Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün çok yoğunum internetim de çok yavaş şimdi geldim.
Dünkü menümü yazayım:
21.03 pazar
Sabah 09.30- 1 dilim paçanga böreği, zeytin, domates, peynir, 1 kaşık tahin pekmez ve çay
Öğlen 13.00- 1 avuç fındık, 1 muz
Akşam 16.00- 1 tabak et haşlama, 3 kaşık pilav, salata, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Su-1.5 litre
Spor yok.

Borek yerine keske ekmek tercih etseydin canim

Jj bu bildiğimiz Zipzip değil mi yahu aydinlatin beni kıslar
bildiğimizden zor şimdi ama yani kollarımj ağrıyor kız iki gündür..
Dora yı ilk sayfalarda görmüştüm. Beslenme şeklini kontrol ettimde ben de o şekilde zayıfladım. Yeni katıldım :)
Hoşgeldin.
kackaloribu kısssss rakibem ben 200 tane jj yaptım haberin olsun yatana kadar 500 yaparım memintolarım isyan ediyor ama seni geçeceğim bak görürsün
Yapma yanarızzzzz ama böyle iyiydi yaaaa
afiyet olsun canım.
Bugün hiç vaktim olmadı gelip de bildirim yapmak için..
Sabitim ben
Cuma 55.3
Bugün de 55.3 aynı
artı değilsin. cumaya bolca eksilersin canım üzülecek bişey yok.

Cancağzım rakibem sana yarın uçarım demistim ben hastayım halen ama sen yazdıkça ben gaza geliyorum hepsi senin suçun

Bugun menüsü kahvaltı saat 08.30
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 Cay bardagi yoğurt
Öğlen 14.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
Kıymalı kabak yemeği 7 kaşık
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 bardak kefir icicem
2 litre su şimdilik
8000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Kaloricim takımda yanınızda olmaya çalışıyorum canım birkaç gün yoğun geçti.. şu sıralar yüz yüze eğitim arttığı için okulda oluyorum çoğunlukla...çok sürmez yine çevrim içine döneceğiz gibi...vakalar gittikçe artıyor halimiz harap ...her zaman dualarimdasiniz ozlenmek merak edilmek çok güzel bir duygu...çok teşekkür ederim var olasın bitanem migiye yazdığın yoğun motivasyon içerikli yazına da bayıldım..."aramızda kal ki seni yolda gorebilelim sana destek olalım..." Muthişsin

Cancağzım rakibem sana yarın uçarım demistim ben hastayım halen ama sen yazdıkça ben gaza geliyorum hepsi senin suçun
Kendim ettimm kendim buldum.. doğru.. hasta insan kalkar mı ya ama rakibem yaaa. yat dinlen aaaa
Afiyet olsun canım.
Doluya yakalanmadan geldim
Eve gelirken gökkuşağıni gördüm fotosunu çekecektim de daha yagmur yagiyor gibiydi vazgeçtim
Çok şükür. Ankara bugün çok değişik. Yağmur peşine güneş. Sonra dolu geliyor yağmura dönüyor sonra bahar sanki, sıcak bir güneş çıkıyor otalığı ısıttı derkeeenn sonra yine yağmur ve dolu. Ankara' yı kim üzdüyse artık çok dolmuş.

Doluya yakalanmadan geldim
Eve gelirken gökkuşağıni gördüm fotosunu çekecektim de daha yagmur yagiyor gibiydi vazgeçtim
Evet ankara felaket yaşamış bugün kaptanım geçmiş olsun burayada baya fırtına var gök yarıldı az önce iri iri yağıyordu şimşekler filan çaktı ⛈🌩

Yattım zaten pilim bitti rakibem öldum bittum

Yaaa ablacım canım benimm.. Hep yanımızda ol Burası çok farklı bir yer. Birçoğumuz kimseyi yüz yüze tanımadan sanal olarak seviyoruz, benimsiyoruz. Mesajıyla mutlu olup, üzülebiliyoruz. İyiki seni ve diğer kızları tanımışım. Reel hayatta arkadaşım yok yanımda ama burası sanki kankalarla whatsapp grubu gibi iyi geliyor.
Okulda kolaylık diliyorum, gerçekten vakalar ciddi artışta. Çok korkuyorum bende, umarım kimseye bişeycik olmadan biter gider bu virüs.
Sende müthişsin bu arada. İyiki varsın

Sağol canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…