- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Sen böyle söyleyince gözümde canlandın
Şaka maka bir ara 15 gün boyunca abs yapmıştım tartıda hep aynıydı canım sıkılıp diyeti bırakmıştım sonradan farkettim ki gerçekten karın kası oluşmaya başlamıştı
illaki çok faydası var canım. yapmak lazım ama salıyoruz valla yaaO zaman demekki yağdan gidiyordu
Olur canim bana uyar ama hirs olsun , tepkilemece dürtmece olsun :)
@Migim aralıklı oruç denedin mi hiç?
Gerçekten hızlı kilo verdiriyor, yediklerine de dikkat edersen.
Emzirenler yapmasın diyorlar ama ben 3-5 gün yapıyorum ara ara.
Kızlar bu ara bebeyi doktora götürdüm. Dediğim gibi atopik egzama çıktı losyon krem damla verdi 10 gün kullanıcaz tekrar kontrole gidicez.
Bende yumurta, süt ürünleri, çikolata ve çerez tüketmicem bir süreneyse bebe iyi olsun da bende diyet yapayım
Azda hareket görürsün 89u canım
süpersin ya valla. tebrik ederim canım.
Amin canım inşallah
Canim emziriyormusun..
Ben emziriyorum . aralıklı oruçu yapıyorum sütümde hiç azalma olmadi 16-8 saati uyguluyorum
canim gecmis olsun kuzuya insallah çabucak geçer.
Bebeğin kac aylik canim
Amin canım inşallah4 aylık canım
Kuzum cardio her zaman iyidir Jillan da abs de güzel yok gerçekten 1 ayda çok fark ediyor görüntü olarak. Sıkılaşmak her zaman iyidir.Sen böyle söyleyince gözümde canlandın
Şaka maka bir ara 15 gün boyunca abs yapmıştım tartıda hep aynıydı canım sıkılıp diyeti bırakmıştım sonradan farkettim ki gerçekten karın kası oluşmaya başlamıştı
Amin canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallahAllah bağışlasın sana❤
Benimkide 4. Ayini yeni bitirdi
İyi günler, ben grupta daha önce seni görmedim galiba. Dora kim? anlamadım. kafam karıştıİyi günler bende Dora'ya katılıyorum. Onun gibi besleniyorum. Zayıflamaya başladım.
Dora kim acabaİyi günler bende Dora'ya katılıyorum. Onun gibi besleniyorum. Zayıflamaya başladım.
Jj bu bildiğimiz Zipzip değil mi yahu aydinlatin beni kıslaremeksiz yemek olmaz diyon hee.. tamam ya akşama çok hırslıyım. bakalım sonu ne olacak bu işin
afiyet olsun canım.. içindeki heves gitmiş işte. yasakken ne tatlıydı tabi okulda keyfince yemek..
1 saat leslie 600 puan sanırım dimi ya. ben o zaman 70 tane jj yapsam 700 puanla seni geçerim
süpersin ya valla. tebrik ederim canım.
bende olsa bende bakarım. ben bakmak istemiyorum pek
Yanlış yere yazdı galibaİyi günler, ben grupta daha önce seni görmedim galiba. Dora kim? anlamadım. kafam karıştı
Dora yı ilk sayfalarda görmüştüm. Beslenme şeklini kontrol ettimde ben de o şekilde zayıfladım. Yeni katıldım :)İyi günler, ben grupta daha önce seni görmedim galiba. Dora kim? anlamadım. kafam karıştı
bende kendimden bir şüphe ettim. :)Yanlış yere yazdı galiba
Maşallah size.İyi günler bende Dora'ya katılıyorum. Onun gibi besleniyorum. Zayıflamaya başladım.
Heeee.Dora yı ilk sayfalarda görmüştüm. Beslenme şeklini kontrol ettimde ben de o şekilde zayıfladım. Yeni katıldım :)
Canim ilk sayfada 2008 yilinda dora var onu gormus arkadasMaşallah size.Dora kim
Hatırladım canım. Ben de bakmıştım. Sağol.Canim ilk sayfada 2008 yilinda dora var onu gormus arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?