kararlıyım bu sefer gidecek kilolar
Afiyet olsun canım.sabah: kahvaktı etmedim 1 elma yedim
öğlen:yarım kase sütlaç yedim
akşam:domatesli bulgur salata yeşillik
detox suyu yaptım dukan birası bilenler var mı bilmiyorum
6500 adım atıldı2litre su
Sen de benim canımsın. İnstagramda Eylülle konuşurken sesini de duydum canım benim. Ben dualara devam o yüzden sık sık giremiyorum
Allah kabul etsin dualarini canimSen de benim canımsın. İnstagramda Eylülle konuşurken sesini de duydum canım benim. Ben dualara devam o yüzden sık sık giremiyorum
Kurabiye olmamis canim afiyet olsunÖğlen: 4 mercimek köfte yeşillik 3 kaşık kereviz salata yoğurtlu 1 Elmalı kurabiye
Akşam : 2 kaşık pirinç pilavı 1 tavuk baget haşlama havuç ve patates vardı içinde sulu yemeğiZipzip-
Yok ben çok beğendim. Tam tahmin ettiğim gibi. Burda göremesen bile orda beğeni koyuyorum sana biliyorsun.Allah kabul etsin dualarini canim
Sesim nette kötu cikiyo
Sen benim canimsin biliyosun dimeYok ben çok beğendim. Tam tahmin ettiğim gibi. Burda göremesen bile orda beğeni koyuyorum sana biliyorsun.
Ben namaz kılıp yatacağım Allah rahatlık versin hepinize kızlar.....Allah kabul etsin dualarini canim
Sesim nette kötu cikiyo
Allaha emanet ol canimBen namaz kılıp yatacağım Allah rahatlık versin hepinize kızlar.....
İnş bi gün görüşürüz ben seni görmedim ki eylülü gördüm bol bolSen benim canimsin biliyosun dime
Keske bende seni görsem
Olsun instegramda aşaya dogru in ben varimİnş bi gün görüşürüz ben seni görmedim ki eylülü gördüm bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?