günaydın safişşş
günaydın kızlar bende sabah kahvaltılık almayı unutmuşum yanıma gelirken leblebi ve süt aldım ama beyaz değil tuzsuz sarı leblebilerden olmazmı o uygun değil mi acaba
kızlar dün akşam annemde cısss olan hiçbişey yemedimmmmdiyetime ve size sadık kaldım merak etmeyinnn :87:
günaydııınn safişimm bana ne hediye düşünüosun bakiiimm
günaydın kızlar...dün akşam regl oldum,gece boyu karnım ağrıdı,halada ağrıyo:26::26:
piştt ne alemdesinizzz
bana biraz huzur ve mutluluk lazım canımm mucize diliorum
keyifsizimm canıımm doğru bildiinn
erkek arkadaşımlaa tartıştık..gerçi tartışmadık. o bana bas bas bağırdı hemde telefonum meşgul diye ve ben kimle konuşuyodum onun ablasıyla. bi de diğer telefonumuda duymamışım çıldırmış. çok kırdı benii kapattık toplantıya gircekti ben bidaa aradım sakin ol moralini bozma die amacımdı daa çok bağırdı toplantıya gircem diiorum falan die ayrılmaya bile getirdi konuyu bende iyi şimdi bu sinirle ayrılmak istiyosan ayrıl dedim bişe demedi..
üzüldüüğüm konu kavga değil safişş beni bu kadar kırabiliyosa bu kadar basitse beni kırmak ben bu adamla evlenmeyi düşünüorum yaa o da zaten her kavga da mevzuyu ayrılmaya getiriyuoo ne kadar değersizim sen düşün...
safişçim hem ögle hem akşam bakliyat olacak akşama protein alsaydın tatlım daha iyi olmazmıydı
saolun kızlar...safişim annemde önce evlenince ağrı geçer diyodu şimdide çocuk doğurunca kesin geçer diyo
ama ben bi süre daha karın ağrısı çekmeye razıyım
bu arada resimlerede baktım canım,çok beğendim,gayet fitsin tatlım
erkek arkadaşımlaa tartıştık..gerçi tartışmadık. o bana bas bas bağırdı hemde telefonum meşgul diye ve ben kimle konuşuyodum onun ablasıyla. bi de diğer telefonumuda duymamışım çıldırmış. çok kırdı benii kapattık toplantıya gircekti ben bidaa aradım sakin ol moralini bozma die amacımdı daa çok bağırdı toplantıya gircem diiorum falan die ayrılmaya bile getirdi konuyu bende iyi şimdi bu sinirle ayrılmak istiyosan ayrıl dedim bişe demedi..
üzüldüüğüm konu kavga değil safişş beni bu kadar kırabiliyosa bu kadar basitse beni kırmak ben bu adamla evlenmeyi düşünüorum yaa o da zaten her kavga da mevzuyu ayrılmaya getiriyuoo ne kadar değersizim sen düşün...
safiş 2 ögün bakliyat olur mu bilmiyorum belkide uygundur tatlım monticilere bir sor istersen ama eger ögünlerden birinde protein olursa daha kolay kilo verirsin ben o açıdan söylemek istedim günlük protein alımı konusunda aeben ablada uyarırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?