Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pizza çok güzel görünüyordu Ben sadece kabakla yapmıştım tabanı olmamıştı ..sen nasıl yaptım ödül günü yaparım bir gun
Canım 1 kabak 1 kaşık bugday unu 1 diş sarımsak 1 yumurta küçücük soğan ve tuz pul biber kekik kattım

Önce kabağı soyduktan sonra dilim dilim kestim soğanı ve sarmısağıda ekleyip rondodan çok kucultmeden çektim üstüne istediğim miktarda tuz koyup bekledim burada önemli olan kabağın suyunun çok çok iyi sıkılması suyu çıktıktan sonra üstüne baharatları da ekleyip yağsız yapışmaz tavada arkalı önlü pişirdim üstüde klasik salça sosu ve istediğin malzemelerle süsle tavanın kapağını kapat kaşar eriyince olmuştur tadı da efsane oldu gerçek pizzadan hiç farkı yoktu çocuğu sebze yemeyen anneler çok rahat bununla yedirebilirler

Azimle herşey olur. Detoks vs nadiren yap. Aç kalma. Sağlıklı beslen.
Kesinlikle başka türlüsü mümkün değil kas kaybı, su kaybı olduktan sonra bir anlamı yok tartıda eksilmenin.Tesekkur ederim desteğin için canım benim

Afiyet olsun canım kahvaltiyi es geçmişsin zannedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…