Azimle herşey olur. Detoks vs nadiren yap. Aç kalma. Sağlıklı beslen.İlk 10 kilomu hızlı vermeye karar verdim kızlar .Diyet hayatımın júbilesini yapicamHer hafta 2 kilo vermeyi hedefliyorum sıfır kacamak detoks spor ne yapabilirsem artık
Sütlü yeşilcayi bu persembe deniycem.
Yoğurt kuru yapicam aksam yemek niyetine ara sıra..tok kalarak vericem bu on kiloyu 1,5 ayda inşaallah ..Kalan on kiloyu şimdiye kadar ki beslenme tarzimla beslenerek çok sıkmadan ama doğru beslenerek verip korumaya gecicem Allah'ın izniyle
Bulgur pilavı domatesliAfiyet olsun canım.
Değişik menülerin var. Domatesli bulgur ne ? Ne kadar yedin acaba?
Aynen bende ızgaranın yanında ekmek yemedğim sürece eksi yansıyor tartıya. Hem de doyana kadar yiyip abartsam bile. Ama hamur işi beni çok kötü yapıyor. Bir poaca yiyeyim sanki o poaca göbeğime yapboz parçaları gibi cup oturuyor sallanıyor.alla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi aynı bile çıkamıyorum artı çıkıyorum a dostlar
doğrusu bu olacaktı
Hmmm bakarım o kadar aşağı inemedimOlsun instegramda aşaya dogru in ben varim
Afiyet olsun canim kabak meftunesi ne olakiİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah saat 11 de
1 kepçe kemik suyu (1 tane kemikli etli)
1 haş yumurta
1 küçük kase yoğurtlu kuru patlıcan
Akşam 5.30 gibi
1.5 kase etli kabak meftunesi
Yarım kase bulgur pilavı
Yeşillik turşu
9 gibi Sütlü kahve
Su 2 lt civarı
Spor 4bin adım var telde 2 bin daha atarım
Afiyet olsun canimKahvaltı(08.45) : klasik yulaf lapam (bir elma,iki ceviz,bir y.k üzüm,bir bardak süt
Ara(12.00)bir avuç leblebi üzüm karışık
Öğle(15.20) iki yumurtadan omlet,7 siyah zeytin,üç dilim beyaz peynir,iki dilim ekmek
Akşam(19.00)bir kase mercimek çorbası, dört yemek kaşığı bulgur,iki kepçe patatesli sulu köfte
Ara(19.45) bir tane kivi
2 litre su içtim
Bugün regl olduğumdan ip atlayamadım adımım da çok az
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
İyi görünüyorsun canım gerçekten sadece basen kısmı azcık fazla..bölgesel spor yapman şart canım. Başka türlü diyet yaptıkça bel ve basen aynı oranda incelecek basen yine böyle duracak. Yağ oranın azalır diyetle ama spor spor sporTotom iyi gayet seksi de basen niye uzaktan el sallıyor anlamıyorum
Yemeğin adı canım :) et kış kabağı ve sumak suyu var içinde. Bir de sarımsak :)Afiyet olsun canim kabak meftunesi ne olaki
Afiyet olsun canim
Degisik yemekler ilgimi cekiyodaYemeğin adı canım :) et kış kabağı ve sumak suyu var içinde. Bir de sarımsak :)
Valla kendimden utandımNerem fit kız
Ben de o kadar yürüdüm neden veremedim diyordum. Geçen ay d vitaminim çok düşük çıkmıştı dr ilaç verdi. İnş faydası olur diyetimeöyle oldu canım..
kan değerleri iyi ama baya d vitamini eksikliği varmiş ..
Benim kızım kilo aldım diye hep spor yapardı d vitamini eksikliği de kilo verdirmezmis..
Sizin de bilginiz olsun canım..
Sağol Canım
Evet güzel bir gün oldu
Hayırlı olsun canm. Güzel sonuç alırsın inş.Tup bebek öncesi tahliller canim genetik testler felan ucundan başladık sanırım
Onu tahmin etmiştim. Miktarı merak ettim. Bi tencere mi 3-5 kaşık mi?Bulgur pilavı domatesli
Çok tatlı resim.@Kmsl Hnd
Ve diger arkadaşlarım bakın bu 65 kiloluk halim stickerde biraz komik ama idare edin hi hi
Neden?Tartılmadım
Afiyet olsun canım benimBende geç olmadan menümü yazayım
Kahvaltı tabağı
Çok tahıllı 2 dilim ekmek ile sucuklu Kaşarlı tost yanına domates salatalık havuç
Ara öğün Türk kahvesi 1 kare bitter 1 günkurusu
Ara öğün 1 yerli muz 30gr grissuno çiyalı 2 minik leblebi kurabiye
Akşam yemeği
Brüksel lahanası haşlanmış üzerine 4yk yoğurt ve nane pulbiber sosu
Su 2.5 litre.
Spor olarak 2000 zipzip adımı da foto olarak atacağım. Bu arada dünde 100 zipzip yapmıştım yazmayı unuttum kaptanım.Zipzip- E Elif_Eylul Ni454 N Nidsalii
Malesef haklısın spor başka çaresi yokİyi görünüyorsun canım gerçekten sadece basen kısmı azcık fazla..bölgesel spor yapman şart canım. Başka türlü diyet yaptıkça bel ve basen aynı oranda incelecek basen yine böyle duracak. Yağ oranın azalır diyetle ama spor spor spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?