- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Ya ben kaç yaşıma geldim hala korkuyorum yağmurdan şimşekten vs. Çocukken evimiz gecekondu tarzı bi evdi. Her yağmur da çatı ve pencerelerden su gelirdi.. Ayrıca çokta ses geçirirdi, sanki yağmurun altında gibi. Ev sahibine değiştirsek bakım yaptırsak derdik ben para vermem derdi. E bizde de yokluk var, evden çıkamıyoruz kirası uygun.. Ne korkardım ama. Yorganı başıma çekip uyumak o zamandan alışkanlık kaldı. Tekken evde hala başıma çekerimEvet ankara felaket yaşamış bugün kaptanım geçmiş olsunburayada baya fırtına var gök yarıldı az önce iri iri yağıyordu şimşekler filan çaktı ⛈🌩
Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta
2 Chery domates
1 salatalik
Öğle 17.00
100 gram et ile yeşil salata
5 kaşık pul biberli yoğurt
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim .
@zipzip E Elif_Eylul
@SATURN71 @TekrarDene @T u t a s t e
Pilini tam 4 gün şarj etmen lazım unutma bak sakınYattım zaten pilim bitti rakibem öldum bittum
AyşecimGünaydın güzeller
O yağmurun sesi kalabalıkta gzuel oluyo bizim de köyde çatıya vururdu çok güzel gelirdi o ses bana .Ya ben kaç yaşıma geldim hala korkuyorum yağmurdan şimşekten vs. Çocukken evimiz gecekondu tarzı bi evdi. Her yağmur da çatı ve pencerelerden su gelirdi.. Ayrıca çokta ses geçirirdi, sanki yağmurun altında gibi. Ev sahibine değiştirsek bakım yaptırsak derdik ben para vermem derdi. E bizde de yokluk var, evden çıkamıyoruz kirası uygun.. Ne korkardım ama. Yorganı başıma çekip uyumak o zamandan alışkanlık kaldı. Tekken evde hala başıma çekerimO yüzden de galiba hala kışları sevemiyorum içimi sıkıntı kaplıyor daralıyorum.. Ama tabiki yağmur bereket. Kimseye ne can ne de mal olarak zarar vermeden, güzelce yağsın inşallah.
Ahh nerde kalabalık .. corona sağolsun iyice yalnızlaştık..O yağmurun sesi kalabalıkta gzuel oluyo bizim de köyde çatıya vururdu çok güzel gelirdi o ses bana .
Afiyet olsunMenüm
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta
2 Chery domates
1 salatalik
Öğle 17.00
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim .
@zipzip E Elif_Eylul
Sorma ne yazikkiAhh nerde kalabalık .. corona sağolsun iyice yalnızlaştık..
Bugun menüsü kahvaltı saat 08.30
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 Cay bardagi yoğurt
Öğlen 14.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
Kıymalı kabak yemeği 7 kaşık
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 bardak kefir icicem
2 litre su şimdilik
8000 adım
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarMenüm
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta
2 Chery domates
1 salatalik
Öğle 17.00
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim .
@zipzip E Elif_Eylul
Tatlım ben de hâlâ gök gürültüsünden ürperirim senin gibi...annemin kucağına gömülürdüm.Ya ben kaç yaşıma geldim hala korkuyorum yağmurdan şimşekten vs. Çocukken evimiz gecekondu tarzı bi evdi. Her yağmur da çatı ve pencerelerden su gelirdi.. Ayrıca çokta ses geçirirdi, sanki yağmurun altında gibi. Ev sahibine değiştirsek bakım yaptırsak derdik ben para vermem derdi. E bizde de yokluk var, evden çıkamıyoruz kirası uygun.. Ne korkardım ama. Yorganı başıma çekip uyumak o zamandan alışkanlık kaldı. Tekken evde hala başıma çekerimO yüzden de galiba hala kışları sevemiyorum içimi sıkıntı kaplıyor daralıyorum.. Ama tabiki yağmur bereket. Kimseye ne can ne de mal olarak zarar vermeden, güzelce yağsın inşallah.
Sağol canım teşekkürlerAfiyet olsun kizlar
Ahh ana kucağı di'mi.. Ne kadar korunaklı geliyor insana annesinin kucağı..Tatlım ben de hâlâ gök gürültüsünden ürperirim senin gibi...annemin kucağına gömülürdüm.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta
2 Chery domates
1 salatalik
Öğle 17.00
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim .
@zipzip E Elif_Eylul
Bugun menüsü kahvaltı saat 08.30
1 haşlama yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 Cay bardagi yoğurt
Öğlen 14.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18.00
Kıymalı kabak yemeği 7 kaşık
Salata
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce 1 bardak kefir icicem
2 litre su şimdilik
8000 adım
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Menüm
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta
2 Chery domates
1 salatalik
Öğle 17.00
Akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim .
@zipzip E Elif_Eylul
Sağol tatlım.Afiyet olsunn hanımlar
Sağol kaptanım.Afiyet olsun canım
Duygularına sağlıkYaaa ablacım canım benimm.. Hep yanımızda olBurası çok farklı bir yer. Birçoğumuz kimseyi yüz yüze tanımadan sanal olarak seviyoruz, benimsiyoruz. Mesajıyla mutlu olup, üzülebiliyoruz. İyiki seni ve diğer kızları tanımışım. Reel hayatta arkadaşım yok yanımda ama burası sanki kankalarla whatsapp grubu gibi iyi geliyor.
Okulda kolaylık diliyorum, gerçekten vakalar ciddi artışta. Çok korkuyorum bende, umarım kimseye bişeycik olmadan biter gider bu virüs.
Sende müthişsin bu arada. İyiki varsın
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun kizlar
Sağol canım. Sana da afiyet olsun.Afiyet olsun
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?