Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar
Dünün menüsü
Sabah 10.00
2 kaşık sucuklu yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,4 zeytin,,,1 dilim pide ekmek,,, domates salatalık

ara
Türk kahvesi

akşam 18.00
3 lahmacun,, bol salata,,,1 bardak ayran

kızlar hemen lahmacun fazla olmuş demeyin normalde 3 öğün besleniyorum ara öğün filan da yapmadım diyetisyenim yiyebilirsin dedi bugünlük sadece 2 öğün beslendiğim için

su 3 litre

Gunaydin canim valla bana 2lahmacun bile cok geliyo 3nasil yiyinoz‍♀

Benim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti
Bizim evlerde çok yakın. Yaz, camlar açık, kahvaltı yapıyoruz. Misafir gelmişti halamız. Bi tık yüksek konuşur. Kadın bağırdı sabah sabah bu ne ses diye? Eşim de çıktı kapatın camı rahatsız oluyorsanız dedi.
Oluyor ya evler çok yakın. Ses geçiyor. Benim yukarıdaki çocuk akşama kadar bir oraya bir buraya. Hep ses yapıyor. Canı sağolsun
Çocuk bu ne yapsın evde. Eşim bazen sinirleniyor geç olunca sakinleştiriyorum. İdare edeceğiz olabildiğince.

Gunaydin canim valla bana 2lahmacun bile cok geliyo 3nasil yiyinoz‍♀
Kız normalde diyette değilken 4 tane yerim ama dün çok yorulduk çok gezdik ablamlar da çok ısrar edince yedim
Ama diyetisyen im bu hafta 3 gün sebze çorbası iç birer öğünde dedi

Kız normalde diyette değilken 4 tane yerim ama dün çok yorulduk çok gezdik ablamlar da çok ısrar edince yedim
Ama diyetisyen im bu hafta 3 gün sebze çorbası iç birer öğünde dedi
Afiyet olsun 4temi yiyodun mide fesadi gecirir kiz insan

Günaydın kızlar mutlu pazarlar ❤

Günaydın yarina hazırlık az kalorili bir gün olsun herkes icin

Herkese günaydın iyi pazarlar
Sabah sabah tartida gördüğümEki Görüntüle 2805898 oglum cuma yaptigim notu kendine yapmış

Mutlu pazarlar kızlar günaydın

Günaydın Kızlar

Günaydın mutlu pazarlar

Günaydın kıslar

Günaydın sevgili arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
Gunaydin çok guzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle kizlar

Tam disime göre rakip@Cedarice yiycem seni bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…