Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızçeler getirin bakıyım yanakçıkları

safişim kutup mutup ama çanaksız olmaz

adet öncesi karın ağrılarından çekmiyorum artık bu başağrısından çektiğim kadar ,başıma vurmaya başladı

miraycım kusura bakma da deli oluyorum böyle erkeklere ,telefonun niye kapalı ,niye duymadın ,niye açmadın :96:

aaaaaa :95: :95: :95:

nariniimm ben onunla bir gece bile küs yatmadım 2.5 senedir. ben asla trip yapan uzatan küsen bir insan değilim. haklıda olsamm kıyamam sana derim geçerim.. ama o da artık bunu biliyo istediği gibi kırıp döküyo ortalığı.
ve benim krılmış olmamı üzülmüş olmamı size bunnarı gözlerim dolarak yazmamı bile umursamıyo:S

canım iste burda kaybediyorsun.haklıda olsam haksızda olsam kıyamam diye bişey olamaz.nasıl anlayacak hatasını bu şekilde. seni etkilemek istemem ama gerçekten fazla kendine güveniyor gibi geldi bana bunuda sen saglamışsın .seni kaybetme korkusu kalmamış buyüzden istediği gibi bagırıp çagırıyor ben senin yerinde olsam öyle ayrılalım demekle olmaz böyle olur diyip ayrılırım görsün bakalım nasıl oluyormuş. emin ol 1 haftaya kalmaz tıpış tıpş gelir haaaa gelmiyormu demekki zaten gerçektende aşık değilmiş kusura bakma lütfen iyiyim hoşumdur ama konu böyle 2li ilişkilere gelince tahammül sınırım epey bi daralıyor

safiş seni gördümm

eee ne olmuş bende seni gördümmmmm

günaydın cancağızımmmmm ahanda getirdim yanacığımı öp bakeemmm

doğru diyon kııııı çanak şarttt

migrenmi var güzelim?

canım benimmmm kurban olıyım sanaa kıyamam yaaa
boşuna üzüyorsun kendiniii seviyorsun değer veriyorsun çok belli ama üzme kendini acaba bu şuan onun ne kadar umurunda ki????

kesinlikle haklısın canım ,bende miray gibi tepeme çıkardım çıkardım sonuç adamda dediğin gibi kaybetme korkusu olmuyor

hayat sadece aşkla dönmüyor ,evlilik büyük oranda mantıkla olmalı diye düşünüyorum artık

elifim bebeğim hoşgeldin bayıldım evinize çanak dikkatimi çekti zaten

beklerim bir gün içiniz serinlesin

günaydın cancağızımmmmm ahanda getirdim yanacığımı öp bakeemmm

doğru diyon kııııı çanak şarttt

migrenmi var güzelim?

adet olcağım zaman başım ağrıyo ,bu da yeni adet çıktı

eskiden karnım belim ağrırdı ,şimdi başağrısı ve mide bulantısı da eşlik eder oldu

miraycım üzgünüm ama narine bende katılıyorum canım...haklı olduğun konularda tepkini vermediğin sürece bu hep böle gider...belki onunda sıkıntıları var ama her fırsatta ayrılığa getirmesi konuyu hiç hoş değil,
biraz sakinleş,bi bekle bakalım,adım atıyomu,özür diliyomu senden

evlilik aşkla başlayıp mantıkla devam etmeli canım.

narinim hadi gel elife gidelim beraber kahve içmeyee
birbirimize sarılır ısınırızzz kııııı
ay ne iyi olurdu hakikaten safişçim yaa hayal etmesi bile ne hoş bi şey .akşama kadar çene çalardık herhalde

konuya löp diye dalıyorm ama miraycım söylemeden edemedim..
bizim 3 seneden uzun süren bi ilişkimiz var 5-6 ay öncesine kadar bende senin gibiydim herseyi affeder herseyi alttan alırdım..
sonra sonra ne oldu bilmiyorum yanlıslara hayır demeye basladım epkimi belirtince kötü oldun keske bastan böyle yapsaymısım şimdi ben değişen ilişkiden sıkılan ve sevgigi azalan tarafım iş her gecen gün köüye gidiyor ama ikimizde birbirimizi cok seviyoruz o düzeleceğine yanlısları devam ediyor her gün kavga ediyoruz küs uyuyuyorz sonra gece arıyor hiç bişi olmamıs gibi konusuyor özür diliyo falan sabah barısmıs oluyoruz tabi güya bu hatalar tekrarlanmıcak ama işte bi kısır döngüdür gidiyor ilişkide her zamn tepkini ortaya koyucakmıssın ben bunu öğrendim 3 seneden sonra bastan böyle olsaydım beni böyle severdi gecen gün benim sevdiğim kişi sen değildin bile dedi cok değiştin laflarını söyledi.. aslında değişmedin sadece yanlıslara göz yummamaya basladım .. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım umarm bizim gibi olmazsınız...

aynen de öyle elifim
ben daha bekar iken kaybetme korkusunu içine sindirdim adamın
evlendik diye de eline geçirmedi valla
hiç susmam haklıysam haklıyım sonuna kadar savunurum
erkekler bundan anlıyorlar çünkü

Allah allah gün gün değişiyor işte demekki
benimde bekarlıkta fecii olurdu sancılarım hastenelin olurdum baş dönmesi bulantı kusma ishal inan bir günün içinde yaşardım hepsini aynı anda ve hastaneye götürmek zorunda kalırlardı doğumdan sonra şükür hiç birinden eser kalmadı yaaa darısı başına birtanem....

evlilik aşkla başlayıp mantıkla devam etmeli canım.

ay ne iyi olurdu hakikaten safişçim yaa hayal etmesi bile ne hoş bi şey .akşama kadar çene çalardık herhalde

ayy sorma kııııı bir gün yetmezdiki bize lak lak yapmaya

kızlar çok iisinizz vee haklısınızz. çok zor onu idare etmek. ben 2.5 senede o kadar değiştim ki beyaz yalan söylemek bile istemiorum onu kaybederim diye çok belli ediyorum sevdiğimi çok fazla.
üni.den mezun oldu ve babası bi kaza geçirdi. bütün işler ona kaldı. dinlenicek bir günü dahi yok. PAzar erken çıkıyo onuda benimle görüşüyo. bütün yük onun üstünde. eve geliyo direk uyuyoo.. bazen benimde h.sonu çalışmadığım bir iş olsa keşke diyo. bende bunlara üzülüyorum aman neyse. herşey olacağına varır. umarım 2.5 senemizi boşuna vermemişizdir.

bende de bi halsizlik kızlar bu havalar salak eder insanı dün akşam rüzgar bi sağdan bi soldan deli etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…