InşaallahOlursun canım Cuma’ya kadar
Hiç duymamıştım,hazır derken? Salça,yoğurt vs mi?,paketli veya aburcubur ürünlermi.Kollar genelde hazır gıdadan öyle oluyormuş canım dambılla çalış az az yap.
İki keremi korona oldu yso hani 8 ay koruyorduGeçmiş olsun inşallah hafif atlatır eşin dikkat etkendine benim oğlum 2 kere atlattı bize bulaşmadı
Aa öyle mi yani benim basen sorunum çok değil ama azimsayamamda hergün düzenli yapıyorum bakalım bir kaç haftaya etki gösterir yarayıp yaramadığı belli olurCanım Leslie nin basen sorunu var kızı da öyle. Genetik yani. Ben de geçmişte Leslie yaptım.. Basenin yoksa yoktur varsa vardır.
Geçmiş olsun canım ben de spordan sonra hemen duş akşamda kurtaramadım kendimi grip oldum maalesef kışın spor yapmanın en büyük dezavantajı bu galiba bol su içmeyi ihmal etme miden rahatsa tabi değilse zorlama kendini tekrar geçmiş olsunSelam kızlar
Bn dün ki menümü yazayım önce
22 mart
07.40
1 karabuğday patlağı üstüne labne üstüne hindi füme
1 muz
12.30
Yarım tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
17.00
Birqz tuzlu fıstık
1 kuru kayısı
2 kuru incir
Spor yok
Su 3 ü geçmiştim
Cuma 57
Pzt 56.4
Fark 600
Kızlar gece bir uyandım
14 kez lavaboya girdim, ölücem sandım, sonra uyuya kalmışım. Sabah yine devam etti okula gitmedim. Eşim muz ye dedi 2 lokma sonra kustum
Sağlık ocağına gittim, korona mıyım acaba dedim ama başka belirtin yok
Adam git yat dedi
Patates falan yedim ilaç aldım ishal geçti ama
Öğleden sonra bir daha kustum
Velhasıl pzr akşamı Spor yapıp terli dizi izlemeye devam ettim bitsin de duş alayım dedim, dün bütün gün çok üşüdüm ve sırtımda hep ürperti vardı
Şu an Yarım muz yedim ve çocukları okuldan alıp kaynanama geçicem
Beni bugünlük saymayın şu an ne yicem geri çıkaracak mıyım onu da bilmiyorum hayatımda en son sarhoşken kusmuştum
Merhaba rakibemm -500 ü geçtim bennTunaydin herkese kahvemi icip suan uyutmaya çalıştığım bebecik uyursa leslie yapacağım rakibim -500 görmüş
Gercekten miKollar genelde hazır gıdadan öyle oluyormuş canım dambılla çalış az az yap.
Basenlerin zayifken var mı?Aa öyle mi yani benim basen sorunum çok değil ama azimsayamamda hergün düzenli yapıyorum bakalım bir kaç haftaya etki gösterir yarayıp yaramadığı belli olur
Hazırlan seni yenecem diyorMerhaba rakibemm -500 ü geçtim bennyenilgiye hazir ol
Paketli ve hazır ürünlerHiç duymamıştım,hazır derken? Salça,yoğurt vs mi?,paketli veya aburcubur ürünlermi.
Bugün ben de çok acıktım.
İyi gidiyor canim sut verdiğim için açlık krizleri tutuyor arada ama bas etmeye calisiyorum
Evet canım bende abur cubur bayılırım kollarım 32cm di şimdi 26cmGercekten mi
Benimde kollarım çabuk kilo alan yer
Hazir gıda olarak abur cuburu çok yiyen biriydim
Bugün ben de çok acıktım.
Salata yoğurt yiyeceğim.Aksma yemeğine çok varsa hafif biseyler atistir
Tartıda eksı gorene kadar pes etmek yoktavuklu salata mı ayrnla yedın ..aksamada mis gibi kabak corbam var yüzde bı milyoda spor yapıcam..Bende bu azım varken hngı çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
Chedarice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?