nariniimm ben onunla bir gece bile küs yatmadım 2.5 senedir. ben asla trip yapan uzatan küsen bir insan değilim. haklıda olsamm kıyamam sana derim geçerim.. ama o da artık bunu biliyo istediği gibi kırıp döküyo ortalığı.
ve benim krılmış olmamı üzülmüş olmamı size bunnarı gözlerim dolarak yazmamı bile umursamıyo:S
safiş seni gördümm
günaydın kızçeler getirin bakıyım yanakçıkları
safişim kutup mutup ama çanaksız olmaz
adet öncesi karın ağrılarından çekmiyorum artık bu başağrısından çektiğim kadar ,başıma vurmaya başladı
miraycım kusura bakma da deli oluyorum böyle erkeklere ,telefonun niye kapalı ,niye duymadın ,niye açmadın :96:
aaaaaa :95: :95: :95:
nariniimm ben onunla bir gece bile küs yatmadım 2.5 senedir. ben asla trip yapan uzatan küsen bir insan değilim. haklıda olsamm kıyamam sana derim geçerim.. ama o da artık bunu biliyo istediği gibi kırıp döküyo ortalığı.
ve benim krılmış olmamı üzülmüş olmamı size bunnarı gözlerim dolarak yazmamı bile umursamıyo:S
canım iste burda kaybediyorsun.haklıda olsam haksızda olsam kıyamam diye bişey olamaz.nasıl anlayacak hatasını bu şekilde. seni etkilemek istemem ama gerçekten fazla kendine güveniyor gibi geldi bana bunuda sen saglamışsın .seni kaybetme korkusu kalmamış buyüzden istediği gibi bagırıp çagırıyor ben senin yerinde olsam öyle ayrılalım demekle olmaz böyle olur diyip ayrılırım görsün bakalım nasıl oluyormuş. emin ol 1 haftaya kalmaz tıpış tıpş gelir haaaa gelmiyormu demekki zaten gerçektende aşık değilmiş kusura bakma lütfen iyiyim hoşumdur ama konu böyle 2li ilişkilere gelince tahammül sınırım epey bi daralıyor
elifim bebeğim hoşgeldin bayıldım evinize çanak dikkatimi çekti zaten
elifim bebeğim hoşgeldin bayıldım evinize çanak dikkatimi çekti zaten
günaydın cancağızımmmmm ahanda getirdim yanacığımı öp bakeemmm
doğru diyon kııııı çanak şarttt
migrenmi var güzelim?
kesinlikle haklısın canım ,bende miray gibi tepeme çıkardım çıkardım sonuç adamda dediğin gibi kaybetme korkusu olmuyor
hayat sadece aşkla dönmüyor ,evlilik büyük oranda mantıkla olmalı diye düşünüyorum artık
ay ne iyi olurdu hakikaten safişçim yaa hayal etmesi bile ne hoş bi şey .akşama kadar çene çalardık herhaldenarinim hadi gel elife gidelim beraber kahve içmeyee
birbirimize sarılır ısınırızzz kııııı
kesinlikle haklısın canım ,bende miray gibi tepeme çıkardım çıkardım sonuç adamda dediğin gibi kaybetme korkusu olmuyor
hayat sadece aşkla dönmüyor ,evlilik büyük oranda mantıkla olmalı diye düşünüyorum artık
elif bendede son 1 yıldır öyle ya ilk günü ya son günü resmen migrenli gibi tutuyor
beklerim bir güniçiniz serinlesin
adet olcağım zaman başım ağrıyo ,bu da yeni adet çıktı
eskiden karnım belim ağrırdı ,şimdi başağrısı ve mide bulantısı da eşlik eder oldu
evlilik aşkla başlayıp mantıkla devam etmeli canım.
ay ne iyi olurdu hakikaten safişçim yaa hayal etmesi bile ne hoş bi şey .akşama kadar çene çalardık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?