Yeme canım sen de istikrarlı gideceksin belli..Zaten iki hafta neler neler yedim daha da yemem
Hadi bakalım neler yicen oradaYeme canım sen de istikrarlı gideceksin belli..
Ben Bu hafta sonu köye gideceğim 1 hafta köyde olacağım bakalım neler olacak
Sagol canim....Evet yaa mezun olmak insani mutlu ediyor...basardim duygusu veriyo
Tek puskuvit mi yapti +3 üHer akşam sende çayla püskevit yersen +3 olursun
Hadi bakalım neler yicen orada
Aaa yapmış mı o kadar????Kaloriye soralım nereye gitmiş
Yapmış canım ya bugün yürüyemiyormuşAaa yapmış mı o kadar????
Yaptıysa helal olsun
Cocuk olsa gozunu acamazsın abla1 günün hasilati iyi sayilir
Benimde dünden bugune biraz eksi olmus
Bende sanki cocuk var gibi 6 da dikildim ayaga :))
Detoksdaşım Tartı ne dedı zabh sana ben 100 Gr attımKas canım. Ben de geçen gün iki mekik çektim karnımda kaslar olmuş.
Geçmiş olsun inşallah hafif atlatır eşin dikkat etkendine benim oğlum 2 kere atlattı bize bulaşmadıArkadaşlar korona baş belası bizi de buldu
Eşim de hasta oldu patronundan bulaşmış
Banada geçebilir
İşte al bitecek mi kırmızlar
Ritüelini sevsinler... kurşun geçirmez yapıyor musunNiyeki
Sevmezmisin
Benim sabah ritüelim :))
1 bardak kefir+ 2 yemek kaşık zeytinyagi+1 çay kaşığı chia tohumu karabiber kekik atip karıştırıyorum kabızlığa çok güzel geliyor:)kefir kuru nasil oluyor canim
cok gecmis olsun esini at bir odaya , turşu suyu, yogurt, kefir , c ve cinko , bol bol sık sık yesin yedikce cok cabuk toparlanıyor insan zorla yedik biz 5.5 aylik bebegime bile bulaştı biz ne oldugunu anlayana kadar cok geçmiş olsun. Esin test yaptırsın ama suruntu kesinlikle kanda ve ciğere gore temiz ciktik biz israr edince suruntu sonrasi pozitif ciktik onlara kalsak hasta degildik 3 ay gecti ben hala koku tad bizuklugu yasiyorum
Benim -600 u söyleme sen yinede ona
Bana hatırlatır misin canim seninle hic rakip olamayalim bu nasil spor ya
Ay kaptanım çok tatlısın
İviiitttKasmi yaptin hemen sen
Ahh bu kapitalist sistem.. gidiyor ömrümüz boşa..Bende geçen sene kışın calisiyordum
Sabah karanlikta 5.30 da cikiyordum
Uzun calisinca aksam 5 de yine karanlikta geliyordum
Hic gün yüzü görmeden geciyordu :))
çok geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah. öksürük için soğan kesip karanfil batırıyorlar sanırım iyi geliyormuş yattığı odada durunca.Maalesef canım antibotige başladık insaAllah fayda eder kızıma
Sağol kaptanım
Ne kadan da kaslı bir kadınn oldumTabiki kas onlar canimcim
Ay kesin kas o zaman benimkideKas olabilir benimki hep spor sonrası oluyo
Aşk olsun bozma ya hemen kas de nolur sankimmmKas mı800 jj ile hemen kas yapan ilk kişi olarak tarihe geçtin hadi hayırlı olsun kuzum
Bence de heheheeeKas o kas
Ay bak işte kaslı insanın halinden kaslı insan anlar diye boşa dememişlerKas canım. Ben de geçen gün iki mekik çektim karnımda kaslar olmuş.
Tebrik ederim S sulisim darısı hepimize.Eki Görüntüle 2807108
S sulisim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 60,80
Bitiş Kilosu (718. Etap) : 55,10
Verilen Toplam Kilo : 5,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,37%
Toplam Süre : 9 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 633
Sevgili sulisim 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 19 Mart 2021 (718. etap) tarihinde toplamda 5,7 kilo vermiş olarak ve 54,5 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
S sulisim mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım
tutuluyor valla. şekil a ben.Bnde bugun 800 yaparim diyodum da her yerim tutuluyo ya yavas yavas arttirmak en iyisi
200 de iyi ben 30 zor yaptım dün.İnş canim dunku konusmadan.sonra 1000 mekik yapamasamda 200 le başladım...
arttırırsan kaptanım bende daha çok mekik çekerim
Yapta gör neler oluyor ahh ahhTamam bu gazla hadi 600 jj yapalım
Kollarım bende değil onu söyleyebilirim600 le kollar bacaklar eller ayaklar nereye gider artık bilmem
Sanırım intihar ettiler, bacaklarım merdiven çıkamıyor, kollarım bi paketi tutamıyorKaloriye soralım nereye gitmiş
Yaptım yaptım da bir sorun bakalım niye yaptımAaa yapmış mı o kadar????
Yaptıysa helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?