Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anammm gülünecek bişi yazacaksın die bekliom bende
bende kitaptaki çok şeyi uyguladım. helede ingiliz tuzunu defalarca uyguladım bu seninki nasıl iş anlamadım içindeki bir şeye alerjin mi vardı ki. hakkaten çok entersan.
bırak hastanelik olmayı wc ye normall olarak çıkardı beni düşün 2.de ancak az ishal gibi oldum afedersin.
aman allahtan eşin evdeymiş.
dediğinde doğru az bir statün varsa mesleğiğn varsa hata şansın yok insanların gözünde çok haklıısın ... onunla geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım
canım pazar günü dışarda 2 saat yürüyüş yapmıştım tabi seni etiketlemedim sende kaçırdın... dün sporum yok sadece
Eliptik kendi gösteriyor canım km olarakta 7 km gösterdi ... Bilmiyorum ki nekadar doğru ama iyi terliyorum
ayakta 5 seviyede yapıyorum ben. aralarda dinleniyorum az az ama. aramızda fark çokmuş seninle kalori anlamında. akşama km. ilede birlikte tekrar iyice bi bakıyım canım sağolasın. nettede 700 lerde yakılır dio zaten ben bi üstüne düşüyüm bunun

Günaydın kızlar Ben iki gündür aşırı su içiyorum 3 lt gün içinde içiyorum akşam menumde yazıyorum ama akşamdan sonrada içmeye devam ediyorum rahat 1 lt içiyorumdur..Susayip da canım istiyorda içiyorum .Neden böyle oldu acaba bı fikri olan varmı

Günaydın canlar.
Günaydın canım
Gunaydin canim
Gunaydin canim surekli su içtiğin icin icesi geliyo insanin bende oyleyim cokta 4litreye cikartma suyu

Daha yataktayim tartilmadim eksiye dustum mu bilmiyorum ama karnım çürümüş hamur gibi:)
Bugünkü diyet planim normal beslenicem 3lt yada fazlası su 1 saat eliptik yaparım kar yağmış yürüyüşe çıkamam
Akşam yemegimi salata yoğurt sebze ve nohut yemeğim var onu yerim ...Yarın sütlü yeşil çay icicem gün boyu oyuzden bugün sağlıklı besleniniyim diyirum

Günaydın canım

Gunaydin canim

Gunaydin canim surekli su içtiğin icin icesi geliyo insanin bende oyleyim cokta 4litreye cikartma suyu
Bende 2 2,5 lt yeterli olduğunu düşünüyorum istek dışı oldu çok ilginç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…