Listeyi bugün en doğru yapan sensin galiba:)
Senin de mi Asya'n varAsya'ya denedim oda yemedi ...Bı şans daha veriyim olmazsamigrostan hindistan cevizi yağı ile birlikte sipariş veriyim
Yıklat yıllar önce biz küçükken tanşaş matketler yeni açılmış annemler marketten avokado almışlar, muhtemelen çürük çarık olmasın diye en sertini almışlardırBelki bende öyle yedimAnamazin evinde avakado vardi da bizmi yemedik ne anlıyım avakado dan
Valla anam hafta da bir pazara giderdi portakal elma alırdı kilo kiloBiz hep avakadolu evde büyüdük agactan kopartip kopartip yerdik
Biliyorum canim ama emzirdigim icin yag gerekliydi salatayıda yagsiz tüketiyorum ,sutte laktozsuz yagsiz olunca biryerden almam gerekli
Canim olgunlasmis avakadoyu ez ekmege sür sonra ustune peynir kekik kirmizi pul misss :))aciktim yine ben
Odem vs bilmem ama yag 1ck 14cal ve kahve ile dahada tok tutuyor organik soguk sıkım suan migrosta indirimde :)
Aslinda gelire gore bakmak lazim canim bize gore 9.40 ama orda gelire göre ne dusuyor
Benim -1 bugun cepteydi elimden ucup gitmezse
Yok canım, ben 3 alırım-5 veririm. Kafama göre cebelleşirimAfiyet olsun canim
Valla babam evden atabilir beni
Hosgeldin canım
Bende hatırlamıyorum en son lise 2 de 58 kilo oldugumu hatirliyorum
Afiyet olsun canim
Bu arada közleme yi once gozleme diye okudum sonra dedim gozleme degil
Kovmaz kovmaz hem siz aksama kadar ayni sayfadasiniz
Hem gelmisken kal kilo verelim
Kiz muz bazen zor alirdik oda herkese 1taneValla anam hafta da bir pazara giderdi portakal elma alırdı kilo kilo
Bilmiyorum ama dolaba kaldirip yarin icsem miListeyi bugün en doğru yapan sensin galiba:)
Ben nanede koydum ondan mı rahat ictim dukan birasını acaba
Yavas yavas veririm diyosunYok canım, ben 3 alırım-5 veririm. Kafama göre cebelleşirim
Filiz bilir beni, normal bir diyet veya spor üslubum yok
Teşekkür ediyorum
Tamam canim sohbete bekleriz o zamanYok canım, ben 3 alırım-5 veririm. Kafama göre cebelleşirim
Filiz bilir beni, normal bir diyet veya spor üslubum yok
Teşekkür ediyorum
En küçük numaram Asya bır tane daha kızım olarsa onada Leyla ismini koyucam .Senin de mi Asya'n var
Yıklat yıllar önce biz küçükken tanşaş matketler yeni açılmış annemler marketten avokado almışlar, muhtemelen çürük çarık olmasın diye en sertini almışlardırevde kesmişler, dışını dişlemişler iğrenç, çekirdeğini dişlemişler çok sert, sonra atmışlar çöpe
Kaptanım közleme açıklayayımmAfiyet olsun canim
Valla babam evden atabilir beni
Hosgeldin canım
Bende hatırlamıyorum en son lise 2 de 58 kilo oldugumu hatirliyorum
Afiyet olsun canim
Bu arada közleme yi once gozleme diye okudum sonra dedim gozleme degil
Kovmaz kovmaz hem siz aksama kadar ayni sayfadasiniz
Hem gelmisken kal kilo verelim
Aynen canımYavas yavas veririm diyosun
Teşekkür ederim canım, gelirimTamam canim sohbete bekleriz o zaman
İnşallah o zamana kadar güzel olur göbişHedef 58 canım ama yağ oranım göre devam edicez diyetisyeni le karın bölgemde daha fazla yağ var ama tartı değil yqğ oranını düşürmek
Bende en son 14 yaşında 45 kiloydumNe yapayım kuzu, bizimkiler yoklar. Dedim gezineyim
Baktım 45 kg konuşuluyor
En son ne zaman 45 kg’den diye düşündüm, hatırlayamadım
Ben ilk kızıma 65 kilo ile hamile kaldım 75te doğuma gittimAfiyet olsun canım
Ben de nisanliyken 50 kilo civarıydım düğün yaklaştıkça ev bulamadık vs stres sıkıntı olunca bazı günler yemek yemeyi bike unuturdum evlendikten sonra açığı kapadım ama ilk kızıma hamile kaldigimda 59 kiloydum
Yaa ciddi misin ilk fırsatta bakacağım
Hahahaha istedikten sonra düşersin tabi kaptanım hatta istemeden bile düşüyor insan stres sıkıntı heyecan bermuda aşk üçgeni çok acayip zayıflatıyor
Afiyet olsun canım
Biliyorum canim muhabbete dal aradaAynen canım
Ara ara molalar vererek yapıyorum, biliyorsun
Teşekkür ederim canım, gelirim
Tahmin ettim böyle birseyler oldugunu da gözleme diye okumam tuhaf isteKaptanım közleme açıklayayımm
Közlenmiş patlıcankuru soğan biber doğranıp pişirilir üzerine domates konur domates eriyince köz patlıcan konulur biraz pişirilir
Kıyma kalmamıştı ama üzerine kıyma kavurup koyuyorum değişim güZel bir lezzet oluyor
Ne güzel 10 kiloİnşallah o zamana kadar güzel olur göbiş
Bende en son 14 yaşında 45 kiloydum
Ben ilk kızıma 65 kilo ile hamile kaldım 75te doğuma gittim
35kilo aldimNe güzel 10 kilo
ilk kızımda 22 kilo 2. Kızımda 22.5 kilo aldım
En küçük numaram Asya bır tane daha kızım olarsa onada Leyla ismini koyucam .Pek belli etmem ama çok romantigimdir ben
Kaç çocuk var?En küçük numaram Asya bır tane daha kızım olarsa onada Leyla ismini koyucam .Pek belli etmem ama çok romantigimdir ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?