Borek yerine keske ekmek tercih etseydin canimBugün çok yoğunum internetim de çok yavaş şimdi geldim.
Dünkü menümü yazayım:
21.03 pazar
Sabah 09.30- 1 dilim paçanga böreği, zeytin, domates, peynir, 1 kaşık tahin pekmez ve çay
Öğlen 13.00- 1 avuç fındık, 1 muz
Akşam 16.00- 1 tabak et haşlama, 3 kaşık pilav, salata, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Su-1.5 litre
Spor yok.
bildiğimizden zor şimdi ama yaniJj bu bildiğimiz Zipzip değil mi yahu aydinlatin beni kıslar
Hoşgeldin.Dora yı ilk sayfalarda görmüştüm. Beslenme şeklini kontrol ettimde ben de o şekilde zayıfladım. Yeni katıldım :)
Yapma yanarızzzzzkackaloribu kısssss rakibem ben 200 tane jj yaptım haberin olsun yatana kadar 500 yaparım memintolarım isyan ediyor ama seni geçeceğim bak görürsün
afiyet olsun canım.Bugün çok yoğunum internetim de çok yavaş şimdi geldim.
Dünkü menümü yazayım:
21.03 pazar
Sabah 09.30- 1 dilim paçanga böreği, zeytin, domates, peynir, 1 kaşık tahin pekmez ve çay
Öğlen 13.00- 1 avuç fındık, 1 muz
Akşam 16.00- 1 tabak et haşlama, 3 kaşık pilav, salata, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Su-1.5 litre
Spor yok.
artı değilsin. cumaya bolca eksilersin canım üzülecek bişey yok.Bugün hiç vaktim olmadı gelip de bildirim yapmak için..
Sabitim ben
Cuma 55.3
Bugün de 55.3 aynı
Karın kasları için spor hareketleri canım
Öyle zaten yeme isteğimiz gelince abs'yi aktif edip acil fren sistemi ile kendimizi durduruyoruz
Cancağzım rakibem sana yarın uçarım demistimbildiğimizden zor şimdi ama yanikollarımj ağrıyor kız iki gündür..
Hoşgeldin.
Yapma yanarızzzzzama böyle iyiydi yaaaa
afiyet olsun canım.
artı değilsin. cumaya bolca eksilersin canım üzülecek bişey yok.
Afiyet olsun canımBugun menüsü kahvaltı saat 08.30
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 Cay bardagi yoğurt
Öğlen 14.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
Kıymalı kabak yemeği 7 kaşık
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 bardak kefir icicem
2 litre su şimdilik
8000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Kaloricim takımda yanınızda olmaya çalışıyorum canımafiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım.
ay valla 7 den sonrası net artı
Günaydın canım süper, eksidesin :)
spor ve su. akşamları hafif geçirmeye çalış. bak kesin eksidesin. bi lokmadan bişe olmaz deyip atarsan ağzına çok şey oluyor ama
İnsanız, modumuz iner çıkar. iyi düşünelim iyi olsun. Yapabilirsin. Birlikte yaparız.
ooo hızlı gidiyosun ama
Günaydın canımartı başlamak çok üzücü ama cumaya daha 4 gün var, eksiye dönebilirsin.
Yook seni hiiç yanlış anlamayız. birbirimize destek olmak için burdayız. iyiki varsınız hepiniz
ay hazırlıksız yakalanmak çok kötü. bende genelde pedi yedeklemeyi unuturum, regl şişkinliğin inecek, bide ipi sıkı tutarsna ooo cumaya süper gelirsin.
oo ablacım nerelerdesin ya özletiyosun kendini. hoşgeldin. amin, inşallah.
Kaçamaklar kaçamaklar nilaycımm:) çorba iç su iç kayısı vs. ile destekle canım tuvalet için.
ne desem bilemedim ki, regl de olsan iyice eksiye geçersin rakibem dimi. ay benim adetime daha var ama napsam ben de kıskançlıktan bi daha mı adet olsam
ne ggüzel tatlılar onlar.. off.. ay canım çekti.. zalımsııınn
bayrama daha var. kilona göre fazlasını verebilirsin canım. hedefine ulaşabilirsin.
Migi biz birbirimizin motivasyonunu diri tutmak, yanlışlarını söylemek, doğruya yönlendirmek, görmediklerini göstermek için buradayız. amacımız aynı, sağlıklı beslenme ve ideal kilomuza ulaşma. aynı yolda yürüyoruz ve düşeni tutup biz kaldıracağız. aramızda kal ki, seni yolda görebilelim ve sana destek olabilelim. Gitme kal bizimle, birlikte başarırız.
Kendim ettimm kendim buldum.. doğru.. hasta insan kalkar mı ya ama rakibem yaaa. yat dinlen aaaaCancağzım rakibem sana yarın uçarım demistimben hastayım halen ama sen yazdıkça ben gaza geliyorum hepsi senin suçun
Afiyet olsun canım.Bugun menüsü kahvaltı saat 08.30
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 Cay bardagi yoğurt
Öğlen 14.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
Kıymalı kabak yemeği 7 kaşık
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 bardak kefir icicem
2 litre su şimdilik
8000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Çok şükür. Ankara bugün çok değişik. Yağmur peşine güneş. Sonra dolu geliyor yağmura dönüyor sonra bahar sanki, sıcak bir güneş çıkıyor otalığı ısıttı derkeeenn sonra yine yağmur ve dolu. Ankara' yı kim üzdüyse artık çok dolmuş.Doluya yakalanmadan geldim
Eve gelirken gökkuşağıni gördüm fotosunu çekecektim de daha yagmur yagiyor gibiydi vazgeçtim
Evet ankara felaket yaşamış bugün kaptanım geçmiş olsunDoluya yakalanmadan geldim
Eve gelirken gökkuşağıni gördüm fotosunu çekecektim de daha yagmur yagiyor gibiydi vazgeçtim
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canım
Yattım zaten pilim bitti rakibem öldum bittumKendim ettimm kendim buldum.. doğru.. hasta insan kalkar mı ya ama rakibem yaaa. yat dinlen aaaa
Afiyet olsun canım.
Çok şükür. Ankara bugün çok değişik. Yağmur peşine güneş. Sonra dolu geliyor yağmura dönüyor sonra bahar sanki, sıcak bir güneş çıkıyor otalığı ısıttı derkeeenn sonra yine yağmur ve dolu. Ankara' yı kim üzdüyse artık çok dolmuş.
Yaaa ablacım canım benimm.. Hep yanımızda olKaloricim takımda yanınızda olmaya çalışıyorum canımbirkaç gün yoğun geçti.. şu sıralar yüz yüze eğitim arttığı için okulda oluyorum çoğunlukla...çok sürmez yine çevrim içine döneceğiz gibi...vakalar gittikçe artıyor halimiz harap ...her zaman dualarimdasiniz ozlenmek merak edilmek çok güzel bir duygu...çok teşekkür ederim var olasın bitanem migiye yazdığın yoğun motivasyon içerikli yazına da bayıldım..."aramızda kal ki seni yolda gorebilelim sana destek olalım..." Muthişsin
Sağol canım teşekkürlerKendim ettimm kendim buldum.. doğru.. hasta insan kalkar mı ya ama rakibem yaaa. yat dinlen aaaa
Afiyet olsun canım.
Çok şükür. Ankara bugün çok değişik. Yağmur peşine güneş. Sonra dolu geliyor yağmura dönüyor sonra bahar sanki, sıcak bir güneş çıkıyor otalığı ısıttı derkeeenn sonra yine yağmur ve dolu. Ankara' yı kim üzdüyse artık çok dolmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?