İnşallah hicbirseyin kalmaz. Hemen iyileşirsin.Sağol canım. Krem sürünce bı sure gevsetiyor sonra tekrar ağrı başlıyor gece uyutmadi gene ama dünkü gibi durulmuycak kadar değil .
Dışarıda oynanıyor mu? Arkadaşı yok mu?Okuldan baska biryere cikmaz hep evde bilgisayar karsisinda
Arkadasi var ama 1tanesi dışında hepsi sigara falan kullaniyo gitmez yani oyleDışarıda oynanıyor mu? Arkadaşı yok mu?
Afiyet olsun 4temi yiyodunmide fesadi gecirir kiz insan
O da bişeymi kızlar ben diyette değilken her öğünde 1 tüm ekmek yerimAfiyet olsun canım.kucucuk miden vardır. Maşallah sana.
Kiz nediyosun senO da bişeymi kızlar ben diyette değilken her öğünde 1 tüm ekmek yerim
1 kişilik kebapla filan hayatta doymam,
Afiyet olsun canım
Günaydın canimGunaydinnnn
Haftaya 1.olacak takimin azimli kizlari
Dün alışverişe gitmistim gec geldim
Sonra yemek icmek vs. Yorulmuşum
Biraz dinlenip kalkip spor yapayim dedim
Koltukta uyuyakalmisim
Menumude yazmamışım, carpi yemeden onu yazayim :)
Şimdi ben ilk diyetisyene gittim diyetisyen dedi ki bana günlük beslenme şeklini söylemisinKiz nediyosun sen
Şimdi ben ilk diyetisyene gittim diyetisyen dedi ki bana günlük beslenme şeklini söylemisin
Bende anlattım işte günde 3 ekmek yerim
Diyetisyen hııııı iyi 3 dilimde az yani
Ben yok her öğünde. Tüm ekmek
Abovvvvvvvv dedi sen ne yapıyorsun yine iyi zayıfsınnnnnn
Her öğünde derken günde 3 ekmek mi?O da bişeymi kızlar ben diyette değilken her öğünde 1 tüm ekmek yerim
1 kişilik kebapla filan hayatta doymam,
Kabak pizza az gelmiş 3 kabakla yapsaydın canım. Afiyet olsun.20 mart cumartesi
9.30
1 bar. Badem sütü
14 badem
3 hurma
Yarım kş chia
1 kş keten tohumu
13.00
2 küçük yumurtayla peynirli omlet
1 tb sandwich ekm.
16.00
3 brezilya cevizi
19.15
_Kabak pizza (1 kabak, 1 yumurta, 1 kş k. Tohumu unu. Uzerine- yarim kş salcayla sos, 2 dil. Ceddar, biber)
_1 kş yogurtla ayran yaptim
Ara 2 kare bitter, 1 hurma, fistik ezmesi (kriz tuttu, bu olmadi biliyorum ama kendimi zor tuttum, yinede baska biseye saldirmadigim icin mutluyum)
Su 3 lt
Kaç yaşında canım?Arkadasi var ama 1tanesi dışında hepsi sigara falan kullaniyo gitmez yani oyle
Okuldan baska biryere cikmaz hep evde bilgisayar karsisinda
Of hep aynı dertlerimizBende bunu soracaktım canım
Bilgisayar çocukları obez yaptı bu dönemde hepsi evdeovde çok zor bir süreç birde yaş olarak tam ergen bişey de yaptıramazsın
Benim küçük oğlumda 9 yaşında senin oğlanın yolunda boyuna göre kilolu göbekli memeli bişey spora götürüyorum zorla tekwandoya ağlaya zırlaya heee şimdi gücüm yetiyor sonra hiçbir şey yaptırmam ergen olunca biliyorum ben
Yiğenim üniversiteyi kazandı ve diyet ve spora başladı 19 yaşında 146 kilo olunca aklı başına geldi ama çocukluktan kalan yağları gitmiyor ne kadar yapsada 95 kilonun altında kalamıyor tutunamıyor maalesef oğluna bu şekilde anlat istersen
Beypazari kurusu cok severim ama 1 minicik sey 1 dlm ekmek agzima sürsem birle kalmamDün menü yazamadım çook işim vardı cumartesi menüsü
Sabah 10
1 yumurta
Domates yarım
2 kibrit kadar peynir çeşitleri
2 tatlı kaşığı biber sosu ev yapımı
1 tane Beypazarı kurusu
2 dl ekmek
Öğlen 15 gibi
3 dl armut
Yarım muz
Akşam 19
5 köfte
Yarım ızgara kabak
Çoban salata
2 dl ekmek
Ekmeleride okudum bence kilo alirken hakkını vererek alanlardansin :)günaydın kızlar
Dünün menüsü
Sabah 10.00
2 kaşık sucuklu yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,4 zeytin,,,1 dilim pide ekmek,,, domates salatalık
ara
Türk kahvesi
akşam 18.00
3 lahmacun,, bol salata,,,1 bardak ayran
kızlar hemen lahmacun fazla olmuş demeyinnormalde 3 öğün besleniyorum ara öğün filan da yapmadım diyetisyenim yiyebilirsin dedi bugünlük sadece 2 öğün beslendiğim için
su 3 litre
+1 bendeHayatımda 3 lahmacun yediğimi hatırlamıyorum. 4 mümkün değil. Ben nasıl 95 oldum. Hep bu gece uyumamak.
Evet canım bazen de gece yatmadan yarım ekmek tost kokoreç filqnHer öğünde derken günde 3 ekmek mi?
Sagol tatlimKabak pizza az gelmiş 3 kabakla yapsaydın canım. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?