Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ankara felaket yaşamış bugün kaptanım geçmiş olsun burayada baya fırtına var gök yarıldı az önce iri iri yağıyordu şimşekler filan çaktı ⛈🌩
Ya ben kaç yaşıma geldim hala korkuyorum yağmurdan şimşekten vs. Çocukken evimiz gecekondu tarzı bi evdi. Her yağmur da çatı ve pencerelerden su gelirdi.. Ayrıca çokta ses geçirirdi, sanki yağmurun altında gibi. Ev sahibine değiştirsek bakım yaptırsak derdik ben para vermem derdi. E bizde de yokluk var, evden çıkamıyoruz kirası uygun.. Ne korkardım ama. Yorganı başıma çekip uyumak o zamandan alışkanlık kaldı. Tekken evde hala başıma çekerim O yüzden de galiba hala kışları sevemiyorum içimi sıkıntı kaplıyor daralıyorum.. Ama tabiki yağmur bereket. Kimseye ne can ne de mal olarak zarar vermeden, güzelce yağsın inşallah.

Afiyet olsun canım.
Yattım zaten pilim bitti rakibem öldum bittum
Pilini tam 4 gün şarj etmen lazım unutma bak sakın

O yağmurun sesi kalabalıkta gzuel oluyo bizim de köyde çatıya vururdu çok güzel gelirdi o ses bana .

Afiyet olsun kizlar

Tatlım ben de hâlâ gök gürültüsünden ürperirim senin gibi...annemin kucağına gömülürdüm.

Afiyet olsunn hanımlar

Duygularına sağlık
Gerçek, sanal ikisi de aynı benim için... telefonu elimden bırakınca benimle yaşamaya devam ediyorsunuz farklı değilim senden. Sana bir sır bizi çok üzerler biliyor musun? Seviyoruz, çok anlam yüklüyoruz sevdiklerimize sonra bakıyorsun birden duvar olmuşlar nasıl yapıp başarıyorlar bilmiyorum. Farklı sayfalarda var böyle arkadaşlarım burada yok çok şükür... inşallah hep bu duygularda olursun , bizi bırakıp gitmezdim kaloricim...samimi içten dürüst vefalı arkadaş bulmak zor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…