- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aferin fatu ya . valaha hadi kız bu hafta bireyselde 3 kişide bizden çıkacak hadi bakalım ......:lepi: ( mehalim duymasın )kaydirigubbakcemile3o bu hafta ben rekor kıracam diyoda ..kızlar selam
ben sabahı küçük bi muzla açtım evde napartopar çıktım
sonra da 30 dk flan sonra 2 dilim kepek ekmekle 2 minik paket kiri peynir yedim
ye hayatl ye ya,
kısım mayıs sonuna mezun olmazsam ben buradan bütün takımlar bşr olun yüzüme tükürün :)))),
nazlım valal ben yağmur çamur kar dinlemeden yürüyorum,
dün pizza yedim diye sabahta 20 dk yürüdüm bi kaç durak önce indim otobüsten...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...in-kilolar-dort-gunluk-diyeti-yeni-mesaj.html buyur canım senimi kırayım .....:1hug:a.s.aeben sana zahmet bi link versen yada adını desende baksak hahaha...
nerdesiniz hatunlar .........................bedişi uyandırammı .. Ama kıyamadım ya dişi agrıyodu uyyamamıştır ..... Ne zaman gidecekti o dişçiye .....
yumukum bu havanın kapalı oluşu benide sıkıyo . yürüyüşümü tam yapamıyorum ....selam kızlar,kahvaltımı yaptım geldim
2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırlanmış peynirli ve domatesli tost
3 yeşil zeytin
şekersiz çay
kahvaltım bitti koştum geldim yanınıza,nasılsınız bugün?izmirde hava yine hapalı insanın içine sıkıntı veriyor,şu bahar bi gelseydi,aebencim şu diyete bende bakayım neymiş merak ettim
bugün dimi hım azdaha uyusun o zaman .....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıyamadım ..:1hug:13:00 da gidecekti aebenim.
ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden
akşam menümde 1 tane balık yiyeceğimcokacimcoook
en sevdigin yemegi kavaltıyı yapmışın hemşom ....ya şunu anladım şimdi biz birbirimizi ne kadar çok tanımaya başladık dimi ...:1shok:ara öğünümde 1 case müslü yedim. öğle yemeğimde 1 salatalık 1 domatest ve bir parça peynir 2 dilim kepek ekmeğini hüplettimdelikafadulden
akşam menümde 1 tane balık yiyeceğimcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?