- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ben seviyordum ama valla bu ne böyle iyi diye yiyorduk ödemin dibine vuruyormuşumKendisi benim hic sevemedigim sebzelerden :)) bide brokoli
Herkesde ayni etki olmayabiliyor cnmBen seviyordum ama valla bu ne böyle iyi diye yiyorduk ödemin dibine vuruyormuşum
Günaydın canım ❤Günaydın hanimlar
Afiyet olsun siz yeni misiniz ben kaçırdım mı hoşgeldinizHazır kaptan buradayken dünkü menümü yazayım.
23.03 salı
Sabah- 08.00 1 bardak limonlu su
Kahvaltı- 10.30 1 kase yoğurtlu kuruyemişli yulaf.
Öğlen- 14.00- 1 kuzu incik, 2 kaşık pilav.
Ara- 16.30 1 şekersiz Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata.
Akşam 19.30- 1 kase tavuk suyuna çorba; Yağsız tavada tavuk but, 3 çiçek karbahar haşlama, Cacık.
Ara- 21.00- 1 hurma, 1 bardak çay.
Su-2 lt (Zipzip- önerisiyle arttırıldı su) :)
Spor maalesef yok.
akşam menüsü resmen kilomuzun kararını veriyor gerçektende bencede canımbu hafta çok dikkat etmeye çalışıyorum.
akşamlari yemek yememek daha iyi olduğu düşünüyorum dün yemedim.
dün 83,7 ydi
akşam yemek yemedim ) bi tane çigköfte marul sadece )1 kilo gitti
canım çok geçmiş olsunSağolun kızçeler, bugün daha da iyi uyandım gece 9 da uyumuşum.
Sadece çok yorgunum sanki
Buna da şükür
allah kolaylık versin işin rast gitsin bekleriz buralardayız :)Kızlar tüm mesajlarınızı okuyorum ama bir ihale işi var ofis biraz yoğun bugün. İşlerimi hemencecik bitirip aranıza döneceğimm...
Günaydın kaptaniçemmGünaydın canım ❤
Canım dikkat ediyorum neden sabah kahvaltı yapmıyorsunGünaydın 23 Mart menüm
Sabah limonlu ılık su
Öğlen 1 parça tavuk rosto 1 tabak bulgur pilavı 3 kaşık mercimek çorbası
Akşam 1.5 kase tarhana çorbası 2 parça yumurtalı karnabahar kızartması az yoğurt
Kahvenin yanına 2 ceviz 4 tane leblebi
6500 adım
3 litre su
Ayyy benimde canım istiyordu bürüksel lahanası yarın yapacaktım neyse cumaya yaparım artıkBen seviyordum ama valla bu ne böyle iyi diye yiyorduk ödemin dibine vuruyormuşum
Bende diyetisyene başlamadan önce 2 Türk kahvesi 4 tane filan nescafe içiyordum 2 si bir arada2turk 3 nescafe bazen 4nes, 1türk
Teşekkürler evet yeniyim. Hoşbulduk :) İlk defa geliyorum ama burada sevdiğim eskiden tanıdığım arkadaşlarım var. Belki ondan 2.ye geldim sandın. :)Afiyet olsun siz yeni misiniz ben kaçırdım mı hoşgeldiniz
yoksa ikinciye m,i hoşgeldin diyorum kafan hatlarım mı karışık benim :) kusuruma bakmayasın :)
Afedersiniz, Türk kahvesi de mi sadece yağmış?Bende diyetisyene başlamadan önce 2 Türk kahvesi 4 tane filan nescafe içiyordum 2 si bir arada
Diyetisyen im onların sadece ywğ olduğunu ve vücuttan atılmadığını söyledi
Çok canım isterse arada içiyorum
Ama hergün yarı yarıya su ve sütle karıştırılmış Türk kahveli içiyorum o da metabolizma hızlandırıyormuş
Bende simdi yapicam cnmikimizede afiyet olsun :))
Türk kahvesi yağ değil. Nescafe yağ. Öyle değil mi?Bende diyetisyene başlamadan önce 2 Türk kahvesi 4 tane filan nescafe içiyordum 2 si bir arada
Diyetisyen im onların sadece ywğ olduğunu ve vücuttan atılmadığını söyledi
Çok canım isterse arada içiyorum
Ama hergün yarı yarıya su ve sütle karıştırılmış Türk kahveli içiyorum o da metabolizma hızlandırıyormuş
Hayır canım 2 si bir arada kahveAfedersiniz, Türk kahvesi de mi sadece yağmış?
Evet canımTürk kahvesi yağ değil. Nescafe yağ. Öyle değil mi?
Çok doğru :)
Heee. Ben sütlü kahveyi de turk kahvesi ile yaparım. Nescafe almam. Birde filtre kahvede severim. Filtre kahve de sağlıklı canım.Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?