- 24 Haziran 2016
- 7.540
- 26.574
- 548
Evet ablacım yani yavaş gidiyo benimde bakalım cumaya diyetisyene gitcem çok merak ediyorum.Allah'ın günü çok huzurumtakıma kilit vurdurmayalim azıcık ucundan kıyısından verelim gene de...
Iyi maşallah enazindan gece yemeklerin kalkarİnslalah en azından takip altında olmak , kafama göre yapmamak, saatler, ilaclarimda iyi geldi şükür
Afiyet olsun canımSabah 09.00 tam buğday ekmeğine peynirli sanviç
Öğlen 12.30: tavuk sote - salata- ayran
Ara öğün 15.30 :Yeşil çay 3 ceviz
Akşam 19.00 : Haşlanmış brokoli -sarımsaklı yoğurt
Akşam menüm hafif oldğu için burda bi ara öğün daha yapcam 21.00: 1 bardak süt
Yok son zmnalarda yapmıyorum dikkat ediyorum ama onceden her aksma çerez yerdim kahvenin yanında şimdi uzak duruyorumIyi maşallah enazindan gece yemeklerin kalkar
Kaçamak yapmazsin
Ye canım tabi kiKızlar çok aç hissediyorum bugün. sanırım bir elma yiyeceğim. aslında ara öğün huyum yoktur ama nedense bi içim kıyıldı.
Sana herseferinde diyorum at cantana biseyler üsenmeKızlar çok aç hissediyorum bugün. sanırım bir elma yiyeceğim. aslında ara öğün huyum yoktur ama nedense bi içim kıyıldı.
Yok valla işyerinde elmam bile varsa bana mucizeYe canım tabi ki
Yaninda sut ya da yogurt varsa daha iyi olur
Ay doğrusun valla. Isyerine yoğurt alip koyayim en iyisi.Sana herseferinde diyorum at cantana biseyler üsenme
Afiyet olsun canımGünaydın kizlar İstanbul çok soğuk değil.simdilik ama akşam aşırı yağdı.
Acıktım kahvaltı yapıyorum bende
Afiyet olsun canımdünkü menüm.
sabah 7:00
muzlu omlet. (sadece muz+yumurta ) pankek yapmayı beceremedim.
çeyrek simit.( krem peynir+zeytin ezmesi)
kefir kürü
öğle: 12:00
1 tabak dana et haşlama
1 küçük patates püresi
2-3 kaşık pilav.
akşam
1 kepçelik taze fasulye.
yoğurt
2-3 kaşık salata.
su: saymadim.
spor: 7300 adım.
PizzaGünaydın kızlar
Dün sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
1 avuç dut kurusu
1 kupa yeşil çay
Akşam
2 dilim pizza
2 kupa cay
2 lt su
Eki Görüntüle 2803207
Zipzip-
E Elif_Eylul
Simitli menüo zamannnn menüm gelsinnnnnnnnnnnnn
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
1 simit ( valla kuşhan yazmış bende yedim bana öyle bakmayınöğlendi ben sabah yedim)
öğlen 13:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir
bol yeşillik, domates ve ayran
akşam 19:00
tavuk haşlama, soda ve salata
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum ve bu ara doymak bilmiyorum hep aç geziyorum hayır olsun. 1 simit arkası bile açtım resmen
su 2 lt. limonlu
sporu yazarım dün spor yoktu
@Nidsalii
Benim küçük kızım onu dedesine yapıyor daha eve girmeden para ver bana vermezsen girmem diyorÇakalki bunlar kasiyer olmazsa dede nene bulur ister
Pazarda gecen amcasina amca bana para versene annem oyuncak almiyo diyo
Afiyet olsun canımSabah 09.00 tam buğday ekmeğine peynirli sanviç
Öğlen 12.30: tavuk sote - salata- ayran
Ara öğün 15.30 :Yeşil çay 3 ceviz
Akşam 19.00 : Haşlanmış brokoli -sarımsaklı yoğurt
Akşam menüm hafif oldğu için burda bi ara öğün daha yapcam 21.00: 1 bardak süt
Kuzu gibi uyumuşum canım kuru yemiş bilmiyorum varmı ben sadece bunu yaptımbu detoksta kuruyemişte vardı diye hatırlıyorum yemedin mi.. yeşilçay hakkaten fazla olmuş dün gece uyuyabildin mi:)
sen ne fenasın sennnnnnnnnnnnnnnn benide böyle çağırmıştın@eyinas63 gel bacım gel gelen zayıflıyo açlık garantili sayfa
çok dikkatlisin güzel tespit. doğru olmasına imkan yok bence ama
yaaaa hayatta beklemem ama eskiden olsa beklerdim evlilikler eskidikçe kendine yöneliyor kadınlar
teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Pizzaafiyet oksun canım ben de dut kuruşu aldım ama neye kullancam bilemedim çok kalorilimi acaba
Simitli menüen son 5 ay önce yemisimdir belki afiyet olsun canım
Benim küçük kızım onu dedesine yapıyor daha eve girmeden para ver bana vermezsen girmem diyor
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun canım
Zor olmaz mı diğer çocuklarımi da 2 yaşından sonra bıraktırma ya çalıştım ne ağladık ne ağladıkBen onu yaptim ve rahatim artik cok sukur 2yasinu geçtikten sonra cok zor oluyo
Memeye cok düşkündü canim sürekli gece gündüz sirkeyi bir surdum kokudan yanasmadi 1gun agladi sonra istemedi zaten ama hep geldi anne sil emeyim doktora gotur iyileşsin anne falan dedi 4gunde alistiZor olmaz mı diğer çocuklarımi da 2 yaşından sonra bıraktırma ya çalıştım ne ağladık ne ağladıkHele kızım da memeye biseyler sürerdim tiksinsin diye ama aklı erdiği için peçete alır gelirdi silip emerdi
Dut cok sekerli bir meyve ama cok şifalı pekmezinide kullanıyoruz ailecek miktarını abartmadıkca yenebilir tok tutuyor beniAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Pizzaafiyet oksun canım ben de dut kuruşu aldım ama neye kullancam bilemedim çok kalorilimi acaba
Simitli menüen son 5 ay önce yemisimdir belki afiyet olsun canım
Benim küçük kızım onu dedesine yapıyor daha eve girmeden para ver bana vermezsen girmem diyor
Afiyet olsun canım
Oy kıyamamMemeye cok düşkündü canim sürekli gece gündüz sirkeyi bir surdum kokudan yanasmadi 1gun agladi sonra istemedi zaten ama hep geldi anne sil emeyim doktora gotur iyileşsin anne falan dedi 4gunde alisti
Sen ona de ki senin şu an canının çok çektiğini biliyorum hadi hayal edelim de kocaman bir dondurmayı birlikte yiyoruz de sonra istediğini söyle neden yememesi gerektiğini falan sadece onun duygularını hissederek sende yer gibi hayal etAnlamiyolarki bogazina bisey olcak gene ben ugrascam
Benim kızım dinlemiyoki montunu alip kapida bekliyoSen ona de ki senin şu an canının çok çektiğini biliyorum hadi hayal edelim de kocaman bir dondurmayı birlikte yiyoruz de sonra istediğini söyle neden yememesi gerektiğini falan sadece onun duygularını hissederek sende yer gibi hayal et
Önce öyle yapar sonra senin yanına gelip aynı isteklerini söyle kaç yaşında şu anBenim kızım dinlemiyoki montunu alip kapida bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?