Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak hele bak neler biliyo
Fitliğim dünya alemin dilinde ...deee eski fitlik kalmadı ...sırf bunun hatrina haftada beşer beşer vermem lazım...
Hemşo hemşonun kokusunu teee nerelerden alır....
Filissss bugün çenem düştü napacayim gı
Abla bi sus motor soğusun da demiyon anca kıskan

Ben uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleri
Etiketleme -etiketlememek arasında cok kaldım ve dedim ki etiketleyim gelirse katilir bize

Ben uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleri
Etiketleme -etiketlememek arasında cok kaldım ve dedim ki etiketleyim gelirse katilir bize
2017 yılından beri zayıflama ve sağlıklı beslenmeye geçtim.88.9 den 62 kiloya indim.sonra 65 te kaldım 3 sene. Şubat ayında 3 günde 3 kiloyu aniden aldım. Diyet ve sporla. Ne oluyor bana anlamıyorum. Once prolaktin yükseldi sandım ölçtürdüm normal çıktı, hashimato var ama hep vardı. Kadın Doğuma randevu alacağım acaba ostrojenmi yükseldi.

Zaten seni tanimayanda nebilim

Afiyet olsun canım
Cook guzel zayiflamissin öncelikle tebrik ederim

Vitamin degerlerinede baktirdin mi bu ara en cok D vitamini eksikligini yasiyoruz ve kilo vermemizi engelliyor

Aynı ben...Antep' in suyunu içen böyle iki üç günde haybeden kilo alabiliyor ...söylediklerine şahitlik ederim canım

Afiyet olsun canım

Cook guzel zayiflamissin öncelikle tebrik ederim

Vitamin degerlerinede baktirdin mi bu ara en cok D vitamini eksikligini yasiyoruz ve kilo vermemizi engelliyor
Hepsi normal çıktı, hatta anti tpo bile düşmüş. Hamile kalmak için incir çekirdeği yağı kullandım. 2 aydır adetlerim geçiyor. Bir terslik var bilemedim. Memelerim kafam kadar şişti ve ağrıyor.

Bi ara bayağı takip ettim seni.

Zaten seni tanimayanda nebilim
Seni çok sevdiğim için bu lafı düşünmeyeceğim
Alttan alta bana geçiriyor gibi sanki
Zaten evdekiler uslu durmuyor bir de ben bela olmayım şimdi
Kız filissss bitsin artık bu keyifsizlik ...arka odaya bir yerlere gidip konuşsak geçer mi

Su şimdilik 2 litre
Spor 3ü dk pilates 20 dk karın egzersizi N Nidsalii

Birqzdan yeşilçay içerim

Eklentiler

• IMG-20210317-WA0000.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG-20210317-WA0021.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20210317-WA0055.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20210317-WA0064.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…