Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elifcigim sen kaç kilo nezamanda verdin bana bu çok iyi geldi tavsiye edeceğin beslenme şekli varmi
Canim ben gecen sene ocak ayinda girdim takima 85le basladim 68.gecikti sanirim mezun oldum Zipzip- bilir kac ayda mezun oldum 5 yada 6 olmasi lazim ama gene girdim 2ay öncesi 65 düstum simdide 65 68 arasi geziyorum
Ben hep 3ogun beslendim aralarimida yaptim ac kalmadim ama cok ekmek duskunu degilim yemem mesela pirinc makarna tarzi seyler yemem

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin .Bir dahada almazsin inşallah

Günaydın canım ❤
Günaydıııııııınn
Günaydın ablacim ❤
Buz gibi bir mart sabahından hepinize sımsıcak günaydın kıslar cumaya 2 kala müthiş güzel menülerle sporlarla kapatalim bu günü insaAllah
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar Ankara ya kar yağıyor enerjim yerine gelir inşallah artık bu hafta değişik geçti benim için burdayım son 2 gün hayırlısı
Günaydın canım ❤
Günaydın herkese
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlar İstanbul çok soğuk değil.simdilik ama akşam aşırı yağdı.
Acıktım kahvaltı yapıyorum bende
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Kayboldum sandim bir ara ama gelebildim
Gönaydınnnnnn sabah kahvemle sizi selamlıyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın kk.nın en en en güzel hatunlarııııı
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar bugünkü hedef 10 bin
Günaydın canım ❤
Günaydın canlar.
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Bende normalde az su icerim ama 1 haftadir dikkat ediyorum dün nerdeyde 3 lt ictim ictikce icesi geliyor insanin
Kaptanim ya geçmişin üstünü ort ani yasa olmazsa
Menuleri kontrol etmek icin gittim aslinda gecmise ama okumazsam rahat edemem

Dünkü süt detoksu ise yaramış kızlar tam 1 kg vermişim acil durumlarda çok işe yarıyor bu inşallah geri almam bu kiloda devam ederim vermeye ilk defa süt detoksu bu kadar kilo verdirdi 600 800 veriyordum da 1 kg iyi oldu böyle 75 e inmiş oldum

Eklentiler

• IMG_20210317_093743.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…