Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşimin diyetisyen kuzeni var. devlette çalışıyor. geçen yıl aradı. ya ben nasıl kilo veririm bana bişeyler de liste versen falan diye. yemeyeceksin tek yolu o ne listesi ya işin özü bu dedi ne iyi bir diyetisyen dedim

Gecmis olsun canim. Benimde tansiyonum düşük limon tuketemiyorum pek.
Bende suyuma çubuk tarçın karanfil veya meyve katıyorum hem odem atıyor hemde içimi güzel oluyor Suyun.
Sanirim is yerindesin büyük boy suluk alıp öyle yapabilirsin

salatalık farklıymış bak. tarçın alacağım kızlar ya. bi de öyle deneyeyim.
teşekkür ederim canım. belki de benimde genelde düşüktür. çünkü herşeyden etkilenebiliyor. anında düşüşte. elma ve tarçın deneyeyim ilk bakalım. tabi önce sürahi lazım

Bu azimden ben de istiyorum ya, maşallah maşallah
Sağol canım ben yaza az kaldı onu kendime hatirlatiyorum uzun bir zaman sonra giyeceğim bikiniyi hayal ede ede hemde iz tedavime devam ederken hızlı şekilde kilo vermeye çalışıyorum şunu fark ettim 10 bin adim atınca mutlu oluyorum vicudum için ekstra birşeyler çabalamak harika hissediyor spor yasak hala o yüzden kendimi spora veremedim

diyetisyen olup da kendi diyetini uygulamayan da var. diyetisyen olmayıp da diyetini uygulayan da arada baya fark
kuzenin hastalarla uğraşiyor kendisine sira gelmemiştir.

Benimde motive kaynağım yaz. ince kıyafetlerin altında göbeğin ceeee deyip çıkmayacak sabret diyorum kendime

Çok haklısın bir ara benim vardı ama useniyordum kullanmadım sonra sattım evet çok yer kaplıyor ama evimde yerim bol yani :) o yüzden alalım da bineyim bence 10 bini onda yaparım 5 bin de dışarda yürürüm kızlarla :)

beni hem maddi anlamda zorlar alamam. hemde yerim yok zaten ona. ama çok hevesleniyorum. ilerde bir gün fırsatım olursa kendime bant alcam kararlıyım

Benimde motive kaynağım yaz. ince kıyafetlerin altında göbeğin ceeee deyip çıkmayacak sabret diyorum kendime
Ameliyat olduğumdan beri göbeğime layık olmaya çalışıyorum dümdüz ve yeni göbek deliği olduğu için bele de lipo yapıldı inceldim baya mom jeans aldım geçen gün ve crop giydim üstüne dedim aboo ben ne olmuşum crobu dışarda giyemem biraz semtimiz uygun değil ama yazın Antalya Bodrum tatilimizde giyebilirim

Ay ne hoş olmuşsundur.. bayılıyorum o kombinlere. geçmiş olsun yeni göbüşün de hayırlı olsun yaz gelsin bolca gez öyle inşallah

ay bizim sokağa da 3 hafta kadar oluyor Şok açıldı gideyim bakayım akşam vardır belki
Ben cam şişede satılan pastorize sütlerin şişesini kullanıyorum sürahi olarak, kapağı da var. Evde o kadar çok ki 3-5 kullanıp atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…