cokacimcoookcokacimcoookbende çok severdim o karışık kızartmayı cokacimcoookhemde domates sarımsak sosla . ama onu yerken aldıgımız lezzet yarım saat ama onu yemeyip verdigimiz lezzet daim ....sengözlerimebaksanab bunu düşününce ....:lepi:tek yemeyelim ....olursun inş. inanıyorum ben sana yaparsın senn bende düşündüm onu şöle karışık kızartma üstüne sarımsaklı domates sosu bol ekmek yogurtt 2 yıl olmuştur galiba yemeyeli olsun 100 kilo yaşamaktan iyidir mutluyum yinede
cokacimcoookcokacimcoookbende çok severdim o karışık kızartmayı cokacimcoookhemde domates sarımsak sosla . ama onu yerken aldıgımız lezzet yarım saat ama onu yemeyip verdigimiz lezzet daim ....sengözlerimebaksanab bunu düşününce ....:lepi:tek yemeyelim ....
haklısın vala ne diyim Allahın izniyle biz bu işi ögrendik bundan sonra alacagım kilo en fazla 5 kilo olur kafam dank eder ne ole 20 25 kilo almak hep tetikte yaşayacaz başka yolu yok
neysee onu bunu boşverinde siz bana dua ediyomusunuz bakayım ödüm kopuyo saatler gectikçe senağlama o kadar direndim kurtuluş yok bu dişçiden:çok üzgünüm:
olursun inş. inanıyorum ben sana yaparsın senn bende düşündüm onu şöle karışık kızartma üstüne sarımsaklı domates sosu bol ekmek yogurtt 2 yıl olmuştur galiba yemeyeli olsun 100 kilo yaşamaktan iyidir mutluyum yinede
canım benim tebrikler..çok sevindim senin adına:içelim::hooray: bende bi kırsam şeytanın bacağınıda 79 olsam 6-7 senedir ilk defa 80 altına düşmüş olucam..heyyy gidi yıllar heyyyy..:çok üzgünüm:a.s...
günaydın güzeller .
ooo nazlım sen haftasonu yarışı unutmamışın aferin kıs .. hayal cadısı korksun senden vallahi .... menüye bak menüye ... he he ...
nazlı sağol kız ben yürüyerek meğer ne çok şey yapıyormuşum anladım :))),
zaten sanırım bi nazlı umursayacak bu hafta yarışı,
nazlı ben pizza yedim dün :roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?