- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2yasini bitirdi canimÖnce öyle yapar sonra senin yanına gelip aynı isteklerini söyle kaç yaşında şu an
Onun duygularını anlayarak konuşursan hayal ettirirsen kendi problem çözmeye daha çabuk odaklanır 2-4 yaş arası çocuklar hemen olsun isterler her şeyi beynin ön bölümünde sistemler ancak geliştiği için çabuk sinirleniyorlar bu yüzene hayal etmesi hem gelişmeyi sağlar hem ona yöntem sunarak rahatlamayı2yasini bitirdi canim
Evet,her gün mutlaka okuyorum. Kitap gibi.hepinizi merak ediyorum ama haberiniz yok
Valla benim haberim yoktu. E gel aramıza hemen merakını giderelimEvet,her gün mutlaka okuyorum. Kitap gibi.hepinizi merak ediyorum ama haberiniz yok
12.30: 4 yk yoğurt 2 günkurusu 2 ceviz 1çk tarçın
14.00:türk kahvesi maden suyu 2 kare bitter
17.00:lor peynirli salata
18.00:2 mini leblebi kurabiye
20.00:2 adet kabak sote 4 yk yoğurt ile
21.00:kiraz sapı çayı 2 günkurusu 2 ceviz
Su:2 litre
Bugün böyle bitecekgeç saatlere kaldım ama mecbur. Yarında aynı menü. Malum cuma geliyor telafi şart. Diyetisyen listesi bu arada kafamdan yapmıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Afiyet olsun kizlarMenü
Sabah 7.30
1 dilim tb ekmeği ve 4 zeytin
Öğle 12.30
1 tabaktan az kuru fasulye
4 yk pirinç pilavı
Yarim kase tarhana çorbasi
3 kaşık yoğurt
Akşam
Yarim tabak spagetti yedim. Yarim tabak eder mi bilmem ama spagetti cataliyla 1 servis aldim.
3 kaşık yogurt
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Asada goruyoruzki biz kim takip ediyoEvet,her gün mutlaka okuyorum. Kitap gibi.hepinizi merak ediyorum ama haberiniz yok
Ben uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleriEvet,her gün mutlaka okuyorum. Kitap gibi.hepinizi merak ediyorum ama haberiniz yok
Ya eskiden herkes görüyordu sanki dimi zipzipcimBen uzun zamandir farkındayım pro uyeler görebiliyor normal üyeleri
Etiketleme -etiketlememek arasında cok kaldım ve dedim ki etiketleyim gelirse katilir bize
Beni beniEvet,her gün mutlaka okuyorum. Kitap gibi.hepinizi merak ediyorum ama haberiniz yok
Afiyet olsun canım12.30: 4 yk yoğurt 2 günkurusu 2 ceviz 1çk tarçın
14.00:türk kahvesi maden suyu 2 kare bitter
17.00:lor peynirli salata
18.00:2 mini leblebi kurabiye
20.00:2 adet kabak sote 4 yk yoğurt ile
21.00:kiraz sapı çayı 2 günkurusu 2 ceviz
Su:2 litre
Bugün böyle bitecekgeç saatlere kaldım ama mecbur. Yarında aynı menü. Malum cuma geliyor telafi şart. Diyetisyen listesi bu arada kafamdan yapmıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul Ni454
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 7.30
1 dilim tb ekmeği ve 4 zeytin
Öğle 12.30
1 tabaktan az kuru fasulye
4 yk pirinç pilavı
Yarim kase tarhana çorbasi
3 kaşık yoğurt
Akşam
Yarim tabak spagetti yedim. Yarim tabak eder mi bilmem ama spagetti cataliyla 1 servis aldim.
3 kaşık yogurt
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Ben 2018 eylülden beri aktifim 2019 da mart ayinda kisa bir sure herkes görebiliyorduYa eskiden herkes görüyordu sanki dimi zipzipcim
Doğru hatirlaidm o zaman bak. Çünkü ben de bi ara baktığımı hatırlıyorum konuları okurken kim bakıyo diyeBen 2018 eylülden beri aktifim 2019 da mart ayinda kisa bir sure herkes görebiliyordu
Ama eskiden görebiliyormus herkes öyle duymuştum bende
Ama artik biz okuyozDoğru hatirlaidm o zaman bak. Çünkü ben de bi ara baktığımı hatırlıyorum konuları okurken kim bakıyo diye
Senide tabiki,antepli ve fit oluşun. Bizde antepte oturuyoruz .Beni beni
Bak hele bak neler biliyoSenide tabiki,antepli ve fit oluşun. Bizde antepte oturuyoruz .
Allah'ım Allah'ım...kız ben seni çok özledigim nohut dürümü gibi sarar yerimSenide tabiki,antepli ve fit oluşun. Bizde antepte oturuyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?