- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı 08.30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
6 zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 çatal pekmez
Ara türk kahvesi
İkindi gibi 15.50
Salata
Patates yemeği 5 kaşık
Acı biber
2 dilim çavdar ekmeği
Türk kahvesi
Yarım saat leslie
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Fitliğim dünya alemin dilinde ...deee eski fitlik kalmadı ...sırf bunun hatrina haftada beşer beşer vermem lazım...Bak hele bak neler biliyo
Ben uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleri
Etiketleme -etiketlememek arasında cok kaldım ve dedim ki etiketleyim gelirse katilir bize
2017 yılından beri zayıflama ve sağlıklı beslenmeye geçtim.88.9 den 62 kiloya indim.sonra 65 te kaldım 3 sene. Şubat ayında 3 günde 3 kiloyu aniden aldım. Diyet ve sporla. Ne oluyor bana anlamıyorum. Once prolaktin yükseldi sandım ölçtürdüm normal çıktı, hashimato var ama hep vardı. Kadın Doğuma randevu alacağım acaba ostrojenmi yükseldi.Ben uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleri
Etiketleme -etiketlememek arasında cok kaldım ve dedim ki etiketleyim gelirse katilir bize
Zaten seni tanimayanda nebilimFitliğim dünya alemin dilinde ...deee eski fitlik kalmadı ...sırf bunun hatrina haftada beşer beşer vermem lazım...
Hemşo hemşonun kokusunu teee nerelerden alır....
Filissss bugün çenem düştü napacayim gı
Abla bi sus motor soğusun da demiyonanca kıskan
Sağol canım teşekkürlerAfiyet olsun canım
Evet, ne kadarda gizemliyimAllah'ım Allah'ım...kız ben seni çok özledigim nohut dürümü gibi sarar yerim
Hayatta bırakmam artık seni ... Antep'te oturuyorsun ama Urfalısın di mi....
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı 08.30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
6 zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 çatal pekmez
Ara türk kahvesi
İkindi gibi 15.50
Salata
Patates yemeği 5 kaşık
Acı biber
2 dilim çavdar ekmeği
Türk kahvesi
Yarım saat leslie
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Cook guzel zayiflamissin öncelikle tebrik ederim2017 yılından beri zayıflama ve sağlıklı beslenmeye geçtim.88.9 den 62 kiloya indim.sonra 65 te kaldım 3 sene. Şubat ayında 3 günde 3 kiloyu aniden aldım. Diyet ve sporla. Ne oluyor bana anlamıyorum. Once prolaktin yükseldi sandım ölçtürdüm normal çıktı, hashimato var ama hep vardı. Kadın Doğuma randevu alacağım acaba ostrojenmi yükseldi.
Olsun kız herkes anlamaz sankimEvet, ne kadarda gizemliyim
Aynı ben...Antep' in suyunu içen böyle iki üç günde haybeden kilo alabiliyor ...söylediklerine şahitlik ederim canım2017 yılından beri zayıflama ve sağlıklı beslenmeye geçtim.88.9 den 62 kiloya indim.sonra 65 te kaldım 3 sene. Şubat ayında 3 günde 3 kiloyu aniden aldım. Diyet ve sporla. Ne oluyor bana anlamıyorum. Once prolaktin yükseldi sandım ölçtürdüm normal çıktı, hashimato var ama hep vardı. Kadın Doğuma randevu alacağım acaba ostrojenmi yükseldi.
Sorun değil canim her zaman sohbete gelebilirsinBu ara anlamsız kilo alışım var. Sebebini bulup çözmem gerek.yoksa şimdi aranıza katılsam sizi etkileşim zaten zor veren biriyim. Vücudum, beynim irademle savaşıyor
Hepsi normal çıktı, hatta anti tpo bile düşmüş. Hamile kalmak için incir çekirdeği yağı kullandım. 2 aydır adetlerim geçiyor. Bir terslik var bilemedim. Memelerim kafam kadar şişti ve ağrıyor.Afiyet olsun canım
Cook guzel zayiflamissin öncelikle tebrik ederim
Vitamin degerlerinede baktirdin mi bu ara en cok D vitamini eksikligini yasiyoruz ve kilo vermemizi engelliyor
Eyinascım free listede devam edersin...bizimle kal pleaseBu ara anlamsız kilo alışım var. Sebebini bulup çözmem gerek.yoksa şimdi aranıza katılsam sizi etkileşim zaten zor veren biriyim. Vücudum, beynim irademle savaşıyor
Bi ara bayağı takip ettim seni.Olsun kız herkes anlamaz sankim
Kaç yüz bin Urfalı var kim nereden bilecek seni...ben saftirik çalıştığım okulun adını bile söyledimayy çok sevindim geldiğine sen yaşımı bilmiyorsun di mi... biliyorum dersen
Free liste ne,Eyinascım free listede devam edersin...bizimle kal please
Seni çok sevdiğim için bu lafı düşünmeyeceğimZaten seni tanimayanda nebilim
Teşekkürler canım, inşallah gelırım. Senin haberin yok fakat seninle zıp zıp yapıyorum. Bu ara memişleri tuta tuta yapıyorumSorun değil canim her zaman sohbete gelebilirsin
Şimdi asıl listedekiler var onlar her hafta verdikleri kilolarla diğer takımlarla yarışıyor. Freeler de mezunlar veya kilo kontrol yapanlardan oluşuyor.Free liste ne,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?