Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Asya'ya denedim oda yemedi ...Bı şans daha veriyim olmazsa migrostan hindistan cevizi yağı ile birlikte sipariş veriyim
Senin de mi Asya'n var
Belki bende öyle yedim Anamazin evinde avakado vardi da bizmi yemedik ne anlıyım avakado dan
Yıklat yıllar önce biz küçükken tanşaş matketler yeni açılmış annemler marketten avokado almışlar, muhtemelen çürük çarık olmasın diye en sertini almışlardır evde kesmişler, dışını dişlemişler iğrenç, çekirdeğini dişlemişler çok sert, sonra atmışlar çöpe

Superrrrrrr. Gitmez gitmez.

Yok canım, ben 3 alırım-5 veririm. Kafama göre cebelleşirim
Filiz bilir beni, normal bir diyet veya spor üslubum yok
Teşekkür ediyorum

En küçük numaram Asya bır tane daha kızım olarsa onada Leyla ismini koyucam .Pek belli etmem ama çok romantigimdir ben

Kaptanım közleme açıklayayımm
Közlenmiş patlıcan kuru soğan biber doğranıp pişirilir üzerine domates konur domates eriyince köz patlıcan konulur biraz pişirilir
Kıyma kalmamıştı ama üzerine kıyma kavurup koyuyorum değişim güZel bir lezzet oluyor

Hedef 58 canım ama yağ oranım göre devam edicez diyetisyeni le karın bölgemde daha fazla yağ var ama tartı değil yqğ oranını düşürmek
İnşallah o zamana kadar güzel olur göbiş
Ne yapayım kuzu, bizimkiler yoklar. Dedim gezineyim
Baktım 45 kg konuşuluyor
En son ne zaman 45 kg’den diye düşündüm, hatırlayamadım
Bende en son 14 yaşında 45 kiloydum
Ben ilk kızıma 65 kilo ile hamile kaldım 75te doğuma gittim

Tahmin ettim böyle birseyler oldugunu da gözleme diye okumam tuhaf iste
Afiyet olsun canim

En küçük numaram Asya bır tane daha kızım olarsa onada Leyla ismini koyucam .Pek belli etmem ama çok romantigimdir ben

İpeğimin adı son haftaya kadar leylaydı, kapı süsü bile hazırdı, eşimle ben sevmiştik ama 2 anne de, halalar teyzeler de karşı çıktı, baskılar sonucu son hafta değişti, yoksa ömür boyu laf dinle. Göbiş adını leyla koyduk biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…