nie kullanıyonuz menopoza mı faydası varHayırlı olsun ve de şifa canım...her gün keşke düzenli kullanabilsek ...benimkinin yanında çeşitli tarifler de vardı...eve gidince atabilirim...
Canım afiyet olsun bu sanki fırında mücver gibi bir tarif. hiç yemedim ama internetten baktığımda senin iki katı ölçülerinle yapılan bir tarif var 100 gramlık 1 porsiyonu 250 kaloriye geliyor.Zipzip- kaptanım ben akşam yemeğine pırasa böreği yapacağım yesem bir sıkıntı olur mu? Tarifi vereyim hemen
2 çubuk pırasa
1 yumurta
1 kaşık tam bugday unu
3 kaşık yoğurt
Ve baharatlar fırında pişiyor
Bu tarifleri kim yapıyorsa valla helal olsun adı börek ama yufka yok bu çok iyibi de ne kadar yiyeyim ölçü olarak.
Yaaa aşkolsun2 bardak su sonra tuvalet modundayım ama valla bıktım
Ben günde 3 litre içiyordum diyetisyen tartısı da az çıkıyordu 3.5 a çıkardım biraz yükselmiş ama daha fazla içemem zaten böbrekler kaldırmaz
Aa o zaman ben yaptığımın hepsini yerimCanım afiyet olsun bu sanki fırında mücver gibi bir tarif. hiç yemedim ama internetten baktığımda senin iki katı ölçülerinle yapılan bir tarif var 100 gramlık 1 porsiyonu 250 kaloriye geliyor.
Yeterli bencede zaten canimBen günde 3 litre içiyordum diyetisyen tartısı da az çıkıyordu 3.5 a çıkardım biraz yükselmiş ama daha fazla içemem zaten böbrekler kaldırmaz
baktığım kadarıyla gerçekten tüm bu ölçülerle 250 kalori. umarım öyledirAa o zaman ben yaptığımın hepsini yerimbunun içine eriyen herhangibir peynirden katın diyorlardı da onu katmazsam daha hafif olur dedim cuma arefesi patlamasın elimde börek bana da bu bildiğimiz mücver gibi geldi ama yazan öyle yazınca ben de öyle yazayım dedim
Bence sıkıntı olmaz canim afiyet olsunZipzip- kaptanım ben akşam yemeğine pırasa böreği yapacağım yesem bir sıkıntı olur mu? Tarifi vereyim hemen
2 çubuk pırasa
1 yumurta
1 kaşık tam bugday unu
3 kaşık yoğurt
Ve baharatlar fırında pişiyor
Bu tarifleri kim yapıyorsa valla helal olsun adı börek ama yufka yok bu çok iyibi de ne kadar yiyeyim ölçü olarak.
Sen yededin arti cikarsa suclu sensinbaktığım kadarıyla gerçekten tüm bu ölçülerle 250 kalori. umarım öyledirsonra sabah patlamayalım dimi
Aaaa ye demedim kalorisini söyledim ben olsam yemezdim aslaaaSen yededin arti cikarsa suclu sensin
Aman kaptanım dur sabah artı çıkarsa E Elif_Eylul bizi bomba gibi patlatacakBence sıkıntı olmaz canim afiyet olsun
Bikere ye deyince yiyo takimdakiler ben karismamAaaa ye demedim kalorisini söyledim ben olsam yemezdim aslaaa@Tostombalakanne yeme bak tamam mı vazgeç bence akşam sadece salata ye sen bak yeme dedim E Elif_Eylul
Limon evet düşürüyor canim kirmizi elma ve tarcin atsana surahin yokmu masanda aksamdan hazirla koy butun gun icersin hemde sekerini dengelerSürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
Burdan tüm takıma sesleniyorum.Bikere ye deyince yiyo takimdakiler ben karismam
Benimde geceleri oluyor ya yatağa yattığımda sanki deprem oluyor gibi sallanıyorumSürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
bilmiyordum onların dengelediğini. sürahim yok valla bardakla habire su taşıyorum mutfaktan. aslında o bardaklı sürahilerden alsam güzel olur. bide dediğin gibi denerim.Limon evet düşürüyor canim kirmizi elma ve tarcin atsana surahin yokmu masanda aksamdan hazirla koy butun gun icersin hemde sekerini dengeler
Bak diyetisyen bana çubuk tarçın koy demişti yeşilçay ya da suya içerken bende aman tatlı ihtiyacım yok ki demiştimLimon evet düşürüyor canim kirmizi elma ve tarcin atsana surahin yokmu masanda aksamdan hazirla koy butun gun icersin hemde sekerini dengeler
Seninki neden oluyor açlıktan mı düşüyor canımBenimde geceleri oluyor ya yatağa yattığımda sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum
Bilmiyorum kiSeninki neden oluyor açlıktan mı düşüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?