Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bilmiyordum onların dengelediğini. sürahim yok valla bardakla habire su taşıyorum mutfaktan. aslında o bardaklı sürahilerden alsam güzel olur. bide dediğin gibi denerim.
Daha once calisiyodum herkesin masasinda surahi vardi detoks yapanlar osekilde yapiyodu canim hem hazi olur yaninda

Bak diyetisyen bana çubuk tarçın koy demişti yeşilçay ya da suya içerken bende aman tatlı ihtiyacım yok ki demiştim

Dur bende alayım yaaa belki o yüzden koy dedi
Sizbeni sallamiyonuzmu hic

Aaaa ye demedim kalorisini söyledim ben olsam yemezdim aslaaa @Tostombalakanne yeme bak tamam mı vazgeç bence akşam sadece salata ye sen bak yeme dedim E Elif_Eylul
Hahahaha o zaman ben gideyim de pırasayı soğan sarımsakla kavurup yiyeyim sonra takımda patlıyor
Öneren olmuş üstte ben de suyu bazen sade içemiyorum içine 1 parca çubuk tarcın koyuyorum çok lezzetli hafif tatlımsı bi tadı oluyor icimide kolay oluyor

Ben çok sallıyorum, en çok ben sallıyorum hatta. sözün emirdir benim için sevgili kaptan yardımcım. hemen tarçın elma limonlu su yapacağım
Estağfurullah ne emri kız senin icin rahatlik olur

Afiyet olsun canım sana güveniyorum. azıcık ye erkenden bitir akşam yemeği işini yarın ki tartından su an ikimiz sorumluyuz

atinca şişyor :) yapıp hemen yemiyorum 5 dk bekliyorum.
regl olucam bi kaç gün içinde.:)
keten tohumu da denedim. chia tohumu daha etkili geldi şimdi evde kalmadi aktara gidip alıcam.:)
diyet konusunda nette çok araştirma yapıyorum bu gidişle diyetisyen olurum

ay ne severim bi milyoncu gezmeyi. hoş şimdi bi milyoncu da kalmamış. geçen 7buçuk milyoncu gördüm. koca pankart asmış ''evet herşey 7.5, lütfen sormayın'' diye
Bizim pazara gelirdi 3bucukçu ama simdi dedigin gibi olmus

gayette yenebilir canım ama perşembe harici ye istersen perşembe akşamları kh. yemeyince cumaya ödemsiz eksiler geliyo.
salatalıkta çok hoş koku veiyor limona çok dikkat et canım baya düşürüyor tansiyonu. benimde bir şişem var yanımda 1 litrelik keşke 1.5 luk alsaydım diom. onun içine sirkeli su salatalık tarçın bazen yeşilçaylı bile hazırlıyorum. ama tarçın cidden şeker ihtiyacımızı bastiriyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…