- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
eşimin diyetisyen kuzeni var. devlette çalışıyor. geçen yıl aradı. ya ben nasıl kilo veririm bana bişeyler de liste versen falan diye. yemeyeceksin tek yolu o ne listesi ya işin özü bu dediatinca şişyor :) yapıp hemen yemiyorum 5 dk bekliyorum.
regl olucam bi kaç gün içinde.:)
keten tohumu da denedim. chia tohumu daha etkili geldi şimdi evde kalmadi aktara gidip alıcam.:)
diyet konusunda nette çok araştirma yapıyorum bu gidişle diyetisyen olurum
Gecmis olsun canim. Benimde tansiyonum düşük limon tuketemiyorum pek.Sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar ya.. sanırım limonlu su tansiyonumu aşağı çekiyor. ama limon sıkmazsam da istediğim kadar su içemiyorum midem bulanıyor. 11 / 5 olmuş yine.. işyerinde tansiyon aletiyle geziyorum.
Ay ben pazara da gidemiyorum salı günü bizim pazar ben gidene kadar pazarın çürüğü çarığı kalıyor ancaBizim pazara gelirdi 3bucukçu ama simdi dedigin gibi olmus
salatalık farklıymış bak. tarçın alacağım kızlar ya. bi de öyle deneyeyim.salatalıkta çok hoş koku veiyor limona çok dikkat et canım baya düşürüyor tansiyonu. benimde bir şişem var yanımda 1 litrelik keşke 1.5 luk alsaydım diom. onun içine sirkeli su salatalık tarçın bazen yeşilçaylı bile hazırlıyorum. ama tarçın cidden şeker ihtiyacımızı bastiriyor baya
teşekkür ederim canım. belki de benimde genelde düşüktür. çünkü herşeyden etkilenebiliyor. anında düşüşte. elma ve tarçın deneyeyim ilk bakalım. tabi önce sürahi lazımGecmis olsun canim. Benimde tansiyonum düşük limon tuketemiyorum pek.
Bende suyuma çubuk tarçın karanfil veya meyve katıyorum hem odem atıyor hemde içimi güzel oluyor Suyun.
Sanirim is yerindesin büyük boy suluk alıp öyle yapabilirsin
Sağol canım ben yaza az kaldı onu kendime hatirlatiyorum uzun bir zaman sonra giyeceğim bikiniyi hayal ede ede hemde iz tedavime devam ederken hızlı şekilde kilo vermeye çalışıyorum şunu fark ettim 10 bin adim atınca mutlu oluyorum vicudum için ekstra birşeyler çabalamak harika hissediyor spor yasak hala o yüzden kendimi spora veremedimBu azimden ben de istiyorum ya, maşallah maşallah
diyetisyen olup da kendi diyetini uygulamayan da var. diyetisyen olmayıp da diyetini uygulayan da arada baya farkeşimin diyetisyen kuzeni var. devlette çalışıyor. geçen yıl aradı. ya ben nasıl kilo veririm bana bişeyler de liste versen falan diye. yemeyeceksin tek yolu o ne listesi ya işin özü bu dedine iyi bir diyetisyen dedim
Benimde motive kaynağım yaz. ince kıyafetlerin altında göbeğin ceeee deyip çıkmayacak sabret diyorum kendimeSağol canım ben yaza az kaldı onu kendime hatirlatiyorum uzun bir zaman sonra giyeceğim bikiniyi hayal ede ede hemde iz tedavime devam ederken hızlı şekilde kilo vermeye çalışıyorum şunu fark ettim 10 bin adim atınca mutlu oluyorum vicudum için ekstra birşeyler çabalamak harika hissediyor spor yasak hala o yüzden kendimi spora veremedim
Çok haklısın bir ara benim vardı ama useniyordum kullanmadım sonra sattım evet çok yer kaplıyor ama evimde yerim bol yani :) o yüzden alalım da bineyim bence 10 bini onda yaparım 5 bin de dışarda yürürüm kızlarla :)Koşu bandı evde yürümeye benzemiyor. malesef bandı çok alan kişi bana göre kıymetini bilmiyor.(bir zamanlar benimde yaptığım gibi) bırak evi dışarda yürümeye göre bile kat kat daha kalori yaktırıyor. öyle güzel ter ve ödem atıyorsunki. daha zorlu ama daha bereketli yürüyorsun. bantta 15 bin adımlar zamanla olacak şey. eliptik aldım ben mesela ama yok bantın yeri çok daha ayrı. evde çok yer kaplıyor nerdeyse 3lü koltuk kadar yer kaplıyor. yerin varsa kişilik olarakta istikrarlıysan al muhakkak canım.
