Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- kaptanım ben akşam yemeğine pırasa böreği yapacağım yesem bir sıkıntı olur mu? Tarifi vereyim hemen

2 çubuk pırasa
1 yumurta
1 kaşık tam bugday unu
3 kaşık yoğurt
Ve baharatlar fırında pişiyor

Bu tarifleri kim yapıyorsa valla helal olsun adı börek ama yufka yok bu çok iyi bi de ne kadar yiyeyim ölçü olarak.

Allah kolaylık versin canım benim. bende iyiyim şükür iş güç her sabah kalk gel eve gidiyorum mutluluklarıyla işten çık veee oda nesi evde iş var ve sen yorgunsun hayatımın özeti 2 gündür sporumda yok ona takıom 2 gündür
regl mi oldun yani iyi gelmiyor mu bu dönemde arada regl olmak? diş benimde az kaldı bitecek inşallah .. allah şifamızı versin
hahahah zuhal ablam şimdi yazar dedim ve yazmışsın beklenen yorum gelmiş vallahi :)
anladım ablacım ketenide bulunduruyum evde bi tek çörekotu ve hind.cevizi yağım var yağ işine pek girmemişim ben
E Elif_Eylul doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.Nice yıllarınız olsun sevdiklerinizle
hoşgeldiniz
Düzen bozmadan yoluna devam ediyor canım. Ben kullandım ama öyle bağırsakları bozmuyor. Normale dönüyorsun. Ve Kabızlık olmuyor sadece.
bu benim duymak istediğim cevap canım zaten olması gerekende bu etki.. çok teşekkür ederim
süt kesinlikle beni kabız yapıyor küçüklüğümden beri farkındayım
İnşallah benimde gider canım ya bugün artı 100 gramdı. Ama bugünde kabak yapacam ya yarın bakalım nasıl olacak
kabak bana yaramamıştı bi bana yaramadı sanki inş.sana yarar canım
ooooooooooooooo havada 55 havası vaaarrrrrrrrrrrr zayıf bir kaptan varrrrr maşallahhhhh maşallahhhhh harikasın canım
kefir kürü yapıyorum :)
kefir zeytinyagi kekik chia tohumu karabiber
birazda malzemeleri kefirin içinde bekletip chiayı şişirirsen süper etki olur canım derdini çözmesine sevindim... 3 günden fazla yapma ama alışıyo bağırsak. olmadı 3 günde keten toh.na geç
Evet ya utanıyorum artık tuvalete gitmeye
al bendende o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…