Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım WC biraz önce oldu bitti maşallah uykusuz idim hiç bozmadan devam 99 gelecek inşallah bir an önce

Sen işteyken cocuklara kim bakiyor tatlim
evdeler canım eşim 12 de eve gidiyor 1.30 a kadar yanlarında yemeklerini yedirir sonra işe geçiyor evde kamera var telefon var sürekli seyrediyorum.Büyük kızım okula gidince komşum var o bakıyor ufaklığa diğer günler evdeler

Yattığı odaya yatağının baş ucuna soğan koyuyordum da karanfili ilk deda duydum deneyeyim hemen bunu sağol canım rakibem

Kıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Evet genis ama benim genis degil sürekli yaptım ve inceldim leslie le

Kıslar leslie yapıyoruz ya onu yapan kadının basenleri sizcede geniş değil mi yani ben de onu yapıyorum benim de mi öyle olacak yoksam
Yok be canım bence onun basenler leslie den değil bende yaptım popom küçük

İçim rahatladi yani diyorum leslie ile cok zayiflayanlar var ama bu kadinin niye basenleri büyük sorcam sorcam unutuyordum sıkıntı yapmıyorsa leslie te devam
Kadinin karin kasina bakin poposuna degil

Ritüelini sevsinler... kurşun geçirmez yapıyor musun
Arada yapiyorum cnm
Ama sabahlari cogunlukla sade filtre iciyorum

Son cümleye kadar kalbime inecekti

Yok kız olmaz öyle ben bekarken de yapardım taş gibi idi her yerim öyle düşünme birşeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…