Sen gerçek bir iskeletormuşsun canımO da bişey mi kızlar ben evlendiğimde 1.72 boya 45 kiloydum
Yaaaa 45olsan hemen evlencenSimdi demek ki ben fazla kiloluyum ondan evlenemiyorum hemen 45 e dusmem lazim
10 kilo vermesi lazımOda güzelmiş şimdi sıra kızlarda 45 kilo ile evlensinler aile geleneği dersin
Darısı size inşaallah canımDarisi bize evlendigimizden asagida kilo olmak :) ben 52 kgydim evlendigimde simdi zorlasam 2 kati olacakmisim :)
Vallahi belim ikibüklümdüSen gerçek bir iskeletormuşsun canım
Kız 53 kadar düştüm popomdaki kemikler çıktıGeçen gün eşime sordum kaç kilo olayım diye 50civarı diyor yuhhhh dedim bizim kız 55 kilo o zaman yokolurum
Hemen kaptanımSimdi demek ki ben fazla kiloluyum ondan evlenemiyorum hemen 45 e dusmem lazim
Bana faydası ne bu avakadonun pekiBiliyorum canim ama emzirdigim icin yag gerekliydi salatayıda yagsiz tüketiyorum ,sutte laktozsuz yagsiz olunca biryerden almam gerekli
Canim olgunlasmis avakadoyu ez ekmege sür sonra ustune peynir kekik kirmizi pul misss :))aciktim yine ben
Odem vs bilmem ama yag 1ck 14cal ve kahve ile dahada tok tutuyor organik soguk sıkım suan migrosta indirimde :)
Aslinda gelire gore bakmak lazim canim bize gore 9.40 ama orda gelire göre ne dusuyor
Benim -1 bugun cepteydi elimden ucup gitmezse
Bide benim boyda uzunKız 53 kadar düştüm popomdaki kemikler çıktı
Baban sonra seni45 e dusemem yaa cok az
Ay valla boşver sana 58, 60 bile güzel canım. Sen kaç düşünüyorsunBide benim boyda uzun
Yalnız kendisi de 96 kilo
Hoşgeldin yasmin napionMaşallah maşallah maşallah
Anasayfada hep güncelde duruyor sayfanız
Selamlarr, aranıza karışmaya gelmedim
Çene çalmaya geldim
Nasılsınız
Hedef 58 canım ama yağ oranım göre devam edicez diyetisyeni le karın bölgemde daha fazla yağ var ama tartı değil yqğ oranını düşürmekAy valla boşver sana 58, 60 bile güzel canım. Sen kaç düşünüyorsun
YasoooooMaşallah maşallah maşallah
Anasayfada hep güncelde duruyor sayfanız
Selamlarr, aranıza karışmaya gelmedim
Çene çalmaya geldim
Nasılsınız
Ne yapayım kuzu, bizimkiler yoklar. Dedim gezineyimHoşgeldin yasmin napion
Sen yemiyorsan Asyaya yedir ben Nehire yediriyorum kahvaltıda Kuzeyde yemiyor amaBana faydası ne bu avakadonun pekimüthiş tok tutması lazım bana layık olabilmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?