Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın safişşş

Günaydın nazlımmmm

günaydın kızlar bende sabah kahvaltılık almayı unutmuşum yanıma gelirken leblebi ve süt aldım ama beyaz değil tuzsuz sarı leblebilerden olmazmı o uygun değil mi acaba

sarı leblebide olur diye biliyorum bende dün sarı leblebi yemiştim öğle yemeğimde....

kızlar dün akşam annemde cısss olan hiçbişey yemedimmmm diyetime ve size sadık kaldım merak etmeyinnn :87:

harikasın bebeğiimmmmm

günaydııınn safişimm bana ne hediye düşünüosun bakiiimm

günaydın ballı böceğimmmmm
söylemeeemmmmmm sürpriiiizzzzz

günaydın kızlar...dün akşam regl oldum,gece boyu karnım ağrıdı,halada ağrıyo:26::26:

Günaydın neslişimmmm
çok çok çok geçmiş olsun bacımmmm
hemencecik bir çocuk yap adet sancısından eser kalmıyor en azından bende kalmadı

piştt ne alemdesinizzz

ne yapçeeennnnnnnn

bu arada kızlaarr albüme son halimin resmini ekledim geçici bir süre orada olacaklar sonra kalkacaklar bilginizeee....

dünkü menüm;

07:30 1 mandalina
08:30 1 uzun dilim tam buğday ekmeği, peynir, süt, leblebi
13:00 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak ıspanak, az turp
19:30 gün kurusu ve tarçınlı yoğurt.

bana biraz huzur ve mutluluk lazım canımm mucize diliorum

Bu günkü menümü vereyim hemencecikkk

Kahvaltı 07.30
tb ekmekten ve light peynirden yapılmış 2 tane tost büyük bir bardak süt....

Öğle 12.30
Kuru fasulye yemeği etsiz
salata ve ayran

Akşam 17.30 - 18.00
Yeşil mercimek yemeği
bol yeşillik salata ve yoğurt....

Gün boyu sınırsız çay şekersiz
su belli olmaz ama en az 1.5 lt.

bana biraz huzur ve mutluluk lazım canımm mucize diliorum

hayırdır bebeğimmmm canını sıkan bir şeymi oldu?
Huzur ve mutluluk insanın içinde saklıdır aybalam onu bulmak her zaman insanın kendisine düşer...
Ama keyifsiz geldin bu gün bana iyimisin?

keyifsizimm canıımm doğru bildiinn

safişçim hem ögle hem akşam bakliyat olacak akşama protein alsaydın tatlım daha iyi olmazmıydı

saolun kızlar...safişim annemde önce evlenince ağrı geçer diyodu şimdide çocuk doğurunca kesin geçer diyo

ama ben bi süre daha karın ağrısı çekmeye razıyım

bu arada resimlerede baktım canım,çok beğendim,gayet fitsin tatlım

erkek arkadaşımlaa tartıştık..gerçi tartışmadık. o bana bas bas bağırdı hemde telefonum meşgul diye ve ben kimle konuşuyodum onun ablasıyla. bi de diğer telefonumuda duymamışım çıldırmış. çok kırdı benii kapattık toplantıya gircekti ben bidaa aradım sakin ol moralini bozma die amacımdı daa çok bağırdı toplantıya gircem diiorum falan die ayrılmaya bile getirdi konuyu bende iyi şimdi bu sinirle ayrılmak istiyosan ayrıl dedim bişe demedi..
üzüldüüğüm konu kavga değil safişş beni bu kadar kırabiliyosa bu kadar basitse beni kırmak ben bu adamla evlenmeyi düşünüorum yaa o da zaten her kavga da mevzuyu ayrılmaya getiriyuoo ne kadar değersizim sen düşün...

senin telefonun meşgul olamaz mı belkide annenle konuşuyorsun nasıl bi anlayışsızlık bu. o bagarmasına karşı aradıgın halde dahada bagırması gerçekten çok hoşgörüsüzlük olmuş

safişçim hem ögle hem akşam bakliyat olacak akşama protein alsaydın tatlım daha iyi olmazmıydı

narinim bu gün öyle denk geldi eğer montiye ağır gelirse bu günkü menüler o halde öğle yemeğimi tavukla değiştireyim ne dersin

banada öyle dediler hep kandırdılar evlilikle alakasını nasıl kurduysalar artık
bir yerler açılınca kanama rahat olucak sandılar zaaarr ama ben doğurunca rahatladım fallaa...
o halde sen az daha çek yavrucum bu sancıları

canım benimmmmmm kıyamam sana ben yaaaaa
erkek arkadaşın fazla tepki vermiş güzelim muhtemelen başka bir gerginliği vardı ve sana patladı malesef
Lakin her tartışmada konuyu ayrılığa getiriyorsa orda durum biraz değişiyor güzelim yaaaa bu kadar basit olmamalı sevgiler bu kadar aşağıya düşmemeli sevdalar....
İyi düşün birtanem evlilik diyorsun gelecek diyorsun
ütfen çok iyi düşün ve kararını duygularınla değil mantığınla ver

safiş 2 ögün bakliyat olur mu bilmiyorum belkide uygundur tatlım monticilere bir sor istersen ama eger ögünlerden birinde protein olursa daha kolay kilo verirsin ben o açıdan söylemek istedim günlük protein alımı konusunda aeben ablada uyarırdı

tamam şekerciğimm öğle yemeğimi değiştiriyorum tavuk şiş yapıyorum
hem zaten kuru fasulye yiyesim yoktu iyi bahane oldu

uyarın içinde teşekkür ederim birtanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…