2.sinde 3 kilo aldım 3. De 58 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim bütün çocuklarım da 3,5 doğdu şükürNe güzel 10 kilo
ilk kızımda 22 kilo 2. Kızımda 22.5 kilo aldım
Ben 11 yaşındayken 45 misimdir. Lisede lise 3 te 55 tim.Düşün bakalim bulcanmi ben 17yasindaydim
35kilo aldim
10 kilo almışsın canım tebrik ederim benim gibi birin de 18 birin de 20 kilo almamissinİnşallah o zamana kadar güzel olur göbiş
Bende en son 14 yaşında 45 kiloydum
Ben ilk kızıma 65 kilo ile hamile kaldım 75te doğuma gittim
Boy olmayınca tombicik oluyom işte10 kilo almışsın canım tebrik ederim benim gibi birin de 18 birin de 20 kilo almamissin
Afiyet olsun canım borek disindaSabah 9
Sucuklu tost
Domates salatalik biber yeşillik Közlenmiş patlıcan
Az kahvaltılık sos
Ortaya karışık meyve (4 kisi yedik)
Öğle
Cilekli yogurt 4-5 kasik
Patatesli peynirli börek 1 dilim
Aksam 16.30
Mantarli kabak kavurma salata 2 kasik yoğurt
Ara 8.30
Bir avuc kuru yemiş 2 parca tavuk gogus 2 kasik yogurt
Su 2 litre
Spor
30 dk leslie
100 jj
100 mekik
100 squat
Z zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canim kurabiye olmamis
Yemicektimde kiz sabah yemedi ondan kalmasin diye yedim...başladım bakalim kalmasinlara...sonum hayrola...zaten börekleri yarin.okula goturcem orda yerler....Afiyet olsun canım borek disinda
Yaaa süper. Bakalm inş bu defa kilomun makus kaderini değiştirmek istiyorum :)Takimda baslangic kilon 93.3 listeye girmek istersen bu hafta girebiliyorsun
79 da mezun olman icin yeterli oluyormus yaptığım hesaba göre
Normalde 1 saat yürüyüş yapıyorum günlük. Onun için ekstradan leslie yaptım. İnş yakmışımdır.. Boşuna kalori aldımAfiyet olsun canim kurabiye olmamis
2 çocuk için 50 kilo almışsın neredeyseNe güzel 10 kilo
ilk kızımda 22 kilo 2. Kızımda 22.5 kilo aldım
Ben de yurtdışında adam elinde bir elma aldığını görünce çok şaşırdım :)) annem bir defasında yeşil biber almış bir poşet dolusu. Kasiyer döktü tek tek saydı diyor :)) bilsem o kadar pahalı almazdım demiştiYok cnm genelde sebze meyve tr de daha ucuz
Mesela gelire gore ben 1 avakadoya o kadar para veremem :))
Küçüklerin 4-5 tanesi 2.79 falan oluyor
Ondan aliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?