Emin ol benden daha iyi duracaksın sabret ve mükafatını alValla kendimden utandım
Teşekkür ederim orda basene haykırıyoreÇok tatlı resim.Basen var di mi? Onun dışında çok iyi görünüyorsun.
Canım 1 kabak 1 kaşık bugday unu 1 diş sarımsak 1 yumurta küçücük soğan ve tuz pul biber kekik kattımPizza çok güzel görünüyorduBen sadece kabakla yapmıştım tabanı olmamıştı ..sen nasıl yaptım ödül günü yaparım bir gun
Ne pizzası?İyi geceler kizlar
Sporlarımı ekleyeyim
30+30dk leslie bloosted
25 dk leslie 3 mil
20 dk april han bölgesel
45 dk da evin içinde yürüyüş yaptım
Adımlarım ve yaktığım kcal
Eki Görüntüle 2802510
Ayaklarım ağrıdı baya ama en azından pizza eridi gitti
Zipzip-
N Nidsalii
Kabak pizzası canım menüm de paylaşmıştımNe pizzası?
Gördüm. Afiyet olsun. Kalbime iniyordu. Kaptanlar bize çok kızar. Cısss.Kabak pizzası canım menüm de paylaşmıştım
Kesinlikle başka türlüsü mümkün değil kas kaybı, su kaybı olduktan sonra bir anlamı yok tartıda eksilmenin.Tesekkur ederim desteğin için canım benimAzimle herşey olur. Detoks vs nadiren yap. Aç kalma. Sağlıklı beslen.
Afiyet olsun canım kahvaltiyi es geçmişsin zannedersemİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah saat 11 de
1 kepçe kemik suyu (1 tane kemikli etli)
1 haş yumurta
1 küçük kase yoğurtlu kuru patlıcan
Akşam 5.30 gibi
1.5 kase etli kabak meftunesi
Yarım kase bulgur pilavı
Yeşillik turşu
9 gibi Sütlü kahve
Su 2 lt civarı
Spor 4bin adım var telde 2 bin daha atarım
Bir kazanOnu tahmin etmiştim. Miktarı merak ettim. Bi tencere mi 3-5 kaşık mi?
Hahaha biliyorum canım kaptanımız zaten fazlalık bi sosis bir de kaşar peyniri söyledi geçer not aldım amaGördüm. Afiyet olsun. Kalbime iniyordu. Kaptanlar bize çok kızar. Cısss.
Sütlaç mı? Kaptanlar topuğundan vursun mu istiyorsunsabah: kahvaktı etmedim 1 elma yedim
öğlen:yarım kase sütlaç yedim
akşam:domatesli bulgur salata yeşillik
detox suyu yaptım dukan birası bilenler var mı bilmiyorum
6500 adım atıldı2litre su
Onun gibi olduAfiyet olsun canım kahvaltiyi es geçmişsin zannedersem
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim kizlarÇok güzel menu abla afiyet olsun..birden çok yormada kendini yavaş yavaş artır zaten yutuyusu
Tmm.Bir kazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?