Elifcigim sen kaç kilo nezamanda verdin bana bu çok iyi geldi tavsiye edeceğin beslenme şekli varmiBendede oyle oluyo canim su iyidir aslinda ama bobrek yordugunuda soyledikleri icin bende birakiyorum icmiyorum
Kaptanim ya geçmişin üstünü ort ani yasa olmazsaBiliyorsun normalde biriktirmem
Biliyorum canimBiliyorsun normalde biriktirmem
Günaydın canım afiyet olsunGönaydınnnnnn sabah kahvemle sizi selamlıyorum
Canim ben gecen sene ocak ayinda girdim takima 85le basladim 68.gecikti sanirim mezun oldumElifcigim sen kaç kilo nezamanda verdin bana bu çok iyi geldi tavsiye edeceğin beslenme şekli varmi
hadi bakalım gazan mübarek olsun:)Günaydın kızlar bugünkü hedef 10 bin
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin .Bir dahada almazsin inşallahCanim ben gecen sene ocak ayinda girdim takima 85le basladim 68.gecikti sanirim mezun oldumZipzip- bilir kac ayda mezun oldum 5 yada 6 olmasi lazim ama gene girdim 2ay öncesi 65 düstum simdide 65 68 arasi geziyorum
Ben hep 3ogun beslendim aralarimida yaptim ac kalmadim ama cok ekmek duskunu degilim yemem mesela pirinc makarna tarzi seyler yemem
Insallah canim ben hep burdayim iste al ver al ver ama dikkat ediyorum isteTebrik ederim canım çok güzel vermişsin .Bir dahada almazsin inşallah
Burda olmak senin dizginlemene yardımcı oluyodur eminim..Diyet kafasından cikmadigin sürece korumaya devam ediyor insanInsallah canim ben hep burdayim iste al ver al ver ama dikkat ediyorum iste
Aynen canim belkide girmesem buraya surekli evde yiyebilirimBurda olmak senin dizginlemene yardımcı oluyodur eminim..Diyet kafasından cikmadigin sürece korumaya devam ediyor insan
Günaydın canım ❤Gunaydin
Günaydın ablacim ❤Günaydıııııııınn
Günaydın canım ❤Buz gibi bir mart sabahından hepinize sımsıcak günaydın kıslarcumaya 2 kala müthiş güzel menülerle sporlarla kapatalim bu günü insaAllah
Günaydın canım ❤Günaydin...
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar Ankara ya kar yağıyorenerjim yerine gelir inşallah artık bu hafta değişik geçti benim için burdayım son 2 gün hayırlısı
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar İstanbul çok soğuk değil.simdilik ama akşam aşırı yağdı.
Acıktım kahvaltı yapıyorum bende
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Kayboldum sandim bir ara ama gelebildimKaybolmadan gel
Günaydın canım ❤Gönaydınnnnnn sabah kahvemle sizi selamlıyorum
Günaydın canım ❤Günaydın kk.nın en en en güzel hatunlarııııı
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar bugünkü hedef 10 bin
Günaydın canım ❤Günaydın canlar.
Gunaydin canım ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarBen iki gündür aşırı su içiyorum 3 lt gün içinde içiyorum akşam menumde yazıyorum ama akşamdan sonrada içmeye devam ediyorum rahat 1 lt içiyorumdur..Susayip da canım istiyorda içiyorum .Neden böyle oldu acaba bı fikri olan varmı
Menuleri kontrol etmek icin gittim aslinda gecmise ama okumazsam rahat edememKaptanim ya geçmişin üstünü ort ani yasa olmazsa
Cook guzel eksi tebrik ederim canımDunku beslenmemin sonucumu yoksa eliptiktenmi bilmiyorum ama tartıda müthiş bir eksi gördüm
Dünden bugüne tam 1 kilo gitmiş
Evet cogu kisi yoktu yazmadiDün menuler eksik yazilmis ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?