- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Varmış bi bildiği bak. benimde tarçınım yok alayım.Bak diyetisyen bana çubuk tarçın koy demişti yeşilçay ya da suya içerken bende aman tatlı ihtiyacım yok ki demiştim
Dur bende alayım yaaa belki o yüzden koy dedi
Daha once calisiyodum herkesin masasinda surahi vardi detoks yapanlar osekilde yapiyodu canim hem hazi olur yanindabilmiyordum onların dengelediğini. sürahim yok valla bardakla habire su taşıyorum mutfaktan. aslında o bardaklı sürahilerden alsam güzel olur. bide dediğin gibi denerim.
Bu vücudumuz bizi nedne bu kadar yoruyor ki yaBilmiyorum ki
Evet ya halledeyim o işleri bi ara bende. kolay olurDaha once calisiyodum herkesin masasinda surahi vardi detoks yapanlar osekilde yapiyodu canim hem hazi olur yaninda
Sizbeni sallamiyonuzmu hicBak diyetisyen bana çubuk tarçın koy demişti yeşilçay ya da suya içerken bende aman tatlı ihtiyacım yok ki demiştim
Dur bende alayım yaaa belki o yüzden koy dedi
Ne kadar sallarsan sallaaaaaaaaSizbeni sallamiyonuzmu hic
Ben çok sallıyorum, en çok ben sallıyorum hatta.Sizbeni sallamiyonuzmu hic
Pazartesiye kadar hallet lütfenEvet ya halledeyim o işleri bi ara bende. kolay olur
Hahahaha o zaman ben gideyim de pırasayı soğan sarımsakla kavurup yiyeyim sonra takımda patlıyorAaaa ye demedim kalorisini söyledim ben olsam yemezdim aslaaa@Tostombalakanne yeme bak tamam mı vazgeç bence akşam sadece salata ye sen bak yeme dedim E Elif_Eylul
Öneren olmuş üstte ben de suyu bazen sade içemiyorum içine 1 parca çubuk tarcın koyuyorum çok lezzetli hafif tatlımsı bi tadı oluyor icimide kolay oluyorSürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
Estağfurullah ne emri kız senin icin rahatlik olurBen çok sallıyorum, en çok ben sallıyorum hatta.sözün emirdir benim için sevgili kaptan yardımcım. hemen tarçın elma limonlu su yapacağım
ay bizim sokağa da 3 hafta kadar oluyor Şok açıldı gideyim bakayım akşam vardır belkiPazartesiye kadar hallet lütfen
Gecen soka geldi indirimli surahi 5tl
takılıyorum bende zaten sanaEstağfurullah ne emri kız senin icin rahatlik olur
Birbak canim yoksa bile gelir milyonculardan alay bizim sokağa da 3 hafta kadar oluyor Şok açıldı gideyim bakayım akşam vardır belki
Afiyet olsun canım sana güveniyorum. azıcık ye erkenden bitir akşam yemeği işini yarın ki tartından su an ikimiz sorumluyuzHahahaha o zaman ben gideyim de pırasayı soğan sarımsakla kavurup yiyeyim sonra takımda patlıyor
Öneren olmuş üstte ben de suyu bazen sade içemiyorum içine 1 parca çubuk tarcın koyuyorum çok lezzetli hafif tatlımsı bi tadı oluyor icimide kolay oluyor
ay ne severim bi milyoncu gezmeyi. hoş şimdi bi milyoncu da kalmamış. geçen 7buçuk milyoncu gördüm. koca pankart asmış ''evet herşey 7.5, lütfen sormayın'' diyeBirbak canim yoksa bile gelir milyonculardan al
atinca şişyor :) yapıp hemen yemiyorum 5 dk bekliyorum.Allah kolaylık versin canım benim. bende iyiyim şükür iş güç her sabah kalk gel eve gidiyorum mutluluklarıyla işten çık veee oda nesi evde iş var ve sen yorgunsun hayatımın özeti2 gündür sporumda yok ona takıom 2 gündür
regl mi oldun yani iyi gelmiyor mu bu dönemde arada regl olmak? diş benimde az kaldı bitecek inşallah .. allah şifamızı versin
hahahah zuhal ablam şimdi yazar dedim ve yazmışsın beklenen yorum gelmiş vallahi :)
anladım ablacım ketenide bulunduruyum evde bi tek çörekotu ve hind.cevizi yağım var yağ işine pek girmemişim ben
hoşgeldiniz
bu benim duymak istediğim cevap canım zaten olması gerekende bu etki.. çok teşekkür ederim
süt kesinlikle beni kabız yapıyor küçüklüğümden beri farkındayım
kabak bana yaramamıştı bi bana yaramadı sanki inş.sana yarar canım
ooooooooooooooo havada 55 havası vaaarrrrrrrrrrrr zayıf bir kaptan varrrrr maşallahhhhh maşallahhhhhharikasın canım
birazda malzemeleri kefirin içinde bekletip chiayı şişirirsen süper etki olur canımderdini çözmesine sevindim... 3 günden fazla yapma ama alışıyo bağırsak. olmadı 3 günde keten toh.na geç
al bendende o kadar
Bizim pazara gelirdi 3bucukçu ama simdi dedigin gibi olmusay ne severim bi milyoncu gezmeyi. hoş şimdi bi milyoncu da kalmamış. geçen 7buçuk milyoncu gördüm. koca pankart asmış ''evet herşey 7.5, lütfen sormayın'' diye
gayette yenebilir canım ama perşembe harici ye istersen perşembe akşamları kh. yemeyince cumaya ödemsiz eksiler geliyo.Zipzip- kaptanım ben akşam yemeğine pırasa böreği yapacağım yesem bir sıkıntı olur mu? Tarifi vereyim hemen
2 çubuk pırasa
1 yumurta
1 kaşık tam bugday unu
3 kaşık yoğurt
Ve baharatlar fırında pişiyor
Bu tarifleri kim yapıyorsa valla helal olsun adı börek ama yufka yok bu çok iyibi de ne kadar yiyeyim ölçü olarak.
salatalıkta çok hoş koku veiyor limona çok dikkat et canım baya düşürüyor tansiyonu. benimde bir şişem var yanımda 1 litrelik keşke 1.5 luk alsaydım diom. onun içine sirkeli su salatalık tarçın bazen yeşilçaylı bile hazırlıyorum. ama tarçın cidden şeker ihtiyacımızı bastiriyor bayaSürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?