Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı 12
1 bardak süt 2 kivi

16.00 yulaf lapasi

19.00
120 Gr köfte 1buyuk bardak ayran salata

3lt şu 20dk Leslie 60 jj 3 fincan kahve
Zipzip-
Afiyet olsun, Zahmet edip yazmasaydın ya, zaten ne yemişsin ki kuş yemi kadar şey, olmaz böyle güçten kuvvetten düşersin, 7 leri görmeyi mi planlıyorsun bu ne arkadaşım, cık cık cık ayıp ayıp, cumq sabahına kadar yemek yemiyorum arkadaş bu ne

Avakado meyvenin değişimi değil yağ değişimi, meyveni de yiyebilirsin. Çeyrek avakado 1 yağ oluyor, yarım avokado 1 yağ diyen de var gerçi. Bana kalsa 1 kg yerim
Biliyorum canim ama emzirdigim icin yag gerekliydi salatayıda yagsiz tüketiyorum ,sutte laktozsuz yagsiz olunca biryerden almam gerekli
Hiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesem yoksa oda eksik kalsın mi
Canim olgunlasmis avakadoyu ez ekmege sür sonra ustune peynir kekik kirmizi pul misss :))aciktim yine ben
Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
Odem vs bilmem ama yag 1ck 14cal ve kahve ile dahada tok tutuyor organik soguk sıkım suan migrosta indirimde :)
ama euro türk lirasina göre 9,40.
ona göre hesapladim.
Aslinda gelire gore bakmak lazim canim bize gore 9.40 ama orda gelire göre ne dusuyor
@SATURN71 North River Fitt_anne nasıl gidiyor 3. Gün. Cuma 1 er kilo ekside miyiz?
Benim -1 bugun cepteydi elimden ucup gitmezse

Afiyet olsun canım guzel eksilerle geleceksin bu hafta

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kızlar inşallah güzel eksi gelirim
Benim boyum hic 1.72 olmadi ama kilom 45di

Ben neden evlendiğimde 59 kiloydum acaba annemde anlatırken evlendiğimde 48 kiloydum diye başlar her zaman
Ahahahah biz 3 kızız üçümüzde evlenirken 45 kiloyduk ama ablamların boyu benden kısa. Annemde 45 kilo evlenmiş

45 kilo ile evlenmek evliliğin şanında varrrrr bizde

Anlamdım canım
3 gün lahana diyeti yaptin diyelim bu ucgun şişliği tartıya yansıyor .4.gun farklı hafif bir menü tuketince 5.gun lahananin eksilerini tartıda görüyorsun..En azindqn bende öyle olmuştu

Oda güzelmiş şimdi sıra kızlarda 45 kilo ile evlensinler aile geleneği dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…