- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ben bunu yesem arti cikarimKız dün yazdım ya buharda pişmiş kabak ve Brüksel lahanası Öğlen bir tabak yedim.
Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1 tabak zeytinyağlı kereviz yedim
Mesaji kopy yapinca bu hale geldiEtiketlemede beni gectin abla
Kız dün dedim ya ben +3 kiloyum diyeNe sebzesi yedin bakiyim sen gormedim 1500 nerden geldi ac yattik accc karnim isyan etti gele gele 600 geldi :)
Afiyet olsun canımKız dün yazdım ya buharda pişmiş kabak ve Brüksel lahanası Öğlen bir tabak yedim.
Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1 tabak zeytinyağlı kereviz yedim
Sen nasil+ 3 olursun yaKız dün dedim ya ben +3 kiloyum diyeBrüksel lahana kabak buharda pişmiş zeytinyagı kereviz bulgur pilavı
Sagol canim...inş kilomu korumak en buyuk hedefim...
Olurum ben siz benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayınSen nasil+ 3 olursun ya
Her akşam sende çayla püskevit yersen +3 olursunSen nasil+ 3 olursun ya
Ben de her gün 100 yapıyorum kollarım çok ağrıyor biraz artırayım diyorum ev telaşına kapılıp unutuyorum..Bnde bugun 800 yaparim diyodum da her yerim tutuluyo ya yavas yavas arttirmak en iyisi
Ben de +3 olmuştum sonra ordan geri döndüm...Olurum ben siz benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
Sagol kızlar....inş herkes hedefine ulassin mezun olsun....Ne yedin kız yaz bize sabahtan qkşama
Mezuniyeti hayırlı olsun canım
İnşallah bir daha kilo alıp yolun düşmez buralara
Yok kız gayet de acıyor
Tebrik ederim canım güzel bir kilo ile mezun oldunAyyy teşekkür ederim....seneler önce dids diye bi kullanıcı "gobeginizi eritmek icin ne yaptiniz" diye topigi vardi...hergun hareketleri yapip yaziyorduk.her hafta bolgesel egzersiz olcum alip yaziyorduk..ben bi hafta bildirim yapmadigim için diskalifiye olmuştum...cok icimde kaldı mezun olamadan atildigim icin...cok şükür burdan mezun oldum karnemde var artik....
Zaten iki hafta neler neler yedim daha da yememBen de +3 olmuştum sonra ordan geri döndüm...
Sen de dönersin zaten başlamışsın dönmeye
Tamam bu gazla hadi 600 jj yapalımKizlar cok gaza geldim yaz geliyor acil kurtulmam lazim kilolardan bu yolda hersey mübahtır artik
Sagol canim...cok şükür mezun oldum...darisi başınaTebrik ederim canım güzel bir kilo ile mezun oldun
S sulisim Tebrikler sen de katıldın mezunlar kervanına...Eki Görüntüle 2807108
S sulisim 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (710. Etap) : 60,80
Bitiş Kilosu (718. Etap) : 55,10
Verilen Toplam Kilo : 5,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 9,37%
Toplam Süre : 9 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,04%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 633
Sevgili sulisim 16 Ocak 2021 (710. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 713. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 19 Mart 2021 (718. etap) tarihinde toplamda 5,7 kilo vermiş olarak ve 54,5 kilo olan hedefini 90% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
S sulisim mezuniyet karnen hazir tebrik ederim tekrardan canım
600 le kollar bacaklar eller ayaklar nereye gider artık bilmemTamam bu gazla hadi 600 jj yapalım
Kaloriye soralım nereye gitmiş600 le kollar bacaklar eller ayaklar nereye gider artık bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?