- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecmis olsun canim negelirse başımıza üzüntuden geliyo zatenBen 168 boy 82 kg ile evlendim. Fazlam vardı ama öyle çok yağlarım da yoktu belim incecik olduğu için gelinlik çok hoş durmuştu :) düşündüm de 8.9 yıldır 82 nin altına inemedim.ünv yıllarında hep 65 civarıydm ve 38 beden giyerdim. Mezun olduğum sene 2 ay içerisinde 11 kg aldım o süreçte ablam yoğun bakımdaydı çok kötüydü durumu o zaman bebeği de 4 aylıktı. ve evde yemek bile yapmıyorduk. Nasıl olduysa şiştim. 70 ten 80 e çıktım işte. Meğer troit çıkmış. O etkilemiş bir de üzüntü sanırım. Çok şükür ablam iyi şimdi.
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvalti saat08.30
2 dilim kepek ekmeği
1 domates, 1 salata
5 zeytin
1 dilim peynir zeytin
2 çatal ahududu reçeli
Ara 11.00
1 armut
Öğlen 14.00
Mantar sote
Salata
2 dilim kepek ekmeği
Ara 16.00
Türk kahvesi
Akşam 20.00
Salata 1 dilim kepek ekmeği
3 adet lahana dolması
Ara türk kahvesi
1.5 litre su
Spor ev temizliği yaptım sayilirsa
@zipzip E Elif_Eylul
Asya ismi çok güzel Allah bağışlasın kızlarımızı. Eşimi bir türlü ikna edemedim Asya koyacaktm kızımın adını. Neyse bir dahakine şansımı denerim :)Senin de mi Asya'n var
Yıklat yıllar önce biz küçükken tanşaş matketler yeni açılmış annemler marketten avokado almışlar, muhtemelen çürük çarık olmasın diye en sertini almışlardırevde kesmişler, dışını dişlemişler iğrenç, çekirdeğini dişlemişler çok sert, sonra atmışlar çöpe
Sağol canımAfiyet olsun canım
MaasAllah rakibemSelam kızlar ne güzel muhabbet dönmüş ben yokken sizi gidiiii
Spor bildireyim bari bende sessizlik çökmüş
4900 adım
500 jj
Başka da bise yapmadim
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Tostombalakanne
Masallah iyi gidiyorsun tatlimBu saatte çok açım ama mutluyum tartıya eksi yansır inş. Bu hafta çok dikkat ettm umarım tartıda iyi bir eksi görebilirim
Yarın kabak detoksu yapacağımMasallah baya iddalisin cnmkeşke yarin yapsaydin bu detoksu
Gecmis olsun tatlim
Bu kadar karnibaharin sonu inşallah kötü olmaz
Lokumun orda işi ne kizzzyinede yarina eksi getirecek bi menü
İnşallah fazlasi olur diyelim
Güzel görünüyor tatlim
Bakalim yarin ne kadar eksi getirecek menuler
Senin adam zayif halini bilmedigi icin kilon gözüne batmiyor
Bi kere eşime avakado al dediydim
Etikete dikkat etmemiş, fiyatini kilosu sanmış
3 avakadoya 10 euro para vermis
Burda almanlar cok tane olarak alir meyveyi, sebzeyi
Alman markette patlican pirasada taneyle satiliyor :))
Suyu artir tatlicim :)) bu menüde bence eksi getirmelik
Hadi hayirlisi :))Yarın kabak detoksu yapacağımbi de ödem atan çayı
Kuzu ödem olmaz dersen yarın spor yapKızlar ben bu hafta hiç spor yapamadım bundan dolayı da az verdiğimin farkına vardımne olck bu halim
Gelmiş geçmiş olsun canımBen 168 boy 82 kg ile evlendim. Fazlam vardı ama öyle çok yağlarım da yoktu belim incecik olduğu için gelinlik çok hoş durmuştu :) düşündüm de 8.9 yıldır 82 nin altına inemedim.ünv yıllarında hep 65 civarıydm ve 38 beden giyerdim. Mezun olduğum sene 2 ay içerisinde 11 kg aldım o süreçte ablam yoğun bakımdaydı çok kötüydü durumu o zaman bebeği de 4 aylıktı. ve evde yemek bile yapmıyorduk. Nasıl olduysa şiştim. 70 ten 80 e çıktım işte. Meğer troit çıkmış. O etkilemiş bir de üzüntü sanırım. Çok şükür ablam iyi şimdi.
Regl olunca panik yaşadım abla ondan galibaHadi hayirlisi :))
En az menüyü perşembe yaparsak daha iyi olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?