Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım afiyet olsun bu sanki fırında mücver gibi bir tarif. hiç yemedim ama internetten baktığımda senin iki katı ölçülerinle yapılan bir tarif var 100 gramlık 1 porsiyonu 250 kaloriye geliyor.

Canım afiyet olsun bu sanki fırında mücver gibi bir tarif. hiç yemedim ama internetten baktığımda senin iki katı ölçülerinle yapılan bir tarif var 100 gramlık 1 porsiyonu 250 kaloriye geliyor.
Aa o zaman ben yaptığımın hepsini yerim bunun içine eriyen herhangibir peynirden katın diyorlardı da onu katmazsam daha hafif olur dedim cuma arefesi patlamasın elimde börek bana da bu bildiğimiz mücver gibi geldi ama yazan öyle yazınca ben de öyle yazayım dedim

baktığım kadarıyla gerçekten tüm bu ölçülerle 250 kalori. umarım öyledir sonra sabah patlamayalım dimi

Bence sıkıntı olmaz canim afiyet olsun

Limon evet düşürüyor canim kirmizi elma ve tarcin atsana surahin yokmu masanda aksamdan hazirla koy butun gun icersin hemde sekerini dengeler

Benimde geceleri oluyor ya yatağa yattığımda sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum

Limon evet düşürüyor canim kirmizi elma ve tarcin atsana surahin yokmu masanda aksamdan hazirla koy butun gun icersin hemde sekerini dengeler
bilmiyordum onların dengelediğini. sürahim yok valla bardakla habire su taşıyorum mutfaktan. aslında o bardaklı sürahilerden alsam güzel olur. bide dediğin gibi denerim.

Bak diyetisyen bana çubuk tarçın koy demişti yeşilçay ya da suya içerken bende aman tatlı ihtiyacım yok ki demiştim

Dur bende alayım yaaa belki o yüzden koy dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…