kefir kürü yapıyorum :)Selam migi, çok sevindim n'aptın nasıl çözdün?
Teşekkür ederim migim
Afiyet olsun canım. Kefir ile diyet yapanlar da çok. sevindimkefir kürü yapıyorum :)
kefir zeytinyagi kekik chia tohumu karabiber
Teşekkür ederim canım benim
Ben 100 kg ve üstü olan arkadaşların yerine de içiyorum galiba şu günlerde
Yaaa bende iciyorum 3litreBen 100 kg ve üstü olan arkadaşların yerine de içiyorum galiba şu günlerde
Sürekli tuvalete gitmek dışında bi sorun yok galibaYaaa bende iciyorum 3litre
Isyerindeysen sıkıntı dimeSürekli tuvalete gitmek dışında bi sorun yok galiba
Evet ya utanıyorum artık tuvalete gitmeyeIsyerindeysen sıkıntı dime
Sonta baglat pantalonun cebine koyarsınEvet ya utanıyorum artık tuvalete gitmeye
Yaaa aşkolsunSonta baglat pantalonun cebine koyarsın
Elinize sağlık kaptanımEki Görüntüle 2803914
Kizlar yarin bildirim yaparken tarih ve nickinize dikkat ederek paylasim yapmayi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler kabul edilmiyor ve bildiriminiz gecersiz sayılıyor...
19 Mart
Nickiniz
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
AhSen_2504
@bengisu022
55 mi o ?Eki Görüntüle 2803914
Kizlar yarin bildirim yaparken tarih ve nickinize dikkat ederek paylasim yapmayi unutmayin
Eksik ve yanlis tarihli bildirimler kabul edilmiyor ve bildiriminiz gecersiz sayılıyor...
19 Mart
Nickiniz
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
AhSen_2504
@bengisu022
Hayırlı olsun ve de şifa canım...her gün keşke düzenli kullanabilsek ...benimkinin yanında çeşitli tarifler de vardı...eve gidince atabilirim...Elhannn collegenim geldihergun icicez degilmi :))
Allah kolaylık versin canım benim. bende iyiyim şükür iş güç her sabah kalk gel eve gidiyorum mutluluklarıyla işten çık veee oda nesi evde iş var ve sen yorgunsun hayatımın özetiİyilik güzellik bitanem
Sorumluluk sınavları ve dersler devam ediyor. Her şey yolunda. Senin cenahta durumlar ne alemdeBugün biyolojik saatim tekrar çalışmaya başladı dört ay ay sonra misafirim var. Diş tedavim bitseydi bir kadın doğuma gideceğim. Doktorum Medikal parkta adını da unuttum ...
hahahah zuhal ablam şimdi yazar dedim ve yazmışsın beklenen yorum gelmiş vallahi :)Ben herşeye maydonoz oldugum gibi bunuda almistim
Ketoyu arastirirken bunun aycicekyagi gibi içinde omega 6 oldugu icin onerilmedigini okudum
Sebebi aklimda degil simdi :)
Ben evdeki yaglari arada degisim yaparak 1 tk iciyorum bazi sabahlar
Hangisi olursa olsun vücut alisiyor
Şu anda evdeki yaglarim... Ketentohumu, ceviz, hc, kenevir, aspir, mct
Corekotu yeni bitti
Zeytinyagi zaten var :)
Bence wc icin ketentohumu yagi daha etkili
hoşgeldinizE Elif_Eylul doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.Nice yıllarınız olsun sevdiklerinizle
bu benim duymak istediğim cevap canım zaten olması gerekende bu etki.. çok teşekkür ederimDüzen bozmadan yoluna devam ediyor canım. Ben kullandım ama öyle bağırsakları bozmuyor. Normale dönüyorsun. Ve Kabızlık olmuyor sadece.
süt kesinlikle beni kabız yapıyor küçüklüğümden beri farkındayımKızlar, diyetisyen tavsiyesiyle bu probiyotiği aldım, aynı zamanda gluten ve sütü bıraktım, süt de kabızlık yapıyor diyor fonsiyonel tıpçılar, artık hangisinden bilmiyorum ama wc sorunum artık yok diyebilirim. Probiyotiği deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 2803886
kabak bana yaramamıştı bi bana yaramadı sanki inş.sana yarar canımİnşallah benimde gider canım ya bugün artı 100 gramdı. Ama bugünde kabak yapacam ya yarın bakalım nasıl olacak
ooooooooooooooo havada 55 havası vaaarrrrrrrrrrrr zayıf bir kaptan varrrrr maşallahhhhh maşallahhhhhEki Görüntüle 2803914
19 Mart
Nickiniz
Cordelia
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
AhSen_2504
@bengisu022
birazda malzemeleri kefirin içinde bekletip chiayı şişirirsen süper etki olur canımkefir kürü yapıyorum :)
kefir zeytinyagi kekik chia tohumu karabiber
al bendende o kadarEvet ya utanıyorum artık tuvalete gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?