Afiyet olsun canimSelam
Sabah 10 30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 avuç fıstık, 1 kare çikolata
Akşam 19. 00
1 porsiyon bakla yemeği
1 çatal ıspanak yemeği
2 çatal menemen yumurtasız
1 kase yoğurt
1 avuç leblebi (nihayet durdum. )
2 litre su
Bugün spor yok.
Zipzip- E Elif_Eylul
Aaa ne guzel günde kac tane yapiyorsunTeşekkürler canım, inşallah gelırım. Senin haberin yok fakat seninle zıp zıp yapıyorum. Bu ara memişleri tuta tuta yapıyorum
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Menü bildirimi oluyormu ondada .Şimdi asıl listedekiler var onlar her hafta verdikleri kilolarla diğer takımlarla yarışıyor. Freeler de mezunlar veya kilo kontrol yapanlardan oluşuyor.
En fazla 300Aaa ne guzel günde kac tane yapiyorsun
Bende bu hafta cok az yapabildim
Eski zipziplarima dönemedim bir türlü :)))
Teşekkür ederim.Bi ara bayağı takip ettim seni.
Daha çok bisiklet ve yürüyüş, birde leslie abla. Olmazsa olmazlarımAaa ne guzel günde kac tane yapiyorsun
Bende bu hafta cok az yapabildim
Eski zipziplarima dönemedim bir türlü :)))
Menü paylasimi yapmak istersen yapabilirsin zorunlu tutmayiz seniMenü bildirimi oluyormu ondada .
Oluyor canım...ben oradaydım böyle durduk yere kilo aldım sonra baş edemeyince saldım kendimi. Toparlanma aşamasındayım şu an....Eski kiloma düşer düşmez atacağım kendimi freeye.Menü bildirimi oluyormu ondada .
Guzel bence zaten sporda yapiyormussunEn fazla 300
2004 te evlendim,hiç bebeklerim olmadı. Yani bir yanım eksik bir yanım yaralı. Tedaviler ,umutlar derken 54 ile evlendim 88.9 ile son verdim. Baktim yaş geçiyor kendime iyilik yapayım dedim. Diyetisyen ile başladım sonra Karatay teyze ile devam ettim.sonrada bırakmadım.Teşekkür ederim.uzaktan güzel hisler besledigin için sevgilerimi sunarım ben de...İyi ki tanıştık. Birazcık kendinden bahsedebilir misin? Üstü kapalı da olabilir.
Afiyet olsun canım12.30: 4 yk yoğurt 2 günkurusu 2 ceviz 1çk tarçın
14.00:türk kahvesi maden suyu 2 kare bitter
17.00:lor peynirli salata
18.00:2 mini leblebi kurabiye
20.00:2 adet kabak sote 4 yk yoğurt ile
21.00:kiraz sapı çayı 2 günkurusu 2 ceviz
Su:2 litre
Bugün böyle bitecekgeç saatlere kaldım ama mecbur. Yarında aynı menü. Malum cuma geliyor telafi şart. Diyetisyen listesi bu arada kafamdan yapmıyorum
Zipzip- E Elif_Eylul @Nilay5454
Afiyet olsun canimSelam
Sabah 10 30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 avuç fıstık, 1 kare çikolata
Akşam 19. 00
1 porsiyon bakla yemeği
1 çatal ıspanak yemeği
2 çatal menemen yumurtasız
1 kase yoğurt
1 avuç leblebi (nihayet durdum. )
2 litre su
Bugün spor yok.
Zipzip- E Elif_Eylul
Balkona çıkak ablaSeni çok sevdiğim için bu lafı düşünmeyeceğim
Alttan alta bana geçiriyor gibi sanki
Zaten evdekiler uslu durmuyor bir de ben bela olmayım şimdi
Kız filissss bitsin artık bu keyifsizlik ...arka odaya bir yerlere gidip konuşsak geçer mi
Afiyet olsun canim
Çok güzel teşekkürler. Açıkogretim okuyorum, derslerle zor oluyor. Zaten Karatay yapıyorum.Menü paylasimi yapmak istersen yapabilirsin zorunlu tutmayiz seni
Ne guzel derslerinde başarılar diliyorumÇok güzel teşekkürler. Açıkogretim okuyorum, derslerle zor oluyor. Zaten Karatay yapıyorum.
Akşamdan yapıp yarın içmeye basliyim teşekkür ederim canımSağol canım benim 1 litre süt içine 7 yeşil çay koydum ama 5 te koyulabilir.
Tencerede kaynattim dinlendirdim soğuyunca içtim her 2 saate 1 bardak türk kahvesi sade ve çay şekersiz su serbest yemek kesinlikle yasak
Ne okuyorsun canim?Çok güzel teşekkürler. Açıkogretim okuyorum, derslerle zor oluyor. Zaten Karatay yapıyorum.
5 tane koysam yeter çok baskın olursa yeşil çay icemiyebilirim7 kullandım ben canım sen istersen 5 koy 5 bardak çıkıyor çünkü 1 litre sute
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?