- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Düşün bakalim bulcanmi ben 17yasindaydimNe yapayım kuzu, bizimkiler yoklar. Dedim gezineyim
Baktım 45 kg konuşuluyor
En son ne zaman 45 kg’den diye düşündüm, hatırlayamadım
Dur kiz ilk defa hepsi oldu :)Etiketlere bak maşallah
Afiyet olsun canim
Beni bıraktın kurbişte, burada kg yanak hesabı yapıyorsunYasooooo
Bende unideydim 22yasinda hersey 30da basladiDüşün bakalim bulcanmi ben 17yasindaydim
Afiyet olsun canımKahvaltı 12
1 bardak süt 2 kivi
16.00 yulaf lapasi
19.00
120 Gr köfte 1buyuk bardak ayran salata
3lt şu 20dk Leslie 60 jj 3 fincan kahve
Zipzip-
Ben de nisanliyken 50 kilo civarıydım düğün yaklaştıkça ev bulamadık vs stres sıkıntı olunca bazı günler yemek yemeyi bike unuturdum evlendikten sonra açığı kapadım ama ilk kızıma hamile kaldigimda 59 kiloydumBen neden evlendiğimde 59 kiloydum acabaannemde anlatırken evlendiğimde 48 kiloydum diye başlar her zaman
Yaa ciddi misin ilk fırsatta bakacağımBiliyorum canim ama emzirdigim icin yag gerekliydi salatayıda yagsiz tüketiyorum ,sutte laktozsuz yagsiz olunca biryerden almam gerekli
Canim olgunlasmis avakadoyu ez ekmege sür sonra ustune peynir kekik kirmizi pul misss :))aciktim yine ben
Odem vs bilmem ama yag 1ck 14cal ve kahve ile dahada tok tutuyor organik soguk sıkım suan migrosta indirimde :)
Aslinda gelire gore bakmak lazim canim bize gore 9.40 ama orda gelire göre ne dusuyor
Benim -1 bugun cepteydi elimden ucup gitmezse
Hahahaha istedikten sonra düşersin tabi kaptanım hatta istemeden bile düşüyor insan stres sıkıntı heyecan bermuda aşk üçgeni çok acayip zayıflatıyorSimdi demek ki ben fazla kiloluyum ondan evlenemiyorum hemen 45 e dusmem lazim
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1/2avakado
1 bardam sütle kahve
Ogle
120g tavukla salata
Aksam
100g tavukla salata
Su: 2lt birde dukan birasi yaptım ama 300ml icebildim iykkkkspor: 36dk leslie + 60jj Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Fitt_anne @SATURN71 @Cordeliaa
Iyi yapmissin gelmissindeBeni bıraktın kurbişte, burada kg yanak hesabı yapıyorsun
Gel sende azıcık deliliğini sayfaya yansıt demiyorsun
Çocuktum herhaldeDüşün bakalim bulcanmi ben 17yasindaydim
Asya'ya denedim oda yemedi ...Bı şans daha veriyim olmazsaSen yemiyorsan Asyaya yedir ben Nehire yediriyorum kahvaltıda Kuzeyde yemiyor amaseverim dogal zengin yag tokta tutuyor müthiş kısmını bilmem ama
Gene şiskoydun yaniÇocuktum herhaldeEvlendiğimde 71 kg’dım
Kovuyorsun yaniIyi yapmissin gelmissinde
Bizimkinler cok akilliya deliye ihtiyacimiz yokki
Afiyet olsun canımSabah 12.45
Bayağı geç oldu şok şok gezince
1 muz gelir gelmez yedim
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tbe domates 1 parmak peynir 5 zeytin 3 hurma
ara 17.00
Eti lifalif yulaflı kuruyemişli 1 adet 1 bardak süt 1 havuç
akşam 18.15
1 kase tarhana çorbası 1 tabak közleme 1 kase yoğurt 1 dilim tbe
kahve içerim
su 2lt
Spor 6340 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsii
Kendimi bildim bileli yapılıyımGene şiskoydun yani
Haşaaa
Dun kargo ücreti yoktu keske dun konussaydik :) bence tam olmadan verdin cocuga bende ilk Kuzeye öyle vermiştim ay ne bicimdi yemedi tabi bebeAsya'ya denedim oda yemedi ...Bı şans daha veriyim olmazsamigrostan hindistan cevizi yağı ile birlikte sipariş veriyim
Ben senim 63 kilo hallerini hatırlıyorum SankiBende unideydim 22yasinda hersey 30da basladi5 yildir siskoyum bi arada 6 kadar normale inmiştim kisa sürdü agzima terlikle vursunlar
Evet şiskoyum etliyim butluyum mutluyumKendimi bildim bileli yapılıyım
Şişko sensin
Belki bende öyle yedimDun kargo ücreti yoktu keske dun konussaydik :) bence tam olmadan verdin cocuga bende ilk Kuzeye öyle vermiştim ay ne bicimdi yemedi tabi bebe
Biz hep avakadolu evde büyüdük agactan kopartip kopartip yerdikBelki bende öyle yedimAnamazin evinde avakado vardi da bizmi yemedik ne anlıyım avakado dan
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
1/2avakado
1 bardam sütle kahve
Ogle
120g tavukla salata
Aksam
100g tavukla salata
Su: 2lt birde dukan birasi yaptım ama 300ml icebildim iykkkkspor: 36dk leslie + 60jj Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Fitt_anne @SATURN71 @Cordeliaa
Valla babam evden atabilir beniBaban sonra seni
Hosgeldin canımMaşallah maşallah maşallah
Anasayfada hep güncelde duruyor sayfanız
Selamlarr, aranıza karışmaya gelmedim
Çene çalmaya geldim
Nasılsınız
Bende hatırlamıyorum en son lise 2 de 58 kilo oldugumu hatirliyorumNe yapayım kuzu, bizimkiler yoklar. Dedim gezineyim
Baktım 45 kg konuşuluyor
En son ne zaman 45 kg’den diye düşündüm, hatırlayamadım
Afiyet olsun canimSabah 12.45
Bayağı geç oldu şok şok gezince
1 muz gelir gelmez yedim
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tbe domates 1 parmak peynir 5 zeytin 3 hurma
ara 17.00
Eti lifalif yulaflı kuruyemişli 1 adet 1 bardak süt 1 havuç
akşam 18.15
1 kase tarhana çorbası 1 tabak közleme 1 kase yoğurt 1 dilim tbe
kahve içerim
su 2lt
Spor 6340 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsii
Kovmaz kovmaz hem siz aksama kadar ayni sayfadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?