else sendende hoşgeldin emme benimki geldi yemek hazırlamam lazım.....
ev işi yordu seni galiba hı . :1ninca::1hug:hoşbulduk bugün okuyorum sadece
yazmaya bile halim yok
8 kilo farketmezmi deluu eder tabii benım ilk diyet gunlerimde 12 vermiştim bigun marketten geldim kocişe mızmızlandım ya hiç incelmedim die bana örnek verdi kopmuştum bak su ariel(9 kilo) ve kolaya(3) bak bu kadar kütle gitti daha ne olsun dediydi çok komikti hehe
inş bakalım bende ümitliyim bu hafta olur belki
-tatlicadiarzu-delikafadulden oy bende karıştırdım şimdikız var iştede ben yine karıştırırım şimdi,asim ayşegüldü sanırsam doram mıydı yoksa?gördün mü?yine şaştım bide aebenimin kızı ayşegül..:teselli:
ben sana yumuk diyeceğim....
elsecim geçmiş olsun canım izmirin havası böyle işte bi garip hele bu gece felaketti dikkat et kendine canım:teselli:a.s.hoşbulduk bugün okuyorum sadece
yazmaya bile halim yok
ben geldim yine kimsecikler yokkk ee malum pazar günü bugünn herkes bir yerlerde...:1hug:
HEY 6. takımın güzelleri 64.5 oldum diyorum 12 senedir ilk kez ve 1 kişi bilem tebrik etmedi ya .....:sm_cool::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
küto biz bittik şimdi de misafirlere mi sarmaya başladın kızzzzzzzz
benide tebrik etseydin sanki parnakların yorulurdu sanki:dilcikar:tebrikler aebenim. bravo sana:teytey::hooray:
Selamlarrrrrrrrrrrrrr
Ay kızlar mahcubum size atın domatesleri bana valla.:tomato:Canım sıkkın kilo konusunda o yüzden uğrayamıyorum buralara yakında yine dalıcam aranıza sanırım.Radar gibisiniz valla sigarayı bıraktım çok şükür 1 hafta oldu bir haftada 2 kilo gibi bir performansım var.Kaç kiloyum ?58-59 arası oynuyorum koşu bandına başladım bugün yine ama ne güzel bir haftada bile nefesim açıldı kendimi iyi hissediyorum.hihoyyyt
Kütahya tatlım hedefe azcık kalmış maşallahama hedefini çek biraz aşağı 70 yap şunu eşin gelene kadar sonra bebiş falan olunca 75 olursun zaten tatlişkom.Aeben sanada maşallah tatlım iyi gidiyosun 64,5 mu oldun? Ceylinim karabiberim sende vermişsin azcık tebrikler tatlım çok öpüyorum hepinizi.
Dora buralarda mı o ne yapıyor kiiiiiiiiii canım rakibem nerelerdesin?
Fatu tatlım sanada maşallah 80 olmuşsun ama senin hedefe bakınca benim içim şişiyor yaaaaaaaaaa
Özgecim sen de sigarayla uğraşıyodun dimi tatlım naptın nasıl gidiyor?Vİva nerde onuda çok öptüm.Asiciğim bi mezun olamadın kız sende demek ki senin doğal kilon bu 53 olucam diye kazık kaktın buralara:))kaydirigubbakcemile
Hoş muhabbet güzel oluyor ama bende bi ara burası şöyle bi etki yaptıydı herkes kaçamak yaptıkça doğal gelmeye başlamıştı suçluluk duymaz olmuştum.Aman dikkat.....Hepinizi çok öpüyorum:1hug:
laracığım evet halen buralardayım ama 2 kilocuğum kaldı onuda vereyim artık misafir sanatçı olarak geleceğim buralarasırnaşık şey
63 lere kadar indim çok şükürhihoyyyt
vivada uzun bir süre izin aldı. yeniden döner yeşil sahalara bu ayrılıktan sonrasırnaşık şey
sende üzme canım. çok aşırıda bir kilo almamışın:jeyyar:
yinede niye aldın yaa bunca çabadan sonra oldumu bu:mymeka:
Selamlarrrrrrrrrrrrrr
Ay kızlar mahcubum size atın domatesleri bana valla.:tomato:Canım sıkkın kilo konusunda o yüzden uğrayamıyorum buralara yakında yine dalıcam aranıza sanırım.Radar gibisiniz valla sigarayı bıraktım çok şükür 1 hafta oldu bir haftada 2 kilo gibi bir performansım var.Kaç kiloyum ?58-59 arası oynuyorum koşu bandına başladım bugün yine ama ne güzel bir haftada bile nefesim açıldı kendimi iyi hissediyorum.hihoyyyt
Kütahya tatlım hedefe azcık kalmış maşallahama hedefini çek biraz aşağı 70 yap şunu eşin gelene kadar sonra bebiş falan olunca 75 olursun zaten tatlişkom.Aeben sanada maşallah tatlım iyi gidiyosun 64,5 mu oldun? Ceylinim karabiberim sende vermişsin azcık tebrikler tatlım çok öpüyorum hepinizi.
Dora buralarda mı o ne yapıyor kiiiiiiiiii canım rakibem nerelerdesin?
Fatu tatlım sanada maşallah 80 olmuşsun ama senin hedefe bakınca benim içim şişiyor yaaaaaaaaaa
Özgecim sen de sigarayla uğraşıyodun dimi tatlım naptın nasıl gidiyor?Vİva nerde onuda çok öptüm.Asiciğim bi mezun olamadın kız sende demek ki senin doğal kilon bu 53 olucam diye kazık kaktın buralara:))kaydirigubbakcemile
Hoş muhabbet güzel oluyor ama bende bi ara burası şöyle bi etki yaptıydı herkes kaçamak yaptıkça doğal gelmeye başlamıştı suçluluk duymaz olmuştum.Aman dikkat.....Hepinizi çok öpüyorum:1hug:
bu arada akşam yemegi niyetine 1 kase pudink . ( çok şükür bitti )
1 portakal ...y. elma .
ben kabagı sadece dolmada bide kızarmasını severim .... haşlama hiç denemedim yiyemem sanırım onu doram seviyo galiba .. kızarmasınıda yemeyeli 1 sene oldu galiba . hoş ben patates kızarmasını yemeyeli nekadar oldu onuda unuttum ....:uhm:afiyet olsun canımm
ya töbe töbe kabak igrencti zaten belli birde haşlama ııh yarısını yedim arkasından 1 elma yolladım artık bugunlukte böle gecti yurumeye cıkmadım:mymeka: ama temizlik yaptım cok yoyuldumm yeter napalım
ben kabagı sadece dolmada bide kızarmasını severim .... haşlama hiç denemedim yiyemem sanırım onu doram seviyo galiba .. kızarmasınıda yemeyeli 1 sene oldu galiba . hoş ben patates kızarmasını yemeyeli nekadar oldu onuda unuttum ....:uhm:
2 gündür az yiyyorum gene ama yediklerim diyete uygun degil ama hafta sonu bukadarda olsun mirmirmirmir umarım kilon degişmez sabaha .....cumaya kadarda 64 olmak çokkkkkkkkkkk istiyorum kızlar .....hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?