Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün uzun zaman sonra tekrardan yememe dikkat etmem biraz zor oldu ama basardim gibi...ben daha cok okuldan geldikten sonra cok fazla yiyorum aksamlari pek sorun yasamiyorum neyseki...bugün iki dilim kepekli ekmekle bol sebzeli bir kahvalti yaptim arada bir elma yedim öglen bir tabak corba ile haslanmis borokoli, salata ve yogurt yedim arada bir elma aksam ise sadece salata yedim simdide yesil cayimi iciyorum...herkese iyi aksamlar

afiyet olsun canım..evet başarmışsın günü iyi atlatmışsın..zaten vermen gereken de fazla kilo olmadığı için zorlanmadan verirsin inşallah

afiyet olsun canım..evet başarmışsın günü iyi atlatmışsın..zaten vermen gereken de fazla kilo olmadığı için zorlanmadan verirsin inşallah

tsk canim...fazla kilom yok ama daha önce 8 kilo verdigim icin durdum...uzun süredir tartida bir degisiklik olmuyor...belki bana ugur getirirsinizde bu cuma biraz vermis olurum insallah...

tsk canim...fazla kilom yok ama daha önce 8 kilo verdigim icin durdum...uzun süredir tartida bir degisiklik olmuyor...belki bana ugur getirirsinizde bu cuma biraz vermis olurum insallah...

inşallah canım takım beni çok motive ediyor..örneğin burada 61kiloya kadar zayıfladım ama seminerdi yıllık izindi derken yaklaşık 1 ay ayrı kaldım kilom hemen 64 e yükseldi maalesef..umarım sana da uğurlu gelir de cuma seviniriz hep birlikte

benimde en cok korktugum sey verdigim kilolari geri almak....o yüzden kiloyu cok saglikli vermek istiyorumki cabuk geri almiyim... ancak insanin bir zaman sonrada sabri tasiyor hemen vermek istiyor kilolari...ama kararliyim bu sefer sabirli olacagim...

menümü yazayım arkadaşlar.
KAHVALTI
1dilim t.b.ekmek,domates,maydanoz,peynir,zeytin
ARA
meyveli tarçınlı yoğurt
ÖĞLE
nohut yemeği,bol yeşil salata
ARA
tarçınlı yoğurt
AKŞAM
et sote,domates
GECE
süt ve meyve
SPOR
1saat pedal çevirdim.

günaydin herkese....3 kuru kayisi ile yesil cayimi iciyorum suanda...bir yarim saat sonrada kepekli ekmekle bol domatesli vs. bir kahvalti yapicam...okuldan saat 15:00 de ciktiyim icin ögle yemegini nasil ayarlarim bugün bilmiyorum...zaten cogu zamanda hep bu sorun oluyor bende...ögle yemegini yiyemiyorum dogal olarakta eve gelince birden cok kaciriyorum...ama birseyler ayarlamaya caliscam bugün icin...cünkü cok kararliyim gidecek bu kilolalar baska yolu yok

umarım dün akşam annenin yemeklerine mağlup olmamışsındır cancağızım

harikasın narinimmmm bizde bu hayal gücü varken ohoooo yılbaşına kadar hedefe ulaşmamak ne mümkün...

topiğin zayıflama amacına bak

safiiiişşş coşturuyon milleti ,bak ne hayaller kuruyoz

yılbaşı akşamı kırmızı bişey giyersem aklıma siz gelirsiniz ama

coşmaya sebep ben isem ne mutlu banaaa
ama sizinde içinizde varki anacım coşuyorsunuz ben bahaneyimmmm

safiş yılbaşı öncesi hedefine varan herkese birer kırmızı tanga tunga senden bekliyoz ona göre :82: :89:

oooo tangada neymişşşşş yılbaşında hedefine varan herkes açık adresini versin yılbaşı gecesine özel hediyelerim olacak yine kırmızı

safişim bana picama gönder D:

olmmmaaaaaazzzzz senin neyin eksik (kocan )

olmaz tanga göndercek herkese ,çeyizine koyarsın

yok ben mirayım için başka hediyeler düşünüyorummmm

o kırmızı şey sadece ve sadece :92: tanga tunga olacak inanki kocan yakmasa ben yada safiş gelip yakacagız o pijamalarını

valla kııııı o ne öyle picama falaann gidip yakalım vallahhaa

amaaann yarebbii sabahlar olmasınnn
arzular şelalerrr
ağzımın sular aktı lööööö

kutupta yaşıyoz biz bak evimizin resmini de ekliyim

bayıldım evinize cancağızımmmmmm tam sevişmelikkk
her üşüdüğünde yanaş kocişineee bak nasıl ısınırsın
ayrıca kutupta eviniz emmee çanakta mevcut yaniiiii

günaydın canım . böyle durumlar için beyaz leblebi ve süt öneririm . inan çok tok tutuyor . ben yemek yiyemeceğim ve işyerinde yiyecek bişeyim yoksa beyaz leblebi ve süt ikilisini kullanıyorum.

günaydın kızlar bende sabah kahvaltılık almayı unutmuşum yanıma gelirken leblebi ve süt aldım ama beyaz değil tuzsuz sarı leblebilerden olmazmı o uygun değil mi acaba

kızlar dün akşam annemde cısss olan hiçbişey yemedimmmm diyetime ve size sadık kaldım merak etmeyinnn :87:

günaydııınn safişimm bana ne hediye düşünüosun bakiiimm

geçmiş olsun kirazım bu dönem yeşilçay ve rezene iç tatlım şişliğe iyi gelir rezene içemezsen ben içine limon sıkıyorum ozaman daha rahat oluyor içmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…