- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Aşk olsun kaptanım koskoca mekik için 1 puancık ya. elini bol tut ya ver tanesine 100 puanHerkese uygunsa 1 puan olsun
@Nidsalii
Geçmiş olsun canımdün akşam regl olmuşum. ;
ama hiç keyfim yok ya.. agridan kıvraniyorum.
Sanki mekik cekiyomustaAşk olsun kaptanım koskoca mekik için 1 puancık ya. elini bol tut ya ver tanesine 100 puan
Geçmiş olsun canım
Ay vallaha kahkaha attımİviiittt
Ahh bu kapitalist sistem.. gidiyor ömrümüz boşa..
çok geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah. öksürük için soğan kesip karanfil batırıyorlar sanırım iyi geliyormuş yattığı odada durunca.
Ne kadan da kaslı bir kadınn oldum
Ay kesin kas o zaman benimkide
Aşk olsun bozma ya hemen kas de nolur sankimmm
Bence de heheheee
Ay bak işte kaslı insanın halinden kaslı insan anlar diye boşa dememişler
Tebrik ederim @sulisim darısı hepimize.
tutuluyor valla. şekil a ben.
200 de iyi ben 30 zor yaptım dün.
arttırırsan kaptanım bende daha çok mekik çekerimZipzip-
Yapta gör neler oluyor ahh ahh
Kollarım bende değil onu söyleyebilirim
Sanırım intihar ettiler, bacaklarım merdiven çıkamıyor, kollarım bi paketi tutamıyor
Yaptım yaptım da bir sorun bakalım niye yaptım
Geriye dönük hesap zor olabilir canim bugun itibariyle artıralımAy kaptanım çok tatlısınyapanların da puanı değiştirelim
dün yaptım ama niye öyle diyosun yaaaaaaSanki mekik cekiyomusta
Olur kaptan tamamdırGeriye dönük hesap zor olabilir canim bugun itibariyle artıralım
Çok kaslı kadın sevmiyorum ben ya. böyle benim gibi kaslı seviyom benAy vallaha kahkaha attımkuzu 60 neyine yetmiyor 600 ne hadi 100 olsun kas onlar kas bir 600 daha yap bak aynaya
1 puancık mı emin miyizGeriye dönük hesap zor olabilir canim bugun itibariyle artıralım
He yağla güreşte yaparsın üstüneÇok kaslı kadın sevmiyorum ben ya. böyle benim gibi kaslı seviyom benay canım kaslarım. yağlasam mı kollarımı akşam güzel görünür dimi
ee benim gibi KASLI yiğit kadını kocam nerden bulacak. Yağlanıp güreşeyim benHe yağla güreşte yaparsın üstüne
Bence deee benim gibi KASLI yiğit kadını kocam nerden bulacak. Yağlanıp güreşeyim ben
Tamam sustum6 tanesi 1 puandan iyidir bence
30denecikmi peh sonra kas yaptim diye gez ortaadün yaptım ama niye öyle diyosun yaaaaaa30 tane mekik çektim dün akşam ben. bak yazıyla da yazayım yanlışlık olmasın otuz ya otuzzz bence puanı 3000 den aşağı değildi. ama tabi siz bilirsiniz yani ben öylesine şeettiydim.
Of ya evlilik te neymiş her türlü kölelik
Ay bilirim bende 4 gün önce kıvranıyor idmdün akşam regl olmuşum. ;
ama hiç keyfim yok ya.. agridan kıvraniyorum.
Menunden haric birsey yedinmiki canimKızlar -300 görüp bu gün +500 görmek benim en başarılı işim sanırım
Wc farkı, uyku farkı, su farkı, yediklerinin farkıdır, günlük tartılmaya takılma bence, moralini bozmadan sadece dikkat et canım.Kızlar -300 görüp bu gün +500 görmek benim en başarılı işim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?