- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canım su iciyomusun nekadar
Çok üzüldüm canım ben de doludan çok korkuyorum bu istanbul a yağdı ya 3 4 yıl oluyor bizim camlar patlamıştı doludan binalar felan sanki kurşun sıkılmış gibi delik deşik olmuştu heryeri su basmıştıYa ben kaç yaşıma geldim hala korkuyorum yağmurdan şimşekten vs. Çocukken evimiz gecekondu tarzı bi evdi. Her yağmur da çatı ve pencerelerden su gelirdi.. Ayrıca çokta ses geçirirdi, sanki yağmurun altında gibi. Ev sahibine değiştirsek bakım yaptırsak derdik ben para vermem derdi. E bizde de yokluk var, evden çıkamıyoruz kirası uygun.. Ne korkardım ama. Yorganı başıma çekip uyumak o zamandan alışkanlık kaldı. Tekken evde hala başıma çekerimO yüzden de galiba hala kışları sevemiyorum içimi sıkıntı kaplıyor daralıyorum.. Ama tabiki yağmur bereket. Kimseye ne can ne de mal olarak zarar vermeden, güzelce yağsın inşallah.
Tamm canımAfiyet olsun canım.
Pilini tam 4 gün şarj etmen lazım unutma bak sakın
Kendimi çok zorluyorum ancak 2 lt ya da 2.5 oluyor.Afiyet olsun canım su iciyomusun nekadar
Anladim canimKendimi çok zorluyorum ancak 2 lt ya da 2.5 oluyor.
Sağol canım tesekkurlerAfiyet olsunn hanımlar
Sağol canımSağol canım. Sana da afiyet olsun.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım menu sayfasini kullanmiyoruzSu 2lt
Spor toplam 70 puan
25 dk egzersiz 50 p ( gerçi egzersizler zordu ama onu nasıl hesaplarım bilemedim)
Kahvaltı 8:00
1 h. Yumurta
3 zeytin
Domates salatalık maydanoz
Bir dilim ekmek
Öğlen 12:30
Bir kase tarhana çorbası
Karnabahar
Akşam işten geç döndüğüm için 20.00 gibi
Çorba
Salata
Yarım kase yoğurt
Bence cok degil canimÇok acıktım. İftar için
Kabak yemeği ve erişte pişirdim
Salata yaptım
Yoğurt da yiyeceğim.
1 dilim çavdar ekmek
2 kaşık erişte çokmu sizce kızlar ?
Doğrusun valla ablacım, bizi gerçek hayatta çok üzerler de üzüyorlarda.. Allah herkesin gönlüne göre insanlar çıkarsın karşısına inşallah...Duygularına sağlık
Gerçek, sanal ikisi de aynı benim için... telefonu elimden bırakınca benimle yaşamaya devam ediyorsunuz farklı değilim senden. Sana bir sır bizi çok üzerler biliyor musun? Seviyoruz, çok anlam yüklüyoruz sevdiklerimize sonra bakıyorsun birden duvar olmuşlar nasıl yapıp başarıyorlar bilmiyorum. Farklı sayfalarda var böyle arkadaşlarım burada yok çok şükür... inşallah hep bu duygularda olursun , bizi bırakıp gitmezdim kaloricim...samimi içten dürüst vefalı arkadaş bulmak zor çünkü...
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim fazla degil tabiki 3 4kasik yiyebilirsin yaÇok acıktım. İftar için
Kabak yemeği ve erişte pişirdim
Salata yaptım
Yoğurt da yiyeceğim.
1 dilim çavdar ekmek
2 kaşık erişte çokmu sizce kızlar ?
Kusura bakma cnm yeni gördüm
Yogurdu aksam yiyecektin :))Mefkurem
Ton balığı yerine 100 gram et yedim. Annemlerdeyim. Et vardı. Salata et yedim. 1 kase yoğurtla. Sorun olur mu?
Yogurdu aksam yiyecektin :))
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 9 da uyandım
500 ml şu
3 kupa ıhlamur içtim
Kahvaltı 13.20
Eki Görüntüle 2806931
Ara öğün 15.30 da
1 kupa az sütlü türk kahvesi
1 dilim elma
1 dilim armut
2 kare bitter çikolata
Akşam 18 de
Eki Görüntüle 2806930
2.5 lt su içtim
1 fincan sade türk kahvesi içeceğim
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
kackaloribu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?