Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay vallaha kahkaha attım kuzu 60 neyine yetmiyor 600 ne hadi 100 olsun kas onlar kas bir 600 daha yap bak aynaya

Sanki mekik cekiyomusta
dün yaptım ama niye öyle diyosun yaaaaaa 30 tane mekik çektim dün akşam ben. bak yazıyla da yazayım yanlışlık olmasın otuz ya otuzzz bence puanı 3000 den aşağı değildi. ama tabi siz bilirsiniz yani ben öylesine şeettiydim.

Ay vallaha kahkaha attım kuzu 60 neyine yetmiyor 600 ne hadi 100 olsun kas onlar kas bir 600 daha yap bak aynaya
Çok kaslı kadın sevmiyorum ben ya. böyle benim gibi kaslı seviyom ben ay canım kaslarım. yağlasam mı kollarımı akşam güzel görünür dimi

30denecikmi peh sonra kas yaptim diye gez ortaa

Kızlar -300 görüp bu gün +500 görmek benim en başarılı işim sanırım
Wc farkı, uyku farkı, su farkı, yediklerinin farkıdır, günlük tartılmaya takılma bence, moralini bozmadan sadece dikkat et canım.

Ben de sabah tartıldım, 83 küsür geldim, sabahtan beri evde dolanıyorum, ne yaptım da 1 kilo aldım diye, bu mesajı yazarken farkettim ki ben zaten 82 değil 83 küsür kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…