Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi ara squat yapmistim hic isinmadan basladim baya da yaptim ama 4 5 gun her heryim tululmustu yürüyememiştim
Aynı sey plank içinde geçerli saniye saniye arttırın ki plank karın basen bacak kaslarını çalıştırır. Yüklenince 1 hafta yürüyemezsiniz.

kefir kuru nasil oluyor canim

Arkadaşlar korona baş belası bizi de buldu
Eşim de hasta oldu patronundan bulaşmış
Banada geçebilir
İşte al bitecek mi kırmızlar
cok gecmis olsun esini at bir odaya , turşu suyu, yogurt, kefir , c ve cinko , bol bol sık sık yesin yedikce cok cabuk toparlanıyor insan zorla yedik biz 5.5 aylik bebegime bile bulaştı biz ne oldugunu anlayana kadar cok geçmiş olsun. Esin test yaptırsın ama suruntu kesinlikle kanda ve ciğere gore temiz ciktik biz israr edince suruntu sonrasi pozitif ciktik onlara kalsak hasta degildik 3 ay gecti ben hala koku tad bizuklugu yasiyorum

AhSen_2504 ahsennn eksini gördüm masallah ne güzel basladin haftaya
Rakibin gormemis olabilir :)))

North River huuuu bahar hanim benden duymus olma ahsen bugun - 500 müş
Benim -600 u söyleme sen yinede ona
Coktan 52 dk. Eva 50 JJ 50 squat 60 sn plunk yapıldı. Birazdan ikinci sete başlayacağım. Moralin neden bozuk.
Bana hatırlatır misin canim seninle hic rakip olamayalim bu nasil spor ya

Son düzenleme:
Dünkü sebzeler bana 1,5 eksi getirdi
Ne yedin kız yaz bize sabahtan qkşama
Mezuniyeti hayırlı olsun canım

İnşallah bir daha kilo alıp yolun düşmez buralara
Mutluluk agrilari onlar :)
Yok kız gayet de acıyor

Etiketlemede beni gectin abla

Ne yedin kız yaz bize sabahtan qkşama

Mezuniyeti hayırlı olsun canım

İnşallah bir daha kilo alıp yolun düşmez buralara

Yok kız gayet de acıyor
Kız dün yazdım ya buharda pişmiş kabak ve Brüksel lahanası Öğlen bir tabak yedim.

Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1 tabak zeytinyağlı kereviz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…