malesef benimkinin kayışı koptu kaç haftadır kullanamıyorum. ancak dün servisi aradım bu hafta gelir takar inşallah özledim bantımda sıkıla sıkıla yürümeyi
yaa öyle oluyor beynimiz yorulmuş valla bizim bi mola vermişssin iyi gelmiştir 1 hafta dinlenmek. bir an önce haftada 2 ile başla canım her gün yapmana gerek yok artık hedefin korumak ne olsa:)
Sen de diyetisten olursan işte böyle basite cevaplar ver. yeme de bitsin işdiyetisyen olup da kendi diyetini uygulamayan da var. diyetisyen olup da diyetini uygulayan da arada baya fark
kuzenin hastalarla uğraşiyor kendisine sira gelmemiştir.
beni hem maddi anlamda zorlar alamam. hemde yerim yok zaten ona. ama çok hevesleniyorum. ilerde bir gün fırsatım olursa kendime bant alcam kararlıyımÇok haklısın bir ara benim vardı ama useniyordum kullanmadım sonra sattım evet çok yer kaplıyor ama evimde yerim bol yani :) o yüzden alalım da bineyim bence 10 bini onda yaparım 5 bin de dışarda yürürüm kızlarla :)
kendime bi çözüm bulmaya çalışıyorum yıllardan beri basit bi yolu ariyorum. zor diyetlerden kaçiyorumSen de diyetisten olursan işte böyle basite cevaplar ver. yeme de bitsin iş
Ameliyat olduğumdan beri göbeğime layık olmaya çalışıyorum dümdüz ve yeni göbek deliği olduğu için bele de lipo yapıldı inceldim baya mom jeans aldım geçen gün ve crop giydim üstüne dedim aboo ben ne olmuşumBenimde motive kaynağım yaz. ince kıyafetlerin altında göbeğin ceeee deyip çıkmayacak sabret diyorum kendime
O zaman basit yol söylüyorum: Yemekendime bi çözüm bulmaya çalışıyorum yıllardan beri basit bi yolu ariyorum. zor diyetlerden kaçiyorum
İkinci el Alicam canım bu sefer bende yeni kredi çektim ameliyat oldum borçlar var yanjbeni hem maddi anlamda zorlar alamam. hemde yerim yok zaten ona. ama çok hevesleniyorum. ilerde bir gün fırsatım olursa kendime bant alcam kararlıyım
Ay ne hoş olmuşsundur.. bayılıyorum o kombinlere. geçmiş olsun yeni göbüşün de hayırlı olsun yaz gelsin bolca gez öyle inşallahAmeliyat olduğumdan beri göbeğime layık olmaya çalışıyorum dümdüz ve yeni göbek deliği olduğu için bele de lipo yapıldı inceldim baya mom jeans aldım geçen gün ve crop giydim üstüne dedim aboo ben ne olmuşumcrobu dışarda giyemem biraz semtimiz uygun değil ama yazın Antalya Bodrum tatilimizde giyebilirim
en mantıklısı ikinci el zaten. çoğu insan bir heves alıp kullanmıyor daha ucuza elden çıkarıyor.İkinci el Alicam canım bu sefer bende yeni kredi çektim ameliyat oldum borçlar var yanj
bugünkü islak kek den kaçtımO zaman basit yol söylüyorum: Yemehahahha
Ben cam şişede satılan pastorize sütlerin şişesini kullanıyorum sürahi olarak, kapağı da var. Evde o kadar çok ki 3-5 kullanıp atıyorum.ay bizim sokağa da 3 hafta kadar oluyor Şok açıldı gideyim bakayım akşam vardır belki
Cildimize , saçlarımıza kısaca güzelliğimize güzellik katacak bebemnie kullanıyonuz menopoza mı faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?