- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Hayır canım WC yoktu 2 gündür biraz önce çıktım söylemesi ayıpMenunden haric birsey yedinmiki canim
Ozaman wcden kaynaklidirHayır canım WC yoktu 2 gündür biraz önce çıktım söylemesi ayıpinşallah ondandır
Aynen canım WC biraz önce oldu bitti maşallahWc farkı, uyku farkı, su farkı, yediklerinin farkıdır, günlük tartılmaya takılma bence, moralini bozmadan sadece dikkat et canım.
Ben de sabah tartıldım, 83 küsür geldim, sabahtan beri evde dolanıyorum, ne yaptım da 1 kilo aldım diye, bu mesajı yazarken farkettim ki ben zaten 82 değil 83 küsür kiloydum
İnşallah canım yarına belli olurOzaman wcden kaynaklidir
Düşündüm ki çok yaparsam aşırı kas olur yarı da kestim30denecikmi peh sonra kas yaptim diye gez ortaa
Allah korusunDüşündüm ki çok yaparsam aşırı kas olur yarı da kestim
evdeler canım eşim 12 de eve gidiyor 1.30 a kadar yanlarında yemeklerini yedirir sonra işe geçiyor evde kamera var telefon var sürekli seyrediyorum.Büyük kızım okula gidince komşum var o bakıyor ufaklığa diğer günler evdelerSen işteyken cocuklara kim bakiyor tatlim
Yattığı odaya yatağının baş ucuna soğan koyuyordum da karanfili ilk deda duydum deneyeyim hemen bunu sağol canım rakibemİviiittt
Ahh bu kapitalist sistem.. gidiyor ömrümüz boşa..
çok geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah. öksürük için soğan kesip karanfil batırıyorlar sanırım iyi geliyormuş yattığı odada durunca.
Ne kadan da kaslı bir kadınn oldum
Ay kesin kas o zaman benimkide
Aşk olsun bozma ya hemen kas de nolur sankimmm
Bence de heheheee
Ay bak işte kaslı insanın halinden kaslı insan anlar diye boşa dememişler
Tebrik ederim S sulisim darısı hepimize.
tutuluyor valla. şekil a ben.
200 de iyi ben 30 zor yaptım dün.
arttırırsan kaptanım bende daha çok mekik çekerimZipzip-
Yapta gör neler oluyor ahh ahh
Kollarım bende değil onu söyleyebilirim
Sanırım intihar ettiler, bacaklarım merdiven çıkamıyor, kollarım bi paketi tutamıyor
Yaptım yaptım da bir sorun bakalım niye yaptım
Ben daha olamadımdün akşam regl olmuşum. ;
ama hiç keyfim yok ya.. agridan kıvraniyorum.
Evet genis ama benim genis degil sürekli yaptım ve inceldim leslie leKıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Yok be canım bence onun basenler leslie den değil bende yaptım popom küçükKıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Evet genis ama benim genis degil sürekli yaptım ve inceldim leslie le
İçim rahatladi yani diyorum leslie ile cok zayiflayanlar var ama bu kadinin niye basenleri büyük sorcam sorcam unutuyordum sıkıntı yapmıyorsa leslie te devamYok be canım bence onun basenler leslie den değil bende yaptım popom küçük
Kadinin karin kasina bakin poposuna degilİçim rahatladi yani diyorum leslie ile cok zayiflayanlar var ama bu kadinin niye basenleri büyük sorcam sorcam unutuyordum sıkıntı yapmıyorsa leslie te devam
Arada yapiyorum cnmRitüelini sevsinler... kurşun geçirmez yapıyor musun
Son cümleye kadar kalbime inecektiWc farkı, uyku farkı, su farkı, yediklerinin farkıdır, günlük tartılmaya takılma bence, moralini bozmadan sadece dikkat et canım.
Ben de sabah tartıldım, 83 küsür geldim, sabahtan beri evde dolanıyorum, ne yaptım da 1 kilo aldım diye, bu mesajı yazarken farkettim ki ben zaten 82 değil 83 küsür kiloydum
Yok kız olmaz öyle ben bekarken de yapardım taş gibi idi her yerimKıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Bir daha ki sefere karnına bakarımKadinin karin kasina bakin poposuna degil
Öyleymiş arkadaşlarda tescilledilerYok kız olmaz öyle ben bekarken de yapardım taş gibi idi her yerimöyle düşünme birşeycik olmaz
Benimde aklımda hep bu soru. Acaba neden diyordumKıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Gözlerimi alamıyorum napayimKadinin karin kasina bakin poposuna degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